בעיה | צנור נקוז מזגן השתחרר
-
-
שבועיים אחרי ההתקנה - צנור נקוז מזגן השתחרר. צנור שרשורי באורך כ-6 מטר - די כבד. אולי מישהו יודע על איזה אבזר עזר או פתרון אחר מוכח. החבור נמצא מעל חלון - גישה לא קלה, חשבתי אולי לחבר על ידי צנור נחושת, אבל בגלל המיקום מעדיף משהו יותר קל לבצוע.
@תלת-פאזי -
שבועיים אחרי ההתקנה - צנור נקוז מזגן השתחרר. צנור שרשורי באורך כ-6 מטר - די כבד. אולי מישהו יודע על איזה אבזר עזר או פתרון אחר מוכח. החבור נמצא מעל חלון - גישה לא קלה, חשבתי אולי לחבר על ידי צנור נחושת, אבל בגלל המיקום מעדיף משהו יותר קל לבצוע.
@תלת-פאזי -
@תלת-פאזי -
@ידיד
לא כ"כ הבנתי
הצינור כ- 6 מטר היה מחובר לצינור שיוצא מהמזגן?
זה מוזר מאוד שהוא השתחרר זה בכלל לא ארוך ולא כבד והחיבור הוא די חזק וקשה
אני תמיד מדביק את החיבור עם דבק חשמל (איזולירבנד). -
@תלת-פאזי -
@ידיד לא בדיוק הבנתי מה הבעיה כעת, התנתק השרשור מהמזגן עצמו? התנתקה רק ההארכה? נחתך הצינור?
אם כצד האחרון, אני תמיד מחבר עם מחברים מפלסטיק לצינורות גינה, מתאים פיקס
אני גם קונה מפצלים כאלו ומחבר את כל המזגנים שבאותו איזור לצינור א׳ -
@איש-גמזו כתב בבעיה | צנור נקוז מזגן השתחרר:
התנתקה רק ההארכה
התנתקה רק ההארכה
מה טיבו של המחבר שכתבת, הוא מתחבר לשרשורי מבפנים ולפלסטיק שבקצה הצנור שיוצא מהמזגן - שהוא יותר דק - מבחוץ? או לשניהם מבפנים