בקשת מידע | איך עושים איחוד מחיצות בצורה הנכונה
-
יש לי דיסק SSD פנימי של 4 טרה, מתוכו תפוס לי 700 לכונן סי ועוד 2 טרה לאוצה"ח, והשאר לא מוקצה, והם לא קרובים אחד לשני כמו שאפשר לראות כאן

כעת אני רוצה ליצור כונן של 850 ג'יגה כדי להכניס שם את התוכנה החדשה שצריכה 700 ג"ב ריקים.
השאלה איך אני עושים את זה בנתונים הקיימים, כי הוא לא נותן להרחיב על חשבון מה שלא סמוך אליו, ויש מחיצת שחזור בין C ל H,
בקיצור, מי שמבין בזה מבין את הבעיה, אשמח לקבל עזרה.
@משחזר-מידע @יוסי-מחשבים @a0533057932
ב. בנוסף, אשמח לקבל הדרכה בקשר לביטלוקר, האם כדאי להשאיר אותו [למקרה שצריך שחזור], ואם לא איך מורידים.
תודה רבה. -
יש לי דיסק SSD פנימי של 4 טרה, מתוכו תפוס לי 700 לכונן סי ועוד 2 טרה לאוצה"ח, והשאר לא מוקצה, והם לא קרובים אחד לשני כמו שאפשר לראות כאן

כעת אני רוצה ליצור כונן של 850 ג'יגה כדי להכניס שם את התוכנה החדשה שצריכה 700 ג"ב ריקים.
השאלה איך אני עושים את זה בנתונים הקיימים, כי הוא לא נותן להרחיב על חשבון מה שלא סמוך אליו, ויש מחיצת שחזור בין C ל H,
ב. בנוסף, אשמח לקבל הדרכה בקשר לביטלוקר, האם כדאי להשאיר אותו [למקרה שצריך שחזור], ואם לא איך מורידים.
תודה רבה.@ששמעון דרך דיסק טכנאים יש אופציה לאחד את כולם לדיסק נוסף
ולגבי ביטלוקאר ההמלצה של @משחזר-מידע היא לבטלו כי הוא מקשה מאד מאד על שחזור במידת הצורך -
@ששמעון דרך דיסק טכנאים יש אופציה לאחד את כולם לדיסק נוסף
ולגבי ביטלוקאר ההמלצה של @משחזר-מידע היא לבטלו כי הוא מקשה מאד מאד על שחזור במידת הצורך@A0533057932 אולי אתה מתכוין עם התוכנה הזאת:

השאלה איך בדיוק, אין לי אופציה לעשות טעויות גורליות...
וגם איך מבטלים ביטלוקר, תודה. -
@A0533057932 אולי אתה מתכוין עם התוכנה הזאת:

וגם איך מבטלים ביטלוקר, תודה.@ששמעון כתב בבקשת מידע | איך עושים איחוד מחיצות בצורה הנכונה:
וגם איך מבטלים ביטלוקר, תודה.א. תאחד מה שאפשר, רק אל תיגע במחיצה של ה-100 מ"ב (EFI) וב-547 מ"ב (מחיצת שיחזור).
ב. לוח הבקרה\מערכת ואבטחה\הצפנת כונן של BitLocker -
@ששמעון כתב בבקשת מידע | איך עושים איחוד מחיצות בצורה הנכונה:
וגם איך מבטלים ביטלוקר, תודה.א. תאחד מה שאפשר, רק אל תיגע במחיצה של ה-100 מ"ב (EFI) וב-547 מ"ב (מחיצת שיחזור).
ב. לוח הבקרה\מערכת ואבטחה\הצפנת כונן של BitLocker@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | איך עושים איחוד מחיצות בצורה הנכונה:
תאחד מה שאפשר
הייתי רוצה לעשות מחיצה חדשה של 800 ג'יגה,
האם זה אפשרי בנתונים המופיעים בתמונה למעלה? -
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | איך עושים איחוד מחיצות בצורה הנכונה:
תאחד מה שאפשר
הייתי רוצה לעשות מחיצה חדשה של 800 ג'יגה,
האם זה אפשרי בנתונים המופיעים בתמונה למעלה?@ששמעון וודאי, יש לך יותר מ 800 רק ב "לא מוקצה"!
-

תודה רבה.@ששמעון אפשרי לבצע את זה רק כדאי מאוד לבטל את נעילת הביטלוקר לפני שמשחקים עם המחיצות (גם למחיצת C וגם לאוצר החכמה)
בשביל להשיג שטח פנוי בכזה גודל תצטרך לבטל ולמחוק את מחיצת השחזור ואז להצמיד את כל המחיצות הקיימות שמאלה כדי ליצור שטח אחוד גדול בסוף
אפשרות אחרת מהירה יותר היא לכווץ את המחיצה של אוצר החכמה (שאפשר לראות שיש בה 500+ ג'יגה פנויים) וליצור עם זה מחיצה חדשה בסוף הכונן
לא יודע אם זה עלול לפגום במנגנון הרישוי של אוצר החכמה (מסתבר שלא אבל כדאי לבדוק את זה)
אגב את המחיצות יצר לך איזה גאון שהשאיר את כל החורים האלו או שפשוט כיווצת בעצמך את המחיצות הקיימות?