בעיה | לא מצליח להעלות את האתר לאוויר במלואו.
-
@חיים5299173 בפשטות נראה שהכל עלה חוץ ממסד הנתונים.
ככה נראה מהתמונה.
וזה ברור...@מים-אחרונים
תודה, אבל מה לדעתך הפתרון?
(ואם בא לך להרחיב למה הגיוני שזה קרה)? -
@מים-אחרונים
(ואם בא לך להרחיב למה הגיוני שזה קרה)?@חיים5299173 פשוט מאוד.
יש לך מסד נתונים באתר? כי א"כ זה לא אתר סטטי והפלטפורמות שהוצעו תומכות בהעלאת אתר רק סטטי. -
@מים-אחרונים
(ואם בא לך להרחיב למה הגיוני שזה קרה)?@חיים5299173 מאיפה הנתונים כמו:
כותרת: מבצעים.
תוכן: מבצע תפילין, חגים, יששכר וזבולון.מאיפה התוכן הזה מגיע? זה חלק מהקוד?
או שזה מגיע במסד הנתונים? -
@חיים5299173 מאיפה הנתונים כמו:
כותרת: מבצעים.
תוכן: מבצע תפילין, חגים, יששכר וזבולון.מאיפה התוכן הזה מגיע? זה חלק מהקוד?
או שזה מגיע במסד הנתונים?@מים-אחרונים
ואללה אין לי מושג. אני חושב בקוד עצמו. יש פשוט קובץ לכל דף, וסקריפט שבעצם מחיל את הגרפיקה על כל הדפים בהתאם למה שביקשתי (אני מדקלם מג'מיני).אולי התמונה הזו תעזור?

-
@מים-אחרונים
ואללה אין לי מושג. אני חושב בקוד עצמו. יש פשוט קובץ לכל דף, וסקריפט שבעצם מחיל את הגרפיקה על כל הדפים בהתאם למה שביקשתי (אני מדקלם מג'מיני).אולי התמונה הזו תעזור?

@חיים5299173
אולי תגיד מה אמור להיות האתר,
ואז נבין האם מספיק לך אתר סטטי. -
היי כולם!
אין לי שום ידע כמעט בבניית אתרים, ובכל זאת אתמול התחלתי לבנות אתר ב-Visual Studio Code יחד עם ג'מיני היקר (בתוסף הרשמי שלו שקיים בתוך התוכנה הזו).
הוא עשה עבודה נפלאה, אבל כשניסיתי להעלות את האתר לאוויר באמצעות אתרים כמו 'netilfy' ועוד (שאני לא זוכר את שמותיהם כרגע...) - האתר לא עולה במלואו. (כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת).כמובן שוידאתי שאני מעלה את התיקיה המעודכנת וכו' וכו' - אבל עדיין למרות שניסיתי הרבה מאוד פעמים להעלות שוב ושוב - עדיין האתר לא עולה במלואו, למרות שבקובץ ה-html הכל מופיע כרגיל.
אשמח מאוד לעזרתכם!
תודה מראש.חבר'ה, אני מזכיר שאין לי כמעט ידע בעניין - אז בלי מונחים קשים מידי

@חיים5299173 כתב בבעיה | לא מצליח להעלות את האתר לאוויר במלואו.:
עדיין האתר לא עולה במלואו,
ג'ימני היקר יעזור לך גם בזה

-
@חיים5299173 כתב בבעיה | לא מצליח להעלות את האתר לאוויר במלואו.:
עדיין האתר לא עולה במלואו,
ג'ימני היקר יעזור לך גם בזה

@mfmf
אם הגעתי לכאן מסתבר שהוא לא עזר, יע? -
@חיים5299173
ואז נבין האם מספיק לך אתר סטטי.@יצחק-קוזניץ כתב בבעיה | לא מצליח להעלות את האתר לאוויר במלואו.:
ואז נבין האם מספיק לך אתר סטטי.זה אתר הדרכה לבחורים שמגיעים לשנת לימוד בניו יורק.
הוא אמור להכיל:
- מידע. טקסטים ותמונות (לא יותר מידי).
- אפשרות להצעת עריכת תוכן ממשתמשים. אם יש משתמש שחושב שהמידע באחד הדפים לא נכון או חסר - הוא יכול להציע לעדכן אותו.
- חיפוש בתוך האתר.
ספויילר- ממשק ניהול ועריכת התוכן באתר
- (פנטזיה שאני עוד לא יודע האם אצליח ליישם) - צ'אט בוט קטן של ג'מיני בתוך האתר שיענה תשובות שמבוססות על התוכן שיש באתר.
-
@יצחק-קוזניץ כתב בבעיה | לא מצליח להעלות את האתר לאוויר במלואו.:
ואז נבין האם מספיק לך אתר סטטי.זה אתר הדרכה לבחורים שמגיעים לשנת לימוד בניו יורק.
הוא אמור להכיל:
- אפשרות להצעת עריכת תוכן ממשתמשים. אם יש משתמש שחושב שהמידע באחד הדפים לא נכון או חסר - הוא יכול להציע לעדכן אותו.
- חיפוש בתוך האתר.
- (פנטזיה שאני עוד לא יודע האם אצליח ליישם) - צ'אט בוט קטן של ג'מיני בתוך האתר שיענה תשובות שמבוססות על התוכן שיש באתר.
@חיים5299173 בכלי מפתחים (F12) יש שגיאה כל שהיא?
-
@חיים5299173 בכלי מפתחים (F12) יש שגיאה כל שהיא?
-
@יצחק-קוזניץ כתב בבעיה | לא מצליח להעלות את האתר לאוויר במלואו.:
הוא אמור להכיל:
- חיפוש בתוך האתר.
@חיים5299173 זה אתר דינמי, מובן למה לא הצלחת להעלות אותו לגיהטאב/שאר הדברים האלה, הם מאפשרים העלאה רק של אתרים סטטיים, ללא צד שרת.
-
@חיים5299173 זה אתר דינמי, מובן למה לא הצלחת להעלות אותו לגיהטאב/שאר הדברים האלה, הם מאפשרים העלאה רק של אתרים סטטיים, ללא צד שרת.
@המלאך
נייס.
מה אני עושה כדי להעלות אותו לאוויר וכדי שיעבוד. -
@המלאך
נייס.
מה אני עושה כדי להעלות אותו לאוויר וכדי שיעבוד.@חיים5299173 בעיקרון אתה יכול לקנות דומיין מכל מקום שהוא ותבקש מגמיני שיעזור לך לעשות publish לאתר
-
@חיים5299173 בעיקרון אתה יכול לקנות דומיין מכל מקום שהוא ותבקש מגמיני שיעזור לך לעשות publish לאתר
@עניו-כמשה
אתה יכול לתת לי רק שם של מקום אמין שכדאי לעשות את זה בו? -
היי כולם!
אין לי שום ידע כמעט בבניית אתרים, ובכל זאת אתמול התחלתי לבנות אתר ב-Visual Studio Code יחד עם ג'מיני היקר (בתוסף הרשמי שלו שקיים בתוך התוכנה הזו).
הוא עשה עבודה נפלאה, אבל כשניסיתי להעלות את האתר לאוויר באמצעות אתרים כמו 'netilfy' ועוד (שאני לא זוכר את שמותיהם כרגע...) - האתר לא עולה במלואו. (כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת).כמובן שוידאתי שאני מעלה את התיקיה המעודכנת וכו' וכו' - אבל עדיין למרות שניסיתי הרבה מאוד פעמים להעלות שוב ושוב - עדיין האתר לא עולה במלואו, למרות שבקובץ ה-html הכל מופיע כרגיל.
אשמח מאוד לעזרתכם!
תודה מראש.חבר'ה, אני מזכיר שאין לי כמעט ידע בעניין - אז בלי מונחים קשים מידי

@חיים5299173 אם אין לך ידע ממליץ לך לפתח את האתר בai studio ולשתף אותו,
או להשתמש בcanvas בgemini שגם יתן לך לשתף את האתר הסופי (בג'ימיני תבחר קנווס בפלוס)תוגל להעלות את הקודים הישנים אם אתה רוצה לשנות את הנראות או להתחיל מחדש לתוצאה אולי יותר טובה.
בכול אופן לא חושב שיש סיבה שאתר זה צריך להיות דינמי וגם א"כ אתה יכול שהdb ישב בשרת אחר כדוג' firebase וכו'.
-
@עניו-כמשה
אתה יכול לתת לי רק שם של מקום אמין שכדאי לעשות את זה בו?@חיים5299173 אתה צריך שרת אחסון אם יש לך שם תמונות שאתה מעלה
לך על Cloudflare הוא כולל הכל
אבל תחפש דומיינים שעולים ממש דולרים בודדים לכמה שנים
אין לך מה להשקיע בשם יותר מדי בין כה זה משהו פנימי יותר לחבר'הדבר ראשון וקודם כל תבקש ממנו שיסביר לך את עושים publish ו deploy לאוויר לרשת לגוגל של האתר/הפרויקט שלך
-
@חיים5299173 אתה צריך שרת אחסון אם יש לך שם תמונות שאתה מעלה
לך על Cloudflare הוא כולל הכל
אבל תחפש דומיינים שעולים ממש דולרים בודדים לכמה שנים
אין לך מה להשקיע בשם יותר מדי בין כה זה משהו פנימי יותר לחבר'הדבר ראשון וקודם כל תבקש ממנו שיסביר לך את עושים publish ו deploy לאוויר לרשת לגוגל של האתר/הפרויקט שלך
@עניו-כמשה
סבבה. תודה!