המלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח )
-
@yשמריהו אחד האם שמת מפתח משלך? 2 למה השם שלי רשום אצלך למטה השם של החשבון שלי?
@yehokarpel כתב בהמלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח ):
למה השם שלי רשום אצלך למטה השם של החשבון שלי
לכולם זה ככה...
וגם לי לא מחזיר תשובה -
@yehokarpel כתב בהמלצה | ספרא AI בינה מלאכותית תורנית בהכנסת API אישי ללא מנוי (כנראה לא יהיה פתוח בנטפרי אבל באתרוג פתוח ):
למה השם שלי רשום אצלך למטה השם של החשבון שלי
לכולם זה ככה...
וגם לי לא מחזיר תשובה@oryadaniely לי יש מפתח תקין וזה מחזיר
-
@oryadaniely לי יש מפתח תקין וזה מחזיר
@yehokarpel לי גם ולא...
-
@yehokarpel לי גם ולא...
@oryadaniely הנה נתתי ל @yשמריהו מפתח תקין ועובד לו @yשמריהו תגיד להם
-
@oryadaniely הנה נתתי ל @yשמריהו מפתח תקין ועובד לו @yשמריהו תגיד להם
@oryadaniely הנה נתתי ל@yשמריהו מפתח תקין ועובד לו
אכן.
דרך אגב אם אתה רוצה לתייג מישה צריך שיהיה רווח לפני ה@ -
@yehokarpel לי גם ולא...
@oryadaniely אולי עדיף פשוט אני יעש מנוי לאתר מוזל או משהוא כזה כי אנשים מסתבכים עם מפתחות... אני אעשה גם וגם
-
@oryadaniely אולי עדיף פשוט אני יעש מנוי לאתר מוזל או משהוא כזה כי אנשים מסתבכים עם מפתחות... אני אעשה גם וגם
@yehokarpel אם אני לא טועה יש מודלים חינמיים אז אתה יכול לעשות שבברירת מחדל אם לא שמו מפתח יהיה מודל חינמי וגם שיהיה אפשר לבחור בין כמה חברות של מודלים
-
@yehokarpel אם אני לא טועה יש מודלים חינמיים אז אתה יכול לעשות שבברירת מחדל אם לא שמו מפתח יהיה מודל חינמי וגם שיהיה אפשר לבחור בין כמה חברות של מודלים
@yשמריהו זה לא עוזר כמה חברות של מודלים כי יש חברות שהתשובה שתקבל הAI היא תהיה שקר אחד גדול לכן זה עובד רק על גמניי
-
@yehokarpel אנשים לא מסתבכים... יש באמת כמה תקלות באתר...
-
@yehokarpel אנשים לא מסתבכים... יש באמת כמה תקלות באתר...
@oryadaniely יש לך מפתח עובד אצלך? למה שזה לא יעבוד נסתי עם שמריהו נתתי לו מפתח משלי שעובד וזה עבד לו נסתי 2 מפתחות שונים ועבד גם לי יש את זה שאם המפתח לא תקין זה לא מחזיר תשובה
-
טוב נראה לי הגיע הזמן ללכת לעבוד ופחות להתעסק בדיבורים מקווה שמחר מי שלא עבד לו שיצליח מחר לדבר עם הAI בס"ד למרות שזה עובד עכשיו
-
טוב בגלל הבעייה בהכנסת מפתח זה פשוט משתמש במפתח שלי כל מי שיכנס עכשיו לאתר זה עובד מ100 אחוז בלי להכניס מפתח משמעות שלבנתיים זה חינם בהשימוש לגמרי