המלצה | התראת צבע שחור למחשב
-
@יום-חדש-מתחיל לא יודע אם הוא מרשה עדין לא הגיע יגיע בקרוב.
-
יש למישהו את ההקלטה של הכניסה לקווים?
כלומר בקו החוטפים הגיעו את זה איך שהוא אומר "החוטפים הגיעו"
וכן בשאר הקוים [אם יש להם] -
אין לי כוח לקרוא את כל השרשור, רק אשמח לדעת אם עדיין יש צורך בתוכנת ווינדוס ואפליקציית אנדרואיד להקפצת התראות.
יש לי רעיון אמין אבל הוא יידרוש מחשב ליד המוקדן, אבל אין לי עניין לעבוד סתם אם כבר מצאו פיתרון.@א.מ.ד. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אין לי כוח לקרוא את כל השרשור
תוכל להשתמש בתוסף של @שניאור-שמח
כאן@א.מ.ד. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אבל הוא יידרוש מחשב ליד המוקדן
אני חושב שמדובר באברך שמעדכן ואין לו מחשב
לפחות בקו צבע שחור אבל יכול להיות שאני טועה -
@א.מ.ד. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אין לי כוח לקרוא את כל השרשור
תוכל להשתמש בתוסף של @שניאור-שמח
כאן@א.מ.ד. כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
אבל הוא יידרוש מחשב ליד המוקדן
אני חושב שמדובר באברך שמעדכן ואין לו מחשב
לפחות בקו צבע שחור אבל יכול להיות שאני טועה -
@123-דג-מלוח כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
שמא הוא יכול להיות ליד אחד המאזינים?
כמובן שזה אפשרי אבל צריך מתנדב!
אתה מוכן? -
@123-דג-מלוח כתב בהמלצה | התראת צבע שחור למחשב:
שמא הוא יכול להיות ליד אחד המאזינים?
כמובן שזה אפשרי אבל צריך מתנדב!
אתה מוכן?@YAHBDK אתה צודק שאם זה אמור להיות אותו אחד כל פעם זה די קשה עד בלתי אפשרי. (גם המודיעים בקו מתחלפים מן הסתם)
בכל אופן כמדומני שיש משועממים בפורום, ואם חוץ מזה הכל מוכן אז מה שנדרש זה רק לפתוח נושא חדש לחפש מישהו שיפעיל (וגם אם ימצא רק לרוב השעות זה יותר טוב מכלום).
קיצר "כִּי לְכֶלֶב חַי הוּא טוֹב מִן הָאַרְיֵה הַמֵּת"
אבל כמובן שברגע שהתוסף שלך יושלם זה יהיה פתרון נורמלי יותר, אף שאינו דומה תוסף לאפליקציה. -
יש למישהו את ההקלטה של הכניסה לקווים?
כלומר בקו החוטפים הגיעו את זה איך שהוא אומר "החוטפים הגיעו"
וכן בשאר הקוים [אם יש להם]פוסט זה נמחק! -
בוא נעשה קצת סדר...
בקו צבע שחור יש מודיע אחד, שמקבל את ההודעה על כך שיש ניסיון מעצר של עריק, והוא זה שמודיע על כך בקו - בכל שעות היממה -
בוא נעשה קצת סדר...
בקו צבע שחור יש מודיע אחד, שמקבל את ההודעה על כך שיש ניסיון מעצר של עריק, והוא זה שמודיע על כך בקו - בכל שעות היממה@יאיר-דניאל
אני אומר עוד פעם אני רשום לצבע שחור בכל הארץ ואני מקבל את הצינתוק ומעלה את ההודעה תמיד לקו מסויים, אני מסכים לעלות במקביל את ההודעה לכל קו שתרצו. (אני עד היום העליתי את כל ההתראות תוך כמה שניות מהרגע שהתקבל אף פעם לא פספסתי). העניין שאני לא מבין איך זה יעזור לכם כיוון שאני מעלה את כל ההודעות בלי שום סינון לפי עיר וא"כ איך האפליקציה תוכל לדעת שהודעה איקס נשלחה לאזור מסויים? -
@יאיר-דניאל
אני אומר עוד פעם אני רשום לצבע שחור בכל הארץ ואני מקבל את הצינתוק ומעלה את ההודעה תמיד לקו מסויים, אני מסכים לעלות במקביל את ההודעה לכל קו שתרצו. (אני עד היום העליתי את כל ההתראות תוך כמה שניות מהרגע שהתקבל אף פעם לא פספסתי). העניין שאני לא מבין איך זה יעזור לכם כיוון שאני מעלה את כל ההודעות בלי שום סינון לפי עיר וא"כ איך האפליקציה תוכל לדעת שהודעה איקס נשלחה לאזור מסויים? -
@מענין-לשמוע
למה שלא תעבוד על זה אתה? -
@מענין-לשמוע
למה שלא תעבוד על זה אתה?@YAHBDK
כי אין לי מושג בעניני תכנות וקוד.