בעיה | מכונת כביסה שהופכת לאוטונומית...😏
-
מכונת כביסה של בוש עם כפתורי מגע.
מידי פעם אחד הכפתורים נלחץ לבד ללא הפסקה (הטמפרטורה ומהירות הסחיטה כל א' בנפרד), זה מאד מטריד כי אם היא באמצע כביסה היא מצפצפת בקול וגם אם לאזה מטריד.
אין לכלוך נראה לעין וכדו'.
אשמח לעזרת המבינים או המנוסים דכאן@123-דג-מלוח זה קורה מלחות ואם המכונה במקום לח כמו אמבטיה לאניעזור לייבש כי זה יקרה שוב, מה שאתה יכול לעשות זה להכניס כל פעם לנעילת ילדים...
-
@123-דג-מלוח זה קורה מלחות ואם המכונה במקום לח כמו אמבטיה לאניעזור לייבש כי זה יקרה שוב, מה שאתה יכול לעשות זה להכניס כל פעם לנעילת ילדים...
@יוני.פ-1 כתב בבעיה | מכונת כביסה שהופכת לאוטונומית...
:מה שאתה יכול לעשות זה להכניס כל פעם לנעילת ילדים...
זה לא יעזור לצפצוף כי זה בדיוק הבעיה שבנעילה הוא מצפצף כשלוחצים.
לגבי הלחות, זה משהו בעין? שאני אעביר טישו זה יסתדר או שהתכוונת ללחות בפנים?
-
@123-דג-מלוח
מה שקורה בהרבה מקרים שהמכונה באזור שיש הרה לחות או חדר רחצה ונכנס לחות למכונה והכפתורים מזהים כאילו לחצו עליהם ולא יעזור לנקות במחוץ כמו שכבר כתבו פה
בכללי לא מומלץ לשים את המכונה באזור כזה הכרטיס יכול להישרף קרה לחבר שלי בתוך שנה וחצי תיקנו לו כרטיס פעמיים בגלל זה ע"י האחריות -
מידי פעם אחד הכפתורים נלחץ לבד ללא הפסקה (הטמפרטורה ומהירות הסחיטה כל א' בנפרד), זה מאד מטריד כי אם היא באמצע כביסה היא מצפצפת בקול וגם אם לאזה מטריד.
אשמח לעזרת המבינים או המנוסים דכאן@123-דג-מלוח
נסה להעביר מגבון על הלוח
מנסיוני זה עזר כמה פעמים
לפעמים צריך לחזור על הפעולה פעמיים שלוש
בהצלחה -
אשמח לעזרת המבינים או המנוסים דכאןלמעשה הפעם העברתי טישו כמה פעמים וזה הפסיק, נראה בפעם הבאה אם תהיה.
כך שהכף נוטה יותר לצד של @שטיגלי'ץ (מיותר לתייג)..
אני עוד לא מסמן כנפתר, ונראה בהמשך.ישר כח לכולם!
-
-
@123-דג-מלוח
זה כנראה בעיה בכרטיס או לחות בתוך הכרטיס לי יש כפתורי מגע ועובד מצוין ולעוד רבים כמוני הכל זה רק סייעתא דשמיא
וגם רוב המכונות נראה לי מגע -
@123-דג-מלוח
זה כנראה בעיה בכרטיס או לחות בתוך הכרטיס לי יש כפתורי מגע ועובד מצוין ולעוד רבים כמוני הכל זה רק סייעתא דשמיא
וגם רוב המכונות נראה לי מגעזה רק סייעתא דשמיא
זה ודאי נכון.
בגלל שעכשיו היא עיתים חלים עיתים שוטה, אני שורד איתה ככה אם אביא טכנאי בל"נ אפרסם את המסקנות (כמובן אם יהיו יותר יעילות ממה שכתבתי לעיל
) -
זה רק סייעתא דשמיא
זה ודאי נכון.
בגלל שעכשיו היא עיתים חלים עיתים שוטה, אני שורד איתה ככה אם אביא טכנאי בל"נ אפרסם את המסקנות (כמובן אם יהיו יותר יעילות ממה שכתבתי לעיל
)@123-דג-מלוח
הייתי מעביר עוד כמה מגבונים. מנסיון. -
@123-דג-מלוח
הייתי מעביר עוד כמה מגבונים. מנסיון.הרב @שטיגליץ, המסך נקי מאד, ואם מדובר על לחות, מגבונים ודאי לא יעזור. נישט אזוי?. ולכלוך בעין אין וגם העברתי שוב טישו והוא נשאר נקי, אם זה סגולה או סוד מקצועי אני אנסה אבל ע"פ סברא זה לא מובן במקרה הזה.
וישר כח על האכפתיות שלך לעזור ככה ליהודים. -
הרב @שטיגליץ, המסך נקי מאד, ואם מדובר על לחות, מגבונים ודאי לא יעזור. נישט אזוי?. ולכלוך בעין אין וגם העברתי שוב טישו והוא נשאר נקי, אם זה סגולה או סוד מקצועי אני אנסה אבל ע"פ סברא זה לא מובן במקרה הזה.
וישר כח על האכפתיות שלך לעזור ככה ליהודים. -
הרב @שטיגליץ, המסך נקי מאד, ואם מדובר על לחות, מגבונים ודאי לא יעזור. נישט אזוי?. ולכלוך בעין אין וגם העברתי שוב טישו והוא נשאר נקי, אם זה סגולה או סוד מקצועי אני אנסה אבל ע"פ סברא זה לא מובן במקרה הזה.
וישר כח על האכפתיות שלך לעזור ככה ליהודים.@123-דג-מלוח
זה על פי קבלה . סידרתי ככה כמה מכונות נקיות
אני ממליץ בכל זאת לנסות. אבל אם אתה מעדיף להביא טכנאי תביא. -
וישר כח על האכפתיות שלך לעזור ככה ליהודים.@123-דג-מלוח
מגבונים דייקא.
זה לא בטוח שיפתור אבל הייתי מנסה לפני הזמנת טכנאי -
@123-דג-מלוח כתב בבעיה | מכונת כביסה שהופכת לאוטונומית...
:אל תקנו מכונות עם כפתורי מגע
זה קצת הצהרה בומבסטית אחרי ניסיון עם מכונה אחת ובעיה ספציפית.
פורפוציות זה דבר חשוב בחיים....