בירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?
-
@אליהו-הגדול כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
וקיבל שם 10% הנחה = 5113 (פלוס מינוס הסכום הזה).
אההה
אני קיבלתי בסביבות 4,700...
כמובן גם יבואן רשמי@שמואל-ש. כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
אההה
אני קיבלתי בסביבות 4,700...
כמובן גם יבואן רשמיהזייה.
לפני חודש וחצי - המחיר הכי זול בזאפ היה 4800 - אבל לא אחריות מהיבואן הרשמי -
@מאן-דאמר כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
מרגיש שכל המחיר שלו הוא בעיקר בגלל שזה היום הדגם החדש
יש לו שטיפה במים חמים שלדעתי אמור לייעל מאוד ניקוי כתמים קשים
וגם דיבור בעברית@DYDY6137 כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
א: אתה צריך שלא יהיו דברים על הרצפה לפני השטיפה
וכשאתה עושה ספונג'ה בבית אתה לא מרים את הדברים מהרצפה?
@שמואל-ש. כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
מרים מלמעלה...
אבל צעצועים קטנים ונעליים וכו׳ אפשר לגרוב תוך כדי הספונגה וכו׳.
כאן - הרובוט נזהר לא להיתקע בשום דבר. -
וגם דיבור בעברית
אין עדיין אופציה לדיבור בעברית.
אמנם באתר הם כותבים שכן, אבל אין חכם כבעל הניסיון... -
וגם דיבור בעברית
אין עדיין אופציה לדיבור בעברית.
אמנם באתר הם כותבים שכן, אבל אין חכם כבעל הניסיון... -
-
מה מגדשיר אצלך כתמים קשים?
-
מנסיון שלי עם שואבים שוטפים ומבדיקות שעשיתי
כל השואבים הרובוטים גם הדגמים החדשים טובים בלעשות מראה נקי וטוב לבית ולשטיפה יומיומית (אצלי יש תזמון כל לילה 2 בלילה וכיף לקום בבוקר ויש אוירה של נקי ללכת בלי נעלים ולא להרגיש שאתה דורך בארגז חול)
עדיין אחרי שבת עם ילדים מעביר שטיפה ידנית (למרות שהבנתי שהדגמים של הרולר יש שיפור משמעותי בשטיפה אבל הבנתי גם שהם דורשים הרבה יותר התעסקות וגם יותר יקרים אז מרגיש לי שכדאי לתת לשוק ללמוד את הדגמים האלה לחכות שיותר יתנסו ויצאו דגמים יותר משופרים שלהם)
היה לי מכשיר של רובורק (מיובא יבואן רשמי BUG והיה להם שירות לא משהו קבלת שירות רק בנקודות מסוימות אחריות לשנה (לדגם שהיה לי) אחרי שניתים הוא התלקל שלחתי לתיקון בתשלום והם אמרו שאין להם כבר חלקים לתחזוקה של הדגם שזה קצת מבזה שאחרי שנתייים כבר מכשיר שעלה אז בערך 4000 שקל כבר אין לו שימוש (אל דאגה בסוף מצאתי לבד את החלק שהתקלקל בעליאקספרס..) ככה שלא ממליץ גם לפי סקירות שראיתי הדמים שלהם כבר לא עומדים בקצב של דרימי)לגבי הדרימי Dreame X50 Ultra
עכשיו רכשתי אותו לבנתיים מנקה ממש טוב מחיר שלו ביבוא רשמי בערך 3,700 (קומפלט עם ערכת תחזוקה) ובאושר עד הוא נמכר ב 3,000 בלי הערכת תחזוקה
ולגבי Dreame X60 Ultra
הוא עולה בממוצע יותר יקר באלף עד אלף חמש מאות מה X50
אבל לא ראיתי מידי שיפורים והבדלים בינהם בעיקר בעוצמת שאיבה שכמעט הכפילה את עצמה למרות שזה לא כל כך הבדל משמעותי אם אין לך שטיחים עבים בבית
בהצלחה@מאן-דאמר כתב בבירור | איי רובוט או שואב שוטף? ואיזה?:
לגבי הדרימי Dreame X50 Ultra
עכשיו רכשתי אותאני צריך איזושהיא הדרכה - איך מחליפים את הסמרטוטים?
-
לגבי הדרימי Dreame X50 Ultra
עכשיו רכשתי אותאני צריך איזושהיא הדרכה - איך מחליפים את הסמרטוטים?
@אליהו-הגדול
זה סרטון הדרכה לדרימי X50
https://youtu.be/M6WDTN5625w?si=A-OkziHu3FBfp8ICוזה סרטון הדרכה דרימי X60
https://youtu.be/BL_nz8QaUGA?si=k04b6ImUoMIYeQ7R -
מנסיון שלי עם שואבים שוטפים ומבדיקות שעשיתי
כל השואבים הרובוטים גם הדגמים החדשים טובים בלעשות מראה נקי וטוב לבית ולשטיפה יומיומית (אצלי יש תזמון כל לילה 2 בלילה וכיף לקום בבוקר ויש אוירה של נקי ללכת בלי נעלים ולא להרגיש שאתה דורך בארגז חול)
עדיין אחרי שבת עם ילדים מעביר שטיפה ידנית (למרות שהבנתי שהדגמים של הרולר יש שיפור משמעותי בשטיפה אבל הבנתי גם שהם דורשים הרבה יותר התעסקות וגם יותר יקרים אז מרגיש לי שכדאי לתת לשוק ללמוד את הדגמים האלה לחכות שיותר יתנסו ויצאו דגמים יותר משופרים שלהם)
היה לי מכשיר של רובורק (מיובא יבואן רשמי BUG והיה להם שירות לא משהו קבלת שירות רק בנקודות מסוימות אחריות לשנה (לדגם שהיה לי) אחרי שניתים הוא התלקל שלחתי לתיקון בתשלום והם אמרו שאין להם כבר חלקים לתחזוקה של הדגם שזה קצת מבזה שאחרי שנתייים כבר מכשיר שעלה אז בערך 4000 שקל כבר אין לו שימוש (אל דאגה בסוף מצאתי לבד את החלק שהתקלקל בעליאקספרס..) ככה שלא ממליץ גם לפי סקירות שראיתי הדמים שלהם כבר לא עומדים בקצב של דרימי)לגבי הדרימי Dreame X50 Ultra
עכשיו רכשתי אותו לבנתיים מנקה ממש טוב מחיר שלו ביבוא רשמי בערך 3,700 (קומפלט עם ערכת תחזוקה) ובאושר עד הוא נמכר ב 3,000 בלי הערכת תחזוקה
ולגבי Dreame X60 Ultra
הוא עולה בממוצע יותר יקר באלף עד אלף חמש מאות מה X50
אבל לא ראיתי מידי שיפורים והבדלים בינהם בעיקר בעוצמת שאיבה שכמעט הכפילה את עצמה למרות שזה לא כל כך הבדל משמעותי אם אין לך שטיחים עבים בבית
בהצלחה@מאן-דאמר למה הרולר דורש יותר התעסקות?
-
@מאן-דאמר למה הרולר דורש יותר התעסקות?
@חמור-חמורותיים
לא כתבתי מנסיון אלא מסקירות שראיתי ברשת
מצרף דוגמא
https://zuzu.deals/274374/dreame-bot-x50-ultra/על רולרים ומטליות מסתובבות
אם כבר פתחנו כאן את נושא התחזוקה, אני רוצה לומר לכם שתי מילים על רולרים ומטליות, כי יש דברים שמבינים רק כעבור כמה חודשים, חצי שנה לפחות של שימוש קבוע.יש בשוק היום שלל רובוטים עם רולרים ואני למעשה סקרתי לכם את הראשונים והחלוצים שבהם, גם עם רולר רגיל וגם עם רולר רחב. הכל כבר ניסיתי.
אין שום ספק ושום ויכוח – רולר שוטף מעולה ויש לו יתרון מסויים בכך שהוא כל הזמן מתנקה תוך כדי עבודה ותיאורטית יכול להתמודד עם כתמים קשים יותר, אבל דוגרי? תכלס? מי מאיתנו שופך קפה, קטשופ וכד' ולא מנקה ישר עם נייר, אלא שולח דווקא את הרובוט לנקות? זה לא הגיוני. זה תסריט שמצטלם מעולה אבל לא באמת קורה.
החיסרון של רולר הוא שהוא דורש הרבה יותר תחזוקה, כי יש גם סקרייפר ומסילה ומיכל מים מלוכלכים פנימי עם פילטר ואת כל אלו צריך לשטוף כל תקופה ואפילו לעיתים קרובות יחסית, בטח אם ניקה רצפה מלוכלכת באמת. עם המטליות – השטיפה היא כמו שטיפה ידנית – כלומר הרובוט שוטף קטע, חדר, חצי חדר והולך לנקות את המטליות שוב בעמדה לפי הצורך ועם כל החיישנים והAI כאן גם יודע לזהות אזורים מלוכלכים וכתמים בהם הוא צריך להגביר שאיבה או לנקות עוד כמה פעמים תוך כדי ניקוי המטליות כך שבמבחן התוצאה הפרקטי, היומיומי, השטיפה יעילה בכמעט אותה מידה אבל התחזוקה הרבה הרבה יותר קלה. לכל היותר מחליפים מטליות פעם בתקופה ושמים בכביסה. זהו.
בקיצור, יש לרולרים יתרונות ומקום משלהם לשטיפה טובה יותר, אך לרוב הבתים, לרובינו, דווקא המטליות הן הבחירה הנכונה יותר.