בקשת מידע | חבילת הודעות sms גדולה, ובמחיר זול
-
@ממוחשב הייתכנתי אליו (הגב @דביר-אבודרהם1 תבדוק באיזה חברה גוגל שולחת SMS הם משתמשים נראה לי בגופ שלישי ואז לכאורה זה אמור לעבוד)
@הישבשר-המלומד כתב בבקשת מידע | חבילת הודעות sms גדולה, ובמחיר זול:
באיזה חברה גוגל שולחת SMS
רעיון טוב נתת
-
@הישבשר-המלומד כתב בבקשת מידע | חבילת הודעות sms גדולה, ובמחיר זול:
באיזה חברה גוגל שולחת SMS
רעיון טוב נתת
זה מה שהג'מיני טוען
מה זה אומר לגבי המערכת שלך?
*גם אם תשתמש באותו ספק צד שלישי שגוגל משתמשת בו (כמו Twilio או Infobip), המערכת שלך לא תוכל לשלוח הודעות SMS למספרים הכשרים האלו.הסיבה לכך היא שחברות הסלולר מאשרות את המעבר אך ורק עבור התוכן והזהות של השולח המקורי (כמו קוד אימות אבטחתי של גוגל). ברגע שמערכת הסלולר מזהה שההודעה מכילה תוכן חדשותי, מבזקים או טקסט חופשי, או שהיא נשלחת מחשבון פרטי/עסקי רגיל, היא חוסמת אותה מיד, ללא קשר לזהות הספק שהעביר אותה.
לכן, עבור שליחת מבזקי חדשות ותוכן שוטף למספרים כשרים רשמיים, הדרך היחידה שפתוחה בפניך היא שימוש בצינור קולי (Voice SMS), שבו המערכת מחייגת למשתמש ומקריאה לו את הסיכום שה-AI הכין.*
-
זה מה שהג'מיני טוען
מה זה אומר לגבי המערכת שלך?
*גם אם תשתמש באותו ספק צד שלישי שגוגל משתמשת בו (כמו Twilio או Infobip), המערכת שלך לא תוכל לשלוח הודעות SMS למספרים הכשרים האלו.הסיבה לכך היא שחברות הסלולר מאשרות את המעבר אך ורק עבור התוכן והזהות של השולח המקורי (כמו קוד אימות אבטחתי של גוגל). ברגע שמערכת הסלולר מזהה שההודעה מכילה תוכן חדשותי, מבזקים או טקסט חופשי, או שהיא נשלחת מחשבון פרטי/עסקי רגיל, היא חוסמת אותה מיד, ללא קשר לזהות הספק שהעביר אותה.
לכן, עבור שליחת מבזקי חדשות ותוכן שוטף למספרים כשרים רשמיים, הדרך היחידה שפתוחה בפניך היא שימוש בצינור קולי (Voice SMS), שבו המערכת מחייגת למשתמש ומקריאה לו את הסיכום שה-AI הכין.*
@דביר-אבודרהם1 שטיות... כפשוטו ממש עזוב שניה כנס רגע לפה https://app.sms.to/ צור חשבון חדש חינם תקבל איזה שני הודעות ותנסה לשלוח לתומך כשר מה שאתה רוצה ישלח. אם זה היה קשור לסים הם היו מסננים גם הודעות מגוגל כי במחינת אין הבדל.
-
@דביר-אבודרהם1 שטיות... כפשוטו ממש עזוב שניה כנס רגע לפה https://app.sms.to/ צור חשבון חדש חינם תקבל איזה שני הודעות ותנסה לשלוח לתומך כשר מה שאתה רוצה ישלח. אם זה היה קשור לסים הם היו מסננים גם הודעות מגוגל כי במחינת אין הבדל.
@הישבשר-המלומד טוב, אבדוק איתם
הצלחתי פעם ראשונה להתחבר אליהם, אחרי עשרות פעמים שניסיתי לפתוח חשבון ולא הצלחתי... -
@הישבשר-המלומד טוב, אבדוק איתם
הצלחתי פעם ראשונה להתחבר אליהם, אחרי עשרות פעמים שניסיתי לפתוח חשבון ולא הצלחתי...יש מצב שעד שאצליח למצוא חברה שתשלח הודעות גם למספרים כשרים - שאעשה מתכונת שליחת הודעות מצומצמת למספרים רגילים, כלומר הודעה סיכום ביום וכו'
אעדכן כשאתחיל זאת
לא התייאשתי מלמצוא משהו שתומך למספרים כשרים, ובמחיר זול שיהיה רווחי לי ולכם...
-
@יוחנן-יוחננוביץ אז בעצם רק אם אשלח הודעות מחברה בחו"ל, המספרים הכשרים יקבלו הודעה?
@דביר-אבודרהם1
אני לא קובע כלום רק כתבתי מה היה אצלי... -
@דביר-אבודרהם1
אני לא קובע כלום רק כתבתי מה היה אצלי...@יוחנן-יוחננוביץ לבנתיים לא מצאתי, אז אשלח לבנתיים רק למספרים רגילים הודעה בע"ה
-
@יוחנן-יוחננוביץ לבנתיים לא מצאתי, אז אשלח לבנתיים רק למספרים רגילים הודעה בע"ה
@דביר-אבודרהם1 מה עם מה ש @הישבשר-המלומד אמר? לא הלך?
-
@יוחנן-יוחננוביץ לבנתיים לא מצאתי, אז אשלח לבנתיים רק למספרים רגילים הודעה בע"ה
חדש! שירות המבזקים הממוקד לנייד שלךאין לך זמן לגלוש באתרי חדשות? רוצה להישאר מעודכן בראש שקט ובלי פרסומות מיותרות?
מהיום מקבלים את תמצית המבזקים של עמית סגל ישירות ל-SMS – פעמיים ביום, בצורה מרוכזת, קצרה ומדויקת.- הודעות במקרים חריגים, שישלחו מיד
מבצע השקה מיוחד ל-50 המנויים הראשונים בלבד: > במקום 8 ש"ח, משלמים רק 4 ש"ח בחודש (והמחיר הזה נשמר לכם לכל החיים!).להרשמה מהירה כתוב למייל: dvir.a99701@gmail.com
-
@דביר-אבודרהם1 מה עם מה ש @הישבשר-המלומד אמר? לא הלך?
@חייא-שיאומי חיפשתי וחיפשתי - במחירים שנורמלים לתשלום לא מצאתי, והשארתי פניות למספר חברות להצעות מחיר - מחכה שיחזרו אליי בכלל
-
@חייא-שיאומי חיפשתי וחיפשתי - במחירים שנורמלים לתשלום לא מצאתי, והשארתי פניות למספר חברות להצעות מחיר - מחכה שיחזרו אליי בכלל
מה גם, בא נראה איך זה ילך - אם ילך טוב ננסה גם ללכת ולקנות חבילה עבור המכשירים הכשרים בע"ה
-
מה גם, בא נראה איך זה ילך - אם ילך טוב ננסה גם ללכת ולקנות חבילה עבור המכשירים הכשרים בע"ה
@דביר-אבודרהם1 היית צריך להתחיל הפוך בלי קשר אלי בעלי הטלפונים הלאו כשרים בכרך כלל יש כבר הכול אתרי חדשות קבוצות ווצפ וכו' אתה לא ממש נדרש שם הכוח שלך מגיע לטלפון הכשרים ששם אין כלום אתה ספק יחיד.
אגב נה את הכותרת של הנושא (מי מכיר קבלת SMS לתומך כשר או משהו בסגנון ככה הרבה יותר חבר'ה יכנסו לעזור לך הכותרת כרגע לא מגרה) -
@דביר-אבודרהם1 היית צריך להתחיל הפוך בלי קשר אלי בעלי הטלפונים הלאו כשרים בכרך כלל יש כבר הכול אתרי חדשות קבוצות ווצפ וכו' אתה לא ממש נדרש שם הכוח שלך מגיע לטלפון הכשרים ששם אין כלום אתה ספק יחיד.
אגב נה את הכותרת של הנושא (מי מכיר קבלת SMS לתומך כשר או משהו בסגנון ככה הרבה יותר חבר'ה יכנסו לעזור לך הכותרת כרגע לא מגרה)@הישבשר-המלומד אני מבין, לבנתיים החבילה שאני מממש היא לא הייתה עיקרה בשביל המכשירים הלא כשרים - היא הייתה מלכתחילה בשבילי
עכשיו אנסה לעבוד על הפורמט לטלפונים הכשרים - ועל הדרך אתנסה בזמן הזה להבין איך לתפעל מערכות שכאלה...
-
אגב נה את הכותרת של הנושא (מי מכיר קבלת SMS לתומך כשר או משהו בסגנון ככה הרבה יותר חבר'ה יכנסו לעזור לך הכותרת כרגע לא מגרה)@הישבשר-המלומד
חצי מסכים איתך יש הרבה אנשים עם תומך כשר בלי כלום וsms -
חדש! שירות המבזקים הממוקד לנייד שלךאין לך זמן לגלוש באתרי חדשות? רוצה להישאר מעודכן בראש שקט ובלי פרסומות מיותרות?
מהיום מקבלים את תמצית המבזקים של עמית סגל ישירות ל-SMS – פעמיים ביום, בצורה מרוכזת, קצרה ומדויקת.- הודעות במקרים חריגים, שישלחו מיד
מבצע השקה מיוחד ל-50 המנויים הראשונים בלבד: > במקום 8 ש"ח, משלמים רק 4 ש"ח בחודש (והמחיר הזה נשמר לכם לכל החיים!).להרשמה מהירה כתוב למייל: dvir.a99701@gmail.com
@דביר-אבודרהם1 אני ממליץ לך שתי דברים
1 זה ראוי לנושא חדש הנושא פה הוספם לא בקטע רע אבל אנשים פחות יכנסו
2 תשנה מ50 הראשונים ל10 משתי סיבות א. יתן לאנשים יותר תמריץ 50 זה מספר גדול כדי שמישהו ילחץ לקנות
ב. הלוואי שיהיה לך יותר מ50 בכמה חודשים הראשונים ואני אומר את זה בשבלך בשביל פרוייקט כזה צריך הרבה פירסום מה שאין הרבה בפורום אולי תנסה גם בפרוג...