חדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים
-
אחרי עבודה רבה אנו שמחים להגיש לכם אתר לחיפוש גוגל בפורומים הבאים:
מתמחים.טופ כמובן
תחומים
מקצועות
פורום נטפרי
פורום ימות המשיח
פורום אופיס
האתר בעברית, מעוצב ונח לעין, והחיפוש מתבצע במספר קטגוריות באמצעות מנוע החיפוש של גוגל בשניות ספורות.
כמו כן ניתן לקבעו בפיירפוקס כאחד ממנועי החיפוש. ע"י לחיצה על שלוש הנקודות שבשורת הכתובת, ולחיצה על "הוסף מנוע חיפוש".
הכתובת היא search.chv.ovh
בהצלחה לכולם.
שימו לב! האתר עדיין בהרצה.
מוזמנים להגיב ולהציע כאן למטה.:::
רק רציתי לספר לכם (מקוה שהוא לא יתעצבן...) שלמרות התעקשותו המוזרה בנושא, מי שבאמת עשה את האתר הוא @chv. החל מכך שזה בשרת שלו, הוא עשה את השיוך של הדומיין, יצר את כל הקטגוריות, עיצב בצורה בלתי רגילה (חבל שלא צילמתי איך זה היה נראה לפני...) יצר את זה כמנוע חיפוש לפיירפוקס (והאמת שגם לכרום, אבל זה מסובך...) יצר קידומים מועילים (נסו לכתוב "ירון") ועוד הרבה הרבה דברים.
ועדיין הוא מתעקש שאני עשיתי את זה...
כל הכבוד לו!!!
:::
-
@ברוך אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
צריך לבקש מ @שמואל @אלישי שיוסיפו את זה לאתר של מתמחים בחיפוש גוגל
יש כבר (בפורומים: פורום אופיס, מתמחים טופ, תחומים, מקצועות, ופורום נטפרי)
-
@יוסי-מחשבים נכון חסר את ימות המשיח.
אבל יש להם אתר הרבה יותר מסודר ויפה -
מצדיע לשניכם על היוזמה המבורכת! העיצוב מדהים עדין ויפה!
ביקשתם הערות ושיפורים אז אני יתחיל:- אני אוהב לחשוב קדימה ובגדול, אז אם נשאר לכם עדיין סבלנות, תוכלו לעשות חיפוש כזה על כל קטגוריה שבאתרים נפוצים של נטפרי, לדוגמא חיפוש באתרי קניות, חיפוש בפורומים תורניים, חיפוש בעיריות וכדומה.
- כמובן השלב הבא להכניס את זה לאתרים נפוצים של נטפרי (אולי לראש העמוד איפשהוא), כמדומני שהם מכניסים אתרים לפי השימושיות שלהם אז תצטרכו לחכות קצת.
- כמובן כל זה לא רק כדי לעזור לאחרים, אלא גם כדי לעזור לעצמכם, תכניסו פרסומות לאתר (אני דורש אחוזים)
- ממליץ להוסיף גם את וידאו טוב לרשימת החיפושים.
- אולי כדאי להוסיף שעה ותאריך (סתם בשביל היופי והנוחות לא בגלל שמישהו יבדוק שם מה השעה)
אכפול שוב פעם בתודה, ובפרט ל @chv האגדי שמוסיף המון תוכן ברמה לפורום הזה.
-
@יוסי-מחשבים אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
זה חיפוש עם מנוע גרוע.. כאן מדובר על גוגל.
שים לב שהמנוע עוד לא משופצר לחלוטין, יש קצת נגיעות פה ושם שצריך לשפשף וזה יהיה אפילו עוד יותר מדויק.
יש באג אחד שמציק - שכל הפוסטים המחוקים והמוסתרים וכו' - לא מוסתרים מהבוט של גוגל, לכן הרבה תוצאות - בעיקר ישנות - כשתנסה להיכנס יהיה כתוב לך 'הגישה נדחתה'..
אבל ברור שזה שווה את זה, החיפוש הרבה יותר גמיש, והרבה יותר אינטואיטיבי. כמו כן זה מלא בפונקציות שאפשר להכניס.@משתמש-מקצוען אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
אני אוהב לחשוב קדימה ובגדול, אז אם נשאר לכם עדיין סבלנות, תוכלו לעשות חיפוש כזה על כל קטגוריה שבאתרים נפוצים של נטפרי, לדוגמא חיפוש באתרי קניות, חיפוש בפורומים תורניים, חיפוש בעיריות וכדומה.
זה יצריך פתיחה מיוחדת לכל מנוע חיפוש בנפרד (אני לא אומר שלא אפשרי, רק מציין עובדה).
תכניסו פרסומות לאתר (אני דורש אחוזים)
הפרסומות של גוגל חסומות בנטפרי. אה פרסומות אישיות? נו..
וידאו טוב
זה לא קשור לחיפוש בפורומים כ"כ..
שעה ותאריך
נו אולי עוד מעט..
תודה על הפרגונים
@יאנג-בוי הוא היוזם, היוצר, והמפיק של כל העסק.. אני רק שיחקתי קצת בCSS.. -
למרות ש @chv כבר הגיב... אני כותב גם.
@משתמש-מקצוען אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
תכניסו פרסומות לאתר.
לא נראה לי שווה באתר הזה, זה לא אתר גדול מי-יודע-מה... אולי באתר הבא
@משתמש-מקצוען אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
אני אוהב לחשוב קדימה ובגדול, אז אם נשאר לכם עדיין סבלנות, תוכלו לעשות חיפוש כזה על כל קטגוריה שבאתרים נפוצים של נטפרי, לדוגמא חיפוש באתרי קניות, חיפוש בפורומים תורניים, חיפוש בעיריות וכדומה.
זה המון עבודה בשלב הראשון, אבל אולי נעשה אתר שבתוכו כל האתרים הנפוצים של נטפרי, ואז חלוקה לפי קטגוריות...
ואז זה לא יצריך פתיחה לכל אתר, רק פתיחה אחת (וגם יהיה יותר נח למשתמשים לדעתי)@יוסי-מחשבים אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
חוץ ממה ש @chv כתב, תבדוק שוב באיזה פורומים הוא באמת מחפש...
@chv אמר בחדש! חיפוש גוגל בפורומים החרדיים:
@יאנג-בוי הוא היוזם, היוצר, והמפיק של כל העסק.. אני רק שיחקתי קצת בCSS..
לא אטרח לענות לך, אבל תסתכלו בספוילר בפוסט הראשון... ותראו שזה לא רק משחק בcss...
-
חושב שכדאי שתהיה אפשרות למקד את החיפוש לפורמים שאני רוצה למשל אם אני מחפש חומר על מחשב מסוים אז פורום נטפרי לא יעזור לי ואם יהיה תוצאה שהביאו שם את המחשב זה ודאי חומר מיותר כי שם מדברים רק על סינון נטו... אז שיהיה אפשר לכתחילה לבחור באיזה פורמים יהיה החיפוש
תודה -
@שעטנ-ז-ג-ץ כרגע עשיתי שבמקום קטגוריות (מחשבים, סלולרי) זה מתחלק לפי אתרים - אפשר ללחוץ כדי לראות תוצאות רק מאתר מסוים.
מסובך לעבוד עם הקטגוריות האלו.. גוגל לא מפרגנים הרבה גמישות (הם מפרגנים משהו, אבל לא מספיק..).
נראה לי שאני אשאיר את זה ככה.
תכתבו מה אתם רוצים. -
@יאנג-בוי הכי טוב שיוסיפו את זה לעמוד חיפוש של מתמחים ככה זה לא יחסם בכל הסינונים