בקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני {די באופן דחוף} השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצות ובאופן כללי מה כדאי להשקיע
מה שידוע לי בנתיים זה שרק SSD
יש עוד דברים שחשובים??בנתיים חשבתי על זה {במיוחד עם המבצע השאלה היא האם זה באמת כזו מציאה או שלא וחבל} לרוץ לקנות סתם
נ.ב.בסניף בני ברק אין ככה שאני יצטרך לשלם משלוח ככה שהמבצע כמעט מתבטל@מתכנת-חובב הוא אמין?
הוא מגיע הרבה לשחזור?? -
צ צול גאה סימן נושא זה כשאלה
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני {די באופן דחוף} השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצות ובאופן כללי מה כדאי להשקיע
יש עוד דברים שחשובים??בנתיים חשבתי על זה {במיוחד עם המבצע השאלה היא האם זה באמת כזו מציאה או שלא וחבל} לרוץ לקנות סתם
נ.ב.בסניף בני ברק אין ככה שאני יצטרך לשלם משלוח ככה שהמבצע כמעט מתבטל@מתכנת-חובב הוא אמין?
הוא מגיע הרבה לשחזור?? -
@צול-גאה לא מכיר את הדיסק אבל זה לא אומר הרבה
@מתכנת-חובב יש לך אולי המלצה??
{אני מחפש עכשיו משהו בזול ואפילו יד שניה אם הוא במצב טוב} -
הוא מגיע הרבה לשחזור??@צול-גאה נשמע זול מידי
תראה דוג' מחיר כרגע לקינגסטון 2TB פנימי! [ללא מעטפת]

[לפני חודש הליין היה טיוואני ולא סיני אבל ללא אחריות].ספציפית את זה אם אתה רוצה יש לי להביא לך קצת יותר זול מהמחירון שם באחריות שלהם, השאלה האם רלוונטי לך בכלל TB2 במחיר של 1,100 ש"ח בערך
-
@צול-גאה נשמע זול מידי
תראה דוג' מחיר כרגע לקינגסטון 2TB פנימי! [ללא מעטפת]

[לפני חודש הליין היה טיוואני ולא סיני אבל ללא אחריות].ספציפית את זה אם אתה רוצה יש לי להביא לך קצת יותר זול מהמחירון שם באחריות שלהם, השאלה האם רלוונטי לך בכלל TB2 במחיר של 1,100 ש"ח בערך
-
@DANIEL-4 הוא שאל על חיצוני, ובסביבות ה500 ומטה
אני קניתי עכשיו את זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=36129 -
@מזכירותי כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
ובסביבות ה500 ומטה
הקישור שהבאת

-
צריך להפריד בין SSD לבין NVME שהוא הרבה יותר מהר וכנראה לא תשתמש אם המהירות שלו והרבה יותר יקר, השאלה האם אתה צריך את זה
בכל אופן אני קניתי מארז באליאקספרס ב 20 שח ואני מאוד נהנה מזה (הכנסתי דיסק יקר יחסית) -
צריך להפריד בין SSD לבין NVME שהוא הרבה יותר מהר וכנראה לא תשתמש אם המהירות שלו והרבה יותר יקר, השאלה האם אתה צריך את זה
בכל אופן אני קניתי מארז באליאקספרס ב 20 שח ואני מאוד נהנה מזה (הכנסתי דיסק יקר יחסית)@jc324118983 כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
הוא אולי לא ישתמש בכל המהירות שלו
אבל יהנה ממהירות הרבה יותר גבוהה
שזה כיף מאוד... -
@jc324118983 כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
הוא אולי לא ישתמש בכל המהירות שלו
אבל יהנה ממהירות הרבה יותר גבוהה
שזה כיף מאוד...@יוסף-מאיר-וייס השאלה אם בכלל יהיה לו הבדל
האם הוא מחבר לכניסה הנכונה ואם כבל מותאם -
בכל אופן אני קניתי מארז באליאקספרס ב 20 שח ואני מאוד נהנה מזה (הכנסתי דיסק יקר יחסית)@jc324118983 כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
צריך להפריד בין SSD לבין NVME
אין קשר בין שני המושגים
SSD הוא סוג אחסון - להבדיל מזיכרון מכני כמו HDD או תופים מגנטיים של פעם
NVMe הוא תקן תקשורת להבדיל מ SATA שמשמש בעיקר כוננים בתצורת 2.5 ו 3.5 ולפעמים גם בתצורת M.2
תקן SATA מוגבל ל 6Gb/s ואילו ב NVMe המגבלה תלויה בדור ה PCIe -
@jc324118983 כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
צריך להפריד בין SSD לבין NVME
אין קשר בין שני המושגים
SSD הוא סוג אחסון - להבדיל מזיכרון מכני כמו HDD או תופים מגנטיים של פעם
NVMe הוא תקן תקשורת להבדיל מ SATA שמשמש בעיקר כוננים בתצורת 2.5 ו 3.5 ולפעמים גם בתצורת M.2
תקן SATA מוגבל ל 6Gb/s ואילו ב NVMe המגבלה תלויה בדור ה PCIe@מתכנת-חובב צודק ולזה התכונתי שהוא כתב שהמליצו לו על SSD זה לא אומר שהוא צריך עכשיו ללכת על NVME
-
הוא מגיע הרבה לשחזור??@צול-גאה
מבחינת מהירות אמינות ונוחות, תקנה M.2 פנימי פלוס אריזה לחיבור למחשב. החברות המובילות סמסונג קינגסטון ויש עוד -
הוא מגיע הרבה לשחזור?? -
@צול-גאה שים לב שאם אתה קונה מארז בנפרד שיהיה עם בקר טוב שתומך בטרים (חוץ מהמהירות, שכנראה לא תגיע ליכולות של הכונן)
-
@צול-גאה ניקוי שטח ריק
אני ממליץ לכבות את הפונקציה אא"כ אתה נורא רוצה לבקר אצל מתכנת חובב
-
@צול-גאה ניקוי שטח ריק
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
הוא יבקר אצלי אם הוא כיבה
אם לא אין לו מה לבוא
(למעט מקרים מסויימים) -
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | עזרה בקניית דיסק קשיח גם ספציפי לעכשיו וגם בכללי מה חשוב לדעת כשקונים דיסק קשיח:
הוא יבקר אצלי אם הוא כיבה
אם לא אין לו מה לבוא
(למעט מקרים מסויימים)@מתכנת-חובב
אתה צודק..ולמי שלא הבין:
אם זה דולק במקרים של מחיקה אם לא כיבו את המחשב תוך דקות בודדות ממש בד"כ אין מה להציל
משא"כ אם TRIM כבוי יש הרבה הרבה יותר סיכויי הצלחה בע"ה