בירור | האם חשוב שלשעון שבת יהיה פיוז נפרד מהקו עצמו?
-
האם חשוב שלשעון שבת יהיה פיוז נפרד מהקו עצמו?
קצת צפוף לי בלוח. אז אני מעדיף להימנע מזה ולשים את השעון שבת על אותו הפיוז של הקו. -
קצת צפוף לי בלוח. אז אני מעדיף להימנע מזה ולשים את השעון שבת על אותו הפיוז של הקו. -
קצת צפוף לי בלוח. אז אני מעדיף להימנע מזה ולשים את השעון שבת על אותו הפיוז של הקו.@חמור-חמורותיים אני התקנתי (וראיתי עוד הרבה שהתקינו כך)בלי וזה עובד ולא עושה לי בעיות. אבל אני לא יודע האם זה תקני
-
קצת צפוף לי בלוח. אז אני מעדיף להימנע מזה ולשים את השעון שבת על אותו הפיוז של הקו.@חמור-חמורותיים כתב בבירור | האם חשוב שלשעון שבת יהיה פיוז נפרד מהקו עצמו?:
לא
-
@חמור-חמורותיים אפשר ואפשר ואין שום סיבה להצריך לשעון קו נפרד. הכל בסייידר.
-
משיחה שלי עם מהנדס חשמל... התשובה היא עדיף (מא"ז 6 אמפר שיגביל את הזרם קצר) ואכמ"ל.
במקרה הכי גרוע השעון יישרף...במקרה שלך אולי עדיף בגלל החוסר במקום, אבל בין מא"ז שעולה לי 7 שקל לשעון שעולה לי 150...@mirol כתב בבירור | האם חשוב שלשעון שבת יהיה פיוז נפרד מהקו עצמו?:
מא"ז 6 אמפר
@mirol כתב בבירור | האם חשוב שלשעון שבת יהיה פיוז נפרד מהקו עצמו?:
מא"ז שעולה לי 7 שקל לשעו
אני לא בטוח שתמצא את זה במחיר הזה
זה מא"ז לא קלאסי והמחיר שלו אמור לעלות
בכל מקרה הוא יותר זול מהשעון, אך אין בו צורך אמיתי -
משיחה שלי עם מהנדס חשמל... התשובה היא עדיף (מא"ז 6 אמפר שיגביל את הזרם קצר) ואכמ"ל.
במקרה הכי גרוע השעון יישרף...במקרה שלך אולי עדיף בגלל החוסר במקום, אבל בין מא"ז שעולה לי 7 שקל לשעון שעולה לי 150...@mirol התקנתי כמה שעונים בלי וזה עובד בסדר גמור מחזיק כבר הרבה שנים כך שגם מבחינת מחיר זה לא שווה.
ועדיין אם זה התקן אז אחד שיש לו לוח תיקני אז שווה לו