בירור | נושא שנוי במחלוקת
-
האם מותר להעלות נושא שבין השאר מתייחס לנושא שנוי במחלוקת הלכתית? בין אם זה שירת נשים, גיוס חרדים, עלייה להר הבית וכולי?
הכוונה למשל אם פיתחתי איזו פלטפורמה שבה אפשר ליצור קבוצות של בחורים חרדים שמעוניינים להתגייס ביחד (המצאתי את זה הרגע, אני ממש לא מתכוון לפתח משהו כזה, לא משעמם לי),
אני יכול לפרסם אותה פה בפורום?עריכה: אני לא מבקש דיסלייקים בכוח, סך הכל שיגידו לי. תודה רבה!
-
האם מותר להעלות נושא שבין השאר מתייחס לנושא שנוי במחלוקת הלכתית? בין אם זה שירת נשים, גיוס חרדים, עלייה להר הבית וכולי?
הכוונה למשל אם פיתחתי איזו פלטפורמה שבה אפשר ליצור קבוצות של בחורים חרדים שמעוניינים להתגייס ביחד (המצאתי את זה הרגע, אני ממש לא מתכוון לפתח משהו כזה, לא משעמם לי),
אני יכול לפרסם אותה פה בפורום?עריכה: אני לא מבקש דיסלייקים בכוח, סך הכל שיגידו לי. תודה רבה!
@האקר-גאון צריך לתייג את @administrators
בעיני - כל עוד זה לא נוגד את ההלכה היהודית (למשל נושא שיש עליו מחלוקת), אפשר, כמובן שבהתאמה לאופיו החרדי של הפורום.
אתה לא יכול להעלות תמונות לא צנועות וכדו', אבל תעשה את השיקול שלך אם נראה לך מתאים. -
@האקר-גאון לא נראה לי אפשר לשאול את חברי הפורום.
המקסימום שהם יכולים לתת לך זה או לייק או דיסלייק.
צריך לתייג את אחד המנהלים.
עדיף כמובן לשאול אותו בפרטי, אבל מאחר ואצלך זה לא באופציה - תתייג אותו. -
@האקר-גאון כתב בבירור | נושא שנוי במחלוקת:
נושא שנוי במחלוקת הלכתית? בין אם זה שירת נשים, גיוס חרדים
רק אשמח לדעת מי ומי החולקים בסוגיות האלו שהזכרת.
לכל הידוע לי אין שום פוסק בעולם שמתיר שירת נשים.
וכן לגבי הגיוס לצבא. -
נושא שנוי במחלוקת הלכתית? בין אם זה שירת נשים, גיוס חרדים
רק אשמח לדעת מי ומי החולקים בסוגיות האלו שהזכרת.
לכל הידוע לי אין שום פוסק בעולם שמתיר שירת נשים.
וכן לגבי הגיוס לצבא.@יום-חדש-מתחיל לא נראה לי כוונתו זה לפתוח דיון בנושא.
אין שום עניין לעשות את זה.
זה לא ישנה שום דעה של שום בנ"א.
חבל להספים אשכול פשוט שבו שאלה פשוטה ש(הייתה) צריכה להישאל לאחד המנהלים.
ולא.
אני לא נכנס לגופו של דיון. ובכוונה. -
@יום-חדש-מתחיל לא נראה לי כוונתו זה לפתוח דיון בנושא.
אין שום עניין לעשות את זה.
זה לא ישנה שום דעה של שום בנ"א.
חבל להספים אשכול פשוט שבו שאלה פשוטה ש(הייתה) צריכה להישאל לאחד המנהלים.
ולא.
אני לא נכנס לגופו של דיון. ובכוונה.@המלאך כתב בבירור | נושא שנוי במחלוקת:
אני לא נכנס לגופו של דיון. ובכוונה.
גם אני לא התכוונתי.
אבל יש דוגמאות שלא אמורים להביא אותם בשום קונסטלצי'.כמו שאתה (כנראה) מבין שזה לא לעניין לכתוב פוסט "האם מותר להעלות נושא האם @המלאך הוא סוכן איראני?"
-
@המלאך כתב בבירור | נושא שנוי במחלוקת:
אני לא נכנס לגופו של דיון. ובכוונה.
גם אני לא התכוונתי.
אבל יש דוגמאות שלא אמורים להביא אותם בשום קונסטלצי'.כמו שאתה (כנראה) מבין שזה לא לעניין לכתוב פוסט "האם מותר להעלות נושא האם @המלאך הוא סוכן איראני?"
כתב בבירור | נושא שנוי במחלוקת:
כמו שאתה (כנראה) מבין שזה לא לעניין לכתוב פוסט "האם מותר להעלות נושא האם @המלאך הוא סוכן איראני?
חשיפת סודות מדינה זה משהו אחר...
-
ליצור קבוצות של בחורים חרדים שמעוניינים להתגייס ביחד
או אכילה משותפת ביום כיפור.
אני לא מחפש דיסלייקים, אני רק עוזר לך להסביר את הנושא