הסבר | מה זה Vertex AI
-
@יוסף-הכהן אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שאת הAI הוא יכול לשאול בעצמו.
-
@יוסף-הכהן שאלתי את הAI כמובן... אבל לדעתי AI לא מסביר טוב, א"א ליצור באמת מדריך טוב להבנה מעמיקה בAI, הכל מלמעלה וכללי, אין השוואה בין מדריך שכתב אדם למדריך שכתב AI.
-
@אברהם-גלסר כתב בהסבר | מה זה Vertex AI:
ואתה צריך לצאת מנקודת הנחה שלא סתם שמתי בספוילר...
@אברהם-גלסר אתה לא צריך לרוץ להעביר ביקורת על כל דבר בשביל לקושש כמה לייקים
ראיתי שאף אחד לא ענה לו תשובה אז הבאתי לו תשובה מה AI בספוילר ואני עשיתי את זה אחרי שראיתי שאתר פה מפוצץ עם תשובות מהAI בספוילר -
@עידו300 עד כמה שאני יודע זה api ל gemini חליפי עם יותר אופציות יותר מתקדם מיועד לארגונים (לא בדקתי מבחינת מחירים) יכול להיות שזה מוגבל אבל לא זוכר (אני לא זוכר למה לא משתמשים בזה בדרך כלל)
@mefateach אהה הבנתי שאפשר שם לאמן מודלים, לעשות RAG וכו'
-
פלטפורמת מודלים כשירות, כלומר שגוגל מריצים עבורך את המודל ומטפלים בתשתיות והכל
זה כולל את ג'מיני אבל גם מודלים אחרים כולל של חברות אחרות כמו קלוד@צדיק-תמים יודע איך עובדים עם זה?
-
@צדיק-תמים יודע איך עובדים עם זה?
-
@צדיק-תמים התכוונתי, תכלס מה עושים שם איזה כלי מתאים לאיזו פעולה, אני רק רואה את כל האפשרויות שיש שם (הרי צריך להירשם לכל דבר, וצריך לדעת להירשם לדבר הנכון) ואני חוטף חום...
לא יודע מה זה כל דבר ואיך משתמשים בו. לא מצאתי מדריכים נורמאליים על זה, ולהשתמש בAI בתור מדריך אני לא סובל. -
@צדיק-תמים התכוונתי, תכלס מה עושים שם איזה כלי מתאים לאיזו פעולה, אני רק רואה את כל האפשרויות שיש שם (הרי צריך להירשם לכל דבר, וצריך לדעת להירשם לדבר הנכון) ואני חוטף חום...
לא יודע מה זה כל דבר ואיך משתמשים בו. לא מצאתי מדריכים נורמאליים על זה, ולהשתמש בAI בתור מדריך אני לא סובל. -
@mefateach נשמע שהחלק המקצועי שם, לא?
-
@אברהם-גלסר כתב בהסבר | מה זה Vertex AI:
ואתה צריך לצאת מנקודת הנחה שלא סתם שמתי בספוילר...
@אברהם-גלסר אתה לא צריך לרוץ להעביר ביקורת על כל דבר בשביל לקושש כמה לייקים
ראיתי שאף אחד לא ענה לו תשובה אז הבאתי לו תשובה מה AI בספוילר ואני עשיתי את זה אחרי שראיתי שאתר פה מפוצץ עם תשובות מהAI בספוילר@יוסף-הכהן זה שהרבה אנשים עושים משהו - לא הופך אותו למותר.
כדי לדעת אם משהו חוקי בפורום - תקרא את חוקי הפורום, ואל תסתכל על עוד 100 אנשים שבדיוק כמוך - כנראה לא קראו אותם.
זה שאף אחד לא ענה לו לא מתיר לך לתת לו תשובה מAI.
(וכהוכחה מציאותית לכך אתה יכול לראות שהוא כתב שכמובן שהוא כבר שאל את הAI... והוא לא הסביר טוב)
אני לא צוות פיקוח או משהו, רק רציתי להעיר את תשומת ליבך לדבר.
לילה טוב! -
-
-
@עידו300 זה מיועד לשימוש בכמויות סיטונאיות, לא בשבילך... נניח צ'אטבוט של חברת ביטוח ענקית בארה"ב שצורך עשרות מיליארדי טוקנים בשעה.
-
@א.מ.ד. @mefateach אפשר לכוונן דרך הai studio? rag? הבנתי שהוא נותן אופציות שא"א בסטודיו וגם יותר פרטיות כי המידע שלך לא מאמן את המודל שלהם, אלא כביכול נשאר שלך.
@עידו300 כתב בהסבר | מה זה Vertex AI:
@א.מ.ד. @mefateach אפשר לכוונן דרך הai studio? rag? הבנתי שהוא נותן אופציות שא"א בסטודיו וגם יותר פרטיות כי המידע שלך לא מאמן את המודל שלהם, אלא כביכול נשאר שלך.
גם ב-API הסטנדטרטי של ג'מיני המידע נשאר פרטי, רק צריך להשתמש במודל בתשלום
-
@עידו300 כתב בהסבר | מה זה Vertex AI:
גם ב-API הסטנדטרטי של ג'מיני המידע נשאר פרטי, רק צריך להשתמש במודל בתשלום