בירור | האם להשאיר את המילון בתוך כלי קודש לוורד
-
@pcinfogmach
עלה לי רעיון שיוכל אולי לפתור חלקית את הבעיה, לפתח את התוסף שיתמוך גם בקובצי ZIM, כך שתהיה אפשרות לויקישיבה, המכלול, ושאר ירקות.בנוסף לכך אני חושב שאם תעשה את זה תוכל לקבל רייטינג עולמי - פרסום על ידי קייוויס או משהו כזה, בתקווה שיקנו לך קפה מכל העולם...
@דאנציג
הממ ייתכן שזה אפשרי אבל צריך לקחת בחשבון שזה לא באמת יהיה חלק מהמילון.
ואני לא יצרף את זה לתוסף זה שוקל מדאי הרבה כל אחד יצטרך להזיג את זה בעצמו אני רק יספק לכם קורא קבצי zim
אני צריך עזרה עם התכנון של זה אבל כי איך בעצם הציפיה שזה ייראה ממש כמו המקור?
והאם זה צריך להיות חלק מן הכזית או בנפרד? -
@pcinfogmach הייתי אומר להשאיר רק את תורת אמת. זה תוכנה תורנית ואין סינון מושלם.
יש גם בתוכנה 'תא שמע' מילון המבוסס על ספרים תורניים, וכן בבר אילן כידוע. אפשר אולי למצוא את המקור התורני ולהשתמש בו.@ששמעון כתב בבירור | האם להשאיר את המילון בתוך כלי קודש לוורד:
@pcinfogmach הייתי אומר להשאיר רק את תורת אמת. זה תוכנה תורנית ואין סינון מושלם.
זוהי הנטייה שלי
חוצמזה שאני עלול להסתבך עם נטפרי...... -
@ששמעון כתב בבירור | האם להשאיר את המילון בתוך כלי קודש לוורד:
זוהי הנטייה שלי
חוצמזה שאני עלול להסתבך עם נטפרי......@pcinfogmach
אולי ניתן לעשות אופצנלי, כל כפי רצונולגבי נטפרי למה שלא תשאל אותם אם הם לא מסכימים אז מה אפשר לעשות אבל מי אמר שלא, הסינון שלך לא פחות טוב משלהם לא?
-
@pcinfogmach
אולי ניתן לעשות אופצנלי, כל כפי רצונולגבי נטפרי למה שלא תשאל אותם אם הם לא מסכימים אז מה אפשר לעשות אבל מי אמר שלא, הסינון שלך לא פחות טוב משלהם לא?
@חד-בדרא-השני
עדיף לא לעורר דובים מרבצם אם לא צריך -
@pcinfogmach
עלה לי רעיון שיוכל אולי לפתור חלקית את הבעיה, לפתח את התוסף שיתמוך גם בקובצי ZIM, כך שתהיה אפשרות לויקישיבה, המכלול, ושאר ירקות.בנוסף לכך אני חושב שאם תעשה את זה תוכל לקבל רייטינג עולמי - פרסום על ידי קייוויס או משהו כזה, בתקווה שיקנו לך קפה מכל העולם...
-
הנה המילון אולי שאנשים ישחקו עם זה קצת ונראה אם זה טוב
https://send.magicode.me/send-file/file/c42b933a0de1706676b10dbd3467e83060124d8c/viewצריך מישהו שיפתח בנטפרי מסתמא
להוריד את התוכנה הזו
https://www.beekeeperstudio.io/ואז לחפש כמו שאני עשיתי
-
יש למישהו קובץ kiwix קטן כדי שאוכל לבדוק את הרעיון של @דאנציג
@pcinfogmach כתב בבירור | האם להשאיר את המילון בתוך כלי קודש לוורד:
כלומר קובץ ZIM?
אולי תעשה ברירת מחדל של התוכנה שיהיה המילון של תורת אמת
והבוחר יבחר האם להוסיף את המילון המורחב כקובץ מצורף -
כלומר קובץ ZIM?
אולי תעשה ברירת מחדל של התוכנה שיהיה המילון של תורת אמת
והבוחר יבחר האם להוסיף את המילון המורחב כקובץ מצורף -
@pcinfogmach כן - קח:
ויקיסוגיה.zimאגב, הרעיון של @דאנציג זה רעיון מצויין!
מי שמכיר קצת את ויקישיבה וויקיסוגיה = דוקא בגלל המבנה "האוניברסיטאי" שלו - צורת הבנייה של כל נושא, הוא ממש טוב לנושאים מסויימים!אגב, אם אתה רוצה להפוך את לנטו תורני - אולי יש דרך להגביל את התצוגה שלזה רק ל: ויקיסוגיה, ויקישיבה, וויקימילון
והאם זה צריך להיות חלק מן הכזית
חלק מכזית.
במיוחד אם תאפשר רק את התורניים