עזרה בקנית נטסטיק
-
@יהודה-12 אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
@שוהם307 אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
כמה זמן יש לך אותו? האם הוא מקורי? דור 4?
הוא מקורי של huawei דור 4 גם לי יש אותו.
אבל הדגם 5573-320 הוא אותו רעיון אבל קצת יותר חדש עם עוד קצת אפשרויות.
והחדש 5576-320 הוא אפילו עוד יותר טוב.
יש לי את כולםאז לדעתך מי שקונה כאן בארץ הוא סוג של פראייר?
-
אולי שמישהו יחכים את הציבור, אני רואה את אותו מוצר שאתה מציע באלי אקספרס בפחות כסף, האם זה אומר שזה משתלם לקנות שם?
אז לדעתך מי שקונה כאן בארץ הוא סוג של פראייר?
אני אישית מעדיף לקנות בארץ אם אין הפרש גדול במחיר בגלל אחריות וכדו', [יש גם תמיכה בעברית], חוץ מזה שמסין זה לוקח הרבה זמן עד שמגיע [נראה לי ממוצע של חודש וחצי היום]. אני לא מצאתי מאלי אקספרס, בכל אופן תבדוק רק שזה אותו תת דגם בדיוק או שיש לו אותם תדרים בדור 4 [איך שאני זוכר תת דגם 322 גם טוב]
@kktao אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
יש אפשרות לחבר אותו גם עם כבל יו אס בי למחשב או שזה רק וויפי?
תודהכן.
נ. ב. חיבור ראשוני עושים עם USB בשביל התקנת התוכנה -
@לא-מייבין אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
למעשה, למישהו יש המלצות מניסיון על ראוטר / נטסטיק, טוב ובמחיר טוב לספר לנו. עדיף גם לצרף קישור.
לי יש כזה (903) וממש אני מרוצה ממנו ויש לו כמעט את כל התדרים האפשריים בארץ (יותר מ huawei)
-
@ITAMAR25 קנית את זה אצלו?
קניתי ממנו (נראה לי שזה אותו אחד ששלחתי) והגיע תוך 3 שבועות בערך
הוא מהיר?
די מהיר לאלחוטי ותלוי גם מה הקליטה אצלך
מתחמם?
לא, רק אם הוא מחובר לחשמל וגם עובד אז קצת מתחמם לא משהו רציני בכלל
ניתן לחבר אותו למחשב?
כן, עובד רשת גם USB
-
@ITAMAR25 אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
לי יש כזה (903) וממש אני מרוצה ממנו ויש לו כמעט את כל התדרים האפשריים בארץ (יותר מ huawei)
לדגם 5576-320 של huawei יש יותר תדרים שנתמכים בארץ. [יש לו את תדר 700, שפרטנר עובדים גם עליו, ותדר 850 של פלאפון לכאורה כבר לא קיים (קרדיט ל @A0533057932 ) ].
הוא בחיבור USB C (ככה נראה בתמונה)? כי זה מעלה גדולה כיון שהוא יותר עמיד ממיקרו USB -
@FSHLOMO אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
מה אתם אומרים על זה?
לא קראתי את הכול ויכול להיות שענו לך אבל אני יגיד לך לפני כמה חודשים קנתי אחד כזה מ ksp ועד היום הוא משמש אותי בצורה מעולה link text
אתה יכול לקחת ראש מטען לחבר אותו לשקע ולחבר את הסטיק לשם ואז לגלוש עי וויפי התוצאה שאין לך גישה לדבר הזה והוא לא יכול לינזק בכלל -
@1divid אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
כן אבל זה אותו רעיון ומהארץ ומשהו שאני ניסתי אותו והוא טוב
זה בערך כמו שתגיד שסוסיתא ומרצדס זה אותו רעיון כי סך הכל לשניהם יש 4 גלגלים ומנוע (בהגזמה, אבל הרעיון הוא שחברה טובה וחברה לא מוכרת יכול לשנות הרבה מאד, גם אם חיצונית הם דומים)
@1divid אמר בעזרה בקנית נטסטיק:
והמחיר פי 3 לא נראה לי שהוא מחפש משהו שיעלה לא 200 ג'יגה הוא מחפש משהו לשימוש ביתי לא?
לא חשבתי שמישהו יקנה את זה סתם הערתי שיש דברים מוצלחים, שהייתי רוצה שמישהו ייתן לי מתנה