בקשת מידע | הערות שוליים בוורד
-
כשאני מגדיר שהקישור להערות שוליים יהיה אותיות הוא מציג לי את האותיות בסדר הפוך במקום יא יב יג וכו' אי בי גי וכן הלאה אם מישהו יכול לעזור לי איך לסדר את זה אשמח תודה רבה
@יצחק-פ תסמן את כל הטקסט במסמך, ותשנה בהגדרות למעלה 'כיון טקסט מימין לשמאל '
-
@שלי-שלך בטח!
יש לזה קיצור מקשים - CTRL + ALT +F -
@שלי-שלך בטח!
יש לזה קיצור מקשים - CTRL + ALT +F@יאיר-דניאל זה פותח לי את זה

-
@יאיר-דניאל זה פותח לי את זה

@שלי-שלך אז מישהו שיחק לך בהגדרות - כך זה מוגר בברירת המחדל.
עריכה: אם אתה רוצה לאפס/לשנות את זה - יש לך הסבר בספויילר
לא היה לי כח להעלות תמונות ולפרט ביקשתי מג'ימיני.אם קיצורי המקשים שלך השתנו או שאתה רוצה להגדיר שילוב שנוח לך יותר, תוכל לעשות זאת בקלות דרך הגדרות הפקודות ב-Word.
הנה השלבים לאיפוס או לשינוי ידני:
איך לשנות או לאפס קיצורי מקשים:
עבור ללשונית קובץ (File) ובחר באפשרויות (Options).בתפריט הימני, בחר בהתאמה אישית של רצועת הכלים (Customize Ribbon).
בתחתית החלון, ליד הכיתוב "קיצורי מקשים" (Keyboard shortcuts), לחץ על כפתור התאמה אישית... (Customize).
בחלון שנפתח:
בתיבת קטגוריות (Categories), גלול למטה ובחר בכל הפקודות (All Commands).
בתיבת פקודות (Commands) (מצד שמאל), חפש את הפקודה שנקראת InsertFootnote.
בתיבה הקש מקש קיצור חדש (Press new shortcut key), הקש על המקלדת את הצירוף שאתה מעוניין בו (למשל Alt + Ctrl + F).
לחץ על כפתור הקצה (Assign).
-
@שלי-שלך אז מישהו שיחק לך בהגדרות - כך זה מוגר בברירת המחדל.
עריכה: אם אתה רוצה לאפס/לשנות את זה - יש לך הסבר בספויילר
לא היה לי כח להעלות תמונות ולפרט ביקשתי מג'ימיני.אם קיצורי המקשים שלך השתנו או שאתה רוצה להגדיר שילוב שנוח לך יותר, תוכל לעשות זאת בקלות דרך הגדרות הפקודות ב-Word.
הנה השלבים לאיפוס או לשינוי ידני:
איך לשנות או לאפס קיצורי מקשים:
עבור ללשונית קובץ (File) ובחר באפשרויות (Options).בתפריט הימני, בחר בהתאמה אישית של רצועת הכלים (Customize Ribbon).
בתחתית החלון, ליד הכיתוב "קיצורי מקשים" (Keyboard shortcuts), לחץ על כפתור התאמה אישית... (Customize).
בחלון שנפתח:
בתיבת קטגוריות (Categories), גלול למטה ובחר בכל הפקודות (All Commands).
בתיבת פקודות (Commands) (מצד שמאל), חפש את הפקודה שנקראת InsertFootnote.
בתיבה הקש מקש קיצור חדש (Press new shortcut key), הקש על המקלדת את הצירוף שאתה מעוניין בו (למשל Alt + Ctrl + F).
לחץ על כפתור הקצה (Assign).
@יאיר-דניאל סליחה סליחה סליחה
משום מה היה נראה לי שאתה מדבר על "כותרות צד" ולא על הערת שוליים
||יש לזה גם פתרון מובנה בWORD??|| -
@יאיר-דניאל סליחה סליחה סליחה
משום מה היה נראה לי שאתה מדבר על "כותרות צד" ולא על הערת שוליים
||יש לזה גם פתרון מובנה בWORD??||@שלי-שלך מה אתה צריך - כותרות צד?
אתה יכול ליצור לבד.
אבל אין לך ידע/כוח/סבלנות - תוכל לקחת את הקובץ המצורף - ולייבא ממנו את סגנון הכותרת צד שיש בו.
תוכל אח"כ לשנות אותו כרצונך, צבע כתב/גודל/מרחק מהטור וכו' - אם אתה יודע איך עושים את זה.מסמך של Microsoft Word חדש.docx
אם אתה לא יודע איך מייבאים סגנון - מצורף הסבר בספויילר - ג'מיני.
(הסגנון נקרא בקובץ הזה "כותרת צידית")שלבי ייבוא הסגנונות:
פתח את הקובץ שלך: פתח את מסמך הוורד שאליו אתה רוצה לייבא את הסגנונות.פתח את חלונית הסגנונות: * עבור לכרטיסיית בית (Home).
לחץ על החץ הקטן בפינה התחתונה של קבוצת ה"סגנונות" (או הקש Alt + Ctrl + Shift + S).
גישה לניהול סגנונות:
בתחתית החלונית שנפתחה, לחץ על הכפתור השלישי מימין: ניהול סגנונות (Manage Styles - סמל של דף עם עיפרון).
פתיחת המארגן:
בחלון שנפתח, לחץ על הכפתור ייבוא/ייצוא... (Import/Export) שנמצא בפינה התחתונה.
בחירת קובץ המקור:
כעת תראה חלון מחולק לשניים. צד אחד הוא המסמך שלך, והצד השני הוא בדרך כלל תבנית ברירת המחדל (Normal.dotm).
בצד של התבנית (בדרך כלל הימני), לחץ על סגור קובץ (Close File).
לאחר מכן לחץ על פתח קובץ (Open File).
בחלון בחירת הקבצים, שנה את סוג הקובץ ל-"כל מסמכי Word" ובחר את הקובץ של חבר שלך.
העברת הסגנונות:
כעת יופיעו הסגנונות מהקובץ של החבר ברשימה.
בחר את הסגנונות הרצויים (ניתן לבחור כמה יחד בעזרת מקש Ctrl) ולחץ על כפתור העתק (Copy) כדי להעביר אותם למסמך שלך.
טיפ: אם מופיעה הודעה השואלת אם ברצונך להחליף סגנונות קיימים בעלי אותו שם, אשר זאת רק אם אתה מעוניין שהעיצוב של חברך יחליף את העיצוב הנוכחי שלך.
בסיום, לחץ על סגור והסגנונות החדשים יופיעו בתפריט הסגנונות הרגיל שלך!