בקשת מידע | גוף חימום תנור דלונגי לא מחמם מקצר
-
@הכהן00 כתב בבקשת מידע | גוף חימום תנור דלונגי לא מחמם מקצר:
אולי תסביר לי מה זה פריצה??
התכוונתי לזליגה כשמזמינים אותי למכשיר שמפיל את החשמל מה שבלשון העם נקרא מקצר כשבעצם הוא זולג שזה אומר שחלק מהחשמל שמגיע למכשיר חוזר דרך הארקה ולא דרך האפס מה שגורם לפחת לפול אני בודק עם מגר רכיבים שונים של המכשיר כשהחשוד הראשי זה גוף חימום בכל מכשיר שיש בו גוף חימום וכאן אני מגיע לפריצה גו"ח זולג כאשר מתרחשת פריצה של חומר הבידוד שעוטף את סליל החימום וחשמל זורם לגוף המתכת שעוטף את הבידוד עם הסליל בתוכו ובמקרה כזה יכול להיות שהפריצה קטנה מכדי שרב מודד יזהה ומגר כן יזהה ועל כבר כתבתי פעם פה בפורום אני לא זוכר איפה
@שטיגליץ כתב בבקשת מידע | גוף חימום תנור דלונגי לא מחמם מקצר:
על פי המסורת שקיבלתי מהמורה שלי בדיקה עם מגר עלולה להטעות לפעמים בגופי חימום, שהוא יראה זליגה במקום שלא קיימת זליגה
זה לא נכון מה שכן נכון שהוא יזהה גם זליגה קטנה שלא מפילה את החשמל מה שאומר שאני כבעל מקצוע יעדיף מכשיר מדוייק יותר גם אם הוא רגיש מידי מאשר מכשיר שלא יזהה לי את כל התקלות ויותר מזה אם אני מוצא בעזרת המגר תוצאה גבולית אני לא מסתמך על זה בלבד אני בודק את שאר הרכיבים החשמליים באותו מכשיר ורק אם רק אחד מהם מראה לי תוצאה גבולית אני מחליף אותו
@יצחק-e @שטיגליץ עכשיו אני רואה משהו מאוד מעניין פירקתי את הגופי חימום גם טורבו וגם העליון וכעת התוצאות של הבדיקה שונות לגמרי
בעליון החיצוני עומד על 50 אוהמים ובגריל 25 אוהמים ובפריצה עם ההארקה יוצא בשניהם 0L אין סופי אתמול עם הגריל יצא 4.8 מגה אום
וגם בטורבו יוצא עכשיו בהתנגדות 22 ואתמול 12
מה זה אומר איך זה משתנה
חוץ מזה הגו"ח של הטורבו חיצונית לא נראה משהו במקום מסוים קצת מעוות עם סדק ונצמד לסיבוב השני -
@יצחק-e @שטיגליץ עכשיו אני רואה משהו מאוד מעניין פירקתי את הגופי חימום גם טורבו וגם העליון וכעת התוצאות של הבדיקה שונות לגמרי
בעליון החיצוני עומד על 50 אוהמים ובגריל 25 אוהמים ובפריצה עם ההארקה יוצא בשניהם 0L אין סופי אתמול עם הגריל יצא 4.8 מגה אום
וגם בטורבו יוצא עכשיו בהתנגדות 22 ואתמול 12
מה זה אומר איך זה משתנה
חוץ מזה הגו"ח של הטורבו חיצונית לא נראה משהו במקום מסוים קצת מעוות עם סדק ונצמד לסיבוב השני