סינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט)
-
@לא-מייבין אמר בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@ברוך באפליקצית ג'ימייל רגילה היא "זוכרת" את המיילים הקודמים שנשלחו ושהתקבלו. ואחר כך ניתן לעבור עליהם גם במצב לא מקוון. באפליקציה שנמצאת בווי פרי אין את האפשרות הזו, וניתן להיכנס למייל רק במצב און ליין.
נכון זה זוועה
היתי אצל מישהו עם נטפרי עם טאבלט וכל השירותי גוגל לא פעלו נורמלי גם הגימייל וזה לא רק למי שעשה ויפרי הכל יכלתי רק דרך הדפדפן לא כרום
עכשיו אני מבין למה כל הבעיות -
@עניו-כמשה אמר בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
מישהו שאל אותי אם הוא יכול להביא מכשיר לא כשר ולשים עליו הסינון של נטפרי
תרחיב לגבי הרוט מה אפשר לעדות ע מנת שיחסום הכל את כל התעבורה של הרשת
אז ככה כמו שראיתי מלמעלה ענו לך
ואני יסביר אני גם משתמש ככה לפעמים אני גולש על הרשת בבית (נכנס לגוגל רושם 1.2.3.4 אינטר ולוחץ פותר בעיות ומשם מתקדם לפי מה שכתוב) בדרך כלל אני גולש עם מכשיר מעל אנדרואיד 7 ולכן רק גוגל עובד לי
ולגבי איימל יש לי קישור לאיימל דרך גוגל לא דרך אפליקציה ככה שזה איימל רגיל לכול דבר אבל אפליקציות של רשת(משחקים שלא צריכים רשת עובדים) לא עובדות
עכשיו כול זה עם אני גולש על רשת של נטפרי עם אני עובר רשת זה לא מסונן!!!
לגבי הרוט נטפרי אמרו לי שאני צריך לעשות רוט למכשיר(עוד לא מצאתי מישהו שיודע פה בפורום לעשות את זה) צריך ללכת לטכנאי שיעשה רוט ואז גם אפליקציות (שנטפרי אישרו)עובדות
בהצלחה(כך בחשבון שאתה לא יוצא מהבית אם הפון או הטאבלט כי אם תצא זה מכשיר לא כשר לכול דבר) -
@לא-מייבין אמר בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@1divid עיין כאן, יש שם אחד שיש לו פיתרון להתקנת תעודת אבטחה בטאבלט. (אני ניסיתי לעשות את מה שהוא כותב שם ולא הצלחתי)
ואוווו דיון ממש ארוך (לא קראתי הכול אבל הרבה) לא ממש יצא משם משהוא קצת היסתבכתי(כמו כולם שם) אני ינסה מחר(רק צריך לקנות כניסה לכרטיס sd)
אבל אתה יודע אם אני עושה את מה שהוא אמר שם זה חוסם גם את האפשרות להתחבר לרשת אחרת? תודה -
@1divid אבל אתה יודע אם אני עושה את מה שהוא אמר שם זה חוסם גם את האפשרות להתחבר לרשת אחרת? תודה שלום החום לא כדאי לקחת סיכונים גם עם נטסטיק של נטפרי וגם עם וויפרי אפשר בקלות להיכנס לאתר שנטפרי בעצמם מאשרים להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח גוגל כרום גוגל פליי דרייב וכו וכל זה עם נטסטיק ועם וויפרי רחמנא ליצלן לא שווה לקחת סיכונים
-
@הרב-של-השכונה כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח
?!
-
@עניו-כמשה כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח
?!
אם תתחבר לרשת פתוחה כן,כן
-
וגם עם וויפרי אפשר בקלות להיכנס לאתר שנטפרי בעצמם מאשרים להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח גוגל כרום גוגל פליי דרייב וכו וכל זה עם נטסטיק ועם וויפרי רחמנא ליצלן לא שווה לקחת סיכונים
ניכר שאינך יודע מה זה וויפרי
-
@הרב-של-השכונה
א. כל הנושא פה מדבר על אנדרואיד ולא על מחשב
ב. גם במחשב, האפשרות עקיפה של וויפרי היא רק בגרסה הישנה, בוויפרי 3 דאגו לחסום גם את מה שציינת -
@צדיק-תמים כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@הרב-של-השכונה
ב. גם במחשב, האפשרות עקיפה של וויפרי היא רק בגרסה הישנה, בוויפרי 3 דאגו לחסום גם את מה שציינתעכשיו מובן
-
@צדיק-תמים כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@הרב-של-השכונה
ב. גם במחשב, האפשרות עקיפה של וויפרי היא רק בגרסה הישנה, בוויפרי 3 דאגו לחסום גם את מה שציינתא. אני מדבר על מחשב ולא על אנדרואיד
ב.אני מדבר על וויפרי 3 הכי מעודכן ולי יש את וויפרי 3 ההכי מעודכן ולמרות זה התוכנה שהורדתי למחשב אפשר לעשות הכול ואם במחשב שלי הצלחתי להוריד כל שכן באנדרואיד
מובן?
לא שווה להכניס מחשב לבית אפילו עם סינון של נטפרי -
לא שווה להכניס מחשב לבית אפילו עם סינון של נטפרי
ועל כך נאמר: @הרב-של-השכונה ...
-
@אבירוביץ כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
לא שווה להכניס מחשב לבית אפילו עם סינון של נטפרי
ועל כך נאמר: @הרב-של-השכונה ...
עוד שנייה תחשבו שזה השם שלי
-