סינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט)
-
@עניו-כמשה אני יעשה לך סדר קטן.
מחשב נייח / נייד: יש לנטפרי אינטרנט או אם תשתית וספק קבועה או נקסטיק (-אינטרנט אלחוטי שעובד אם סים) או VPN. שזה מסנן את האינטרנט ברמת האינטרנט.
זה אומר שהמחשב אם תתחבר לאינטרנט אחר(-ח"ו) זה יעבוד.
לכן יש להם תוכנה שנקראת וויפרי שזה חוסם את המחשב להתחבר לאינטרנט לא של נטפרי.טאבלט : זה תלוי בגרסת האנדרואיד . עד גירסה 7 אתה יכול להתקין תעודת אבטחה פשוטה והכל עובד לך, (לא כל האפליקציות מאושרות בנטפרי) אם סינון -אם אתה מחובר לאינטרנט של נטפרי אבל זה אומר שהמכשיר שלך לא חסום !!! אתה יכול להתחבר לכל אינטרנט !!!
מעל גירסה 7 יעבוד לך רק הדפדפן אם תתקין את התעודת אבטחה כל האפליקציות לא יעבדו (אולי בודדים כן).
ושוב עדיין המכשיר שלך לא חסום !!! אתה יכול להתחבר לכל אינטרנט !!!
לכן נטפרי הוציאה כמו שיש למחשב תוכנת וויפרי גם לטאבלט אפליקציה שחוסמת כל חיבור חוץ מנטפרי . וזה גם חוסם את האפשרות של להתחבר לאינטרנט לא של נטפרי ! וגם מסדר את זה שתוכל להשתמש באפליקציות גם מעל גירסה 7 !
אם אתה טכנאי ואתה לא מפחד לעשות רוט למכשיר (-להכנס לתקיות המערכת של המכשיר) אתה יכול להתקין את התעודת אבטחה בתוך המכשיר.גלקסי: זה שוב כמו טאבלט אבל את האפליקצית החסימה שהם הוציאו לטאבלט הם לא מאשרים (בנתיים) לסמארטפונים !!!
זה אומר שאם יש לך סמארטפון מעל גירסה 7 אתה רק תוכל לגלוש בדפדפן ועדיין המכשיר שלך לא חסום.....
ושוב אם אתה טכנאי ואתה לא מפחד לעשות רוט למכשיר (-להכנס לתקיות המערכת של המכשיר) אתה יכול להתקין את התעודת אבטחה בתוך המכשיר.מקווה שהבנת...
אם לא תשאל.... -
@ברוך אני רוצה לתקן חלק מדבריך.
א. גם אחרי התקנת הווי פרי לא כל האפליקציות עובדות, ויש שעובדות בצורה מאוד לא נוחה. (דוגמה, ג'ימייל זה אפליקציה מבוססת דפדפן, מה שאומר שהיא לא "זוכרת" את המיילים הקודמים, כמו באפליקציה רגילה.)
ב. למיטב ידיעתי, אם עושים רוט למכשיר לא ניתן להתקין עליו ווי פיי. -
@לא-מייבין אמר בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@אב-קוט אפשר לעשות סים של נטפרי, אבל לא ניתן לבצע בו שיחות.
אז מה הקטע?
זה כמו סטיק עם פחות אפשריות רק שמחוץ לבית -
@אב-קוט אמר בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@ברוך האם יש אפשרות לפלאפון סים של נטפרי (לא נראה לי בכלל...)
אין שיחות והודעות SMS בנטפרי.
כי אם לא לא ענית על הששאלה שלו הוא רוצה גם סינון מחוץ לבית (לפחות להבנתי)
כמו שאמרתי יש אינטרנט של נטפרי בסים אז אפשר לצאת איתו מהבית.
-
@ברוך אני רוצה לתקן חלק מדבריך.
א. גם אחרי התקנת הווי פרי לא כל האפליקציות עובדות, ויש שעובדות בצורה מאוד לא נוחה. (דוגמה, ג'ימייל זה אפליקציה מבוססת דפדפן, מה שאומר שהיא לא "זוכרת" את המיילים הקודמים, כמו באפליקציה רגילה.מה ? לא הבנתי ?
ב. למיטב ידיעתי, אם עושים רוט למכשיר לא ניתן להתקין עליו ווי פיי.
נכון כי אחרת אפשר גם להסיר את זה
-
-
@ברוך באפליקצית ג'ימייל רגילה היא "זוכרת" את המיילים הקודמים שנשלחו ושהתקבלו. ואחר כך ניתן לעבור עליהם גם במצב לא מקוון. באפליקציה שנמצאת בווי פרי אין את האפשרות הזו, וניתן להיכנס למייל רק במצב און ליין.
נכון זה זוועה
היתי אצל מישהו עם נטפרי עם טאבלט וכל השירותי גוגל לא פעלו נורמלי גם הגימייל וזה לא רק למי שעשה ויפרי הכל יכלתי רק דרך הדפדפן לא כרום
עכשיו אני מבין למה כל הבעיות -
@עניו-כמשה אמר בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
מישהו שאל אותי אם הוא יכול להביא מכשיר לא כשר ולשים עליו הסינון של נטפרי
תרחיב לגבי הרוט מה אפשר לעדות ע מנת שיחסום הכל את כל התעבורה של הרשת
אז ככה כמו שראיתי מלמעלה ענו לך
ואני יסביר אני גם משתמש ככה לפעמים אני גולש על הרשת בבית (נכנס לגוגל רושם 1.2.3.4 אינטר ולוחץ פותר בעיות ומשם מתקדם לפי מה שכתוב) בדרך כלל אני גולש עם מכשיר מעל אנדרואיד 7 ולכן רק גוגל עובד לי
ולגבי איימל יש לי קישור לאיימל דרך גוגל לא דרך אפליקציה ככה שזה איימל רגיל לכול דבר אבל אפליקציות של רשת(משחקים שלא צריכים רשת עובדים) לא עובדות
עכשיו כול זה עם אני גולש על רשת של נטפרי עם אני עובר רשת זה לא מסונן!!!
לגבי הרוט נטפרי אמרו לי שאני צריך לעשות רוט למכשיר(עוד לא מצאתי מישהו שיודע פה בפורום לעשות את זה) צריך ללכת לטכנאי שיעשה רוט ואז גם אפליקציות (שנטפרי אישרו)עובדות
בהצלחה(כך בחשבון שאתה לא יוצא מהבית אם הפון או הטאבלט כי אם תצא זה מכשיר לא כשר לכול דבר) -
@1divid עיין כאן, יש שם אחד שיש לו פיתרון להתקנת תעודת אבטחה בטאבלט. (אני ניסיתי לעשות את מה שהוא כותב שם ולא הצלחתי)
ואוווו דיון ממש ארוך (לא קראתי הכול אבל הרבה) לא ממש יצא משם משהוא קצת היסתבכתי(כמו כולם שם) אני ינסה מחר(רק צריך לקנות כניסה לכרטיס sd)
אבל אתה יודע אם אני עושה את מה שהוא אמר שם זה חוסם גם את האפשרות להתחבר לרשת אחרת? תודה -
@1divid אבל אתה יודע אם אני עושה את מה שהוא אמר שם זה חוסם גם את האפשרות להתחבר לרשת אחרת? תודה שלום החום לא כדאי לקחת סיכונים גם עם נטסטיק של נטפרי וגם עם וויפרי אפשר בקלות להיכנס לאתר שנטפרי בעצמם מאשרים להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח גוגל כרום גוגל פליי דרייב וכו וכל זה עם נטסטיק ועם וויפרי רחמנא ליצלן לא שווה לקחת סיכונים
-
@הרב-של-השכונה כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח
?!
-
@עניו-כמשה כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
@הרב-של-השכונה כתב בסינון נטפרי במכשיר לא כשר (סמארטפון או טאבלט):
להוריד תוכנה מתקינים אותה על המחשב מתחברים לרשת וויפי פתוחה והופ הכל פתוח
?!
אם תתחבר לרשת פתוחה כן,כן