המלצה | אתר גלריית אומנות של יצירות AI
-
@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | אתר גלריית אומנות של יצירות AI:
אולי תוכלו לעלות תמונות בפורפורציה של רקע למחשב/לפלאפונים - שנוכל להנות מהתמונות יותר
יש לזה ביקוש כאן? א"כ אולי אני אפתח קטגוריה חדשה שם לזה
@היפ-הופ אינני יוע אם יש ביקוש - אבל אולי תפתח שם מקום שיוכלו לבקש דברים מסויימים וכדו' - שם זה יותר ממוקד מאשר פה...
-
@היפ-הופ אינני יוע אם יש ביקוש - אבל אולי תפתח שם מקום שיוכלו לבקש דברים מסויימים וכדו' - שם זה יותר ממוקד מאשר פה...
@יאיר-דניאל דיווחים

-
@יאיר-דניאל דיווחים

@DHOC979 ?
-
@יאיר-דניאל בערוצים כאלה בד"כ תקשורת עם המנהלים בלחיצה על דיווח להודעה
-
@יאיר-דניאל קצת קשוח לתת הרשאה לכולם לכתוב באתר (מבחינת נטפרי..)
אם צריך משהו ספציפי תוכל לשלוח בדיווח ואני ישלח לכל המעדכנים בלי נדר ובלי התחייבות -
וואו ממש אהבתי,
אני מאמין שנטפרי לא יתנו אופציה של תגובות בכלל.. בעיקר עם מה שקורה בצ'אטים ששם כל אחד יכול להתכתב עם כל אחד\ת... בכל מקרה אני חושב שצריך לתת אופציה לפרגן רק ליוצרים ישירות, בלי שזה יפתח שיחה או משהו כזה, לא?@יוני-רוזן רעיון טוב. אני יחשוב איך לשלב את זה בצורה הגיונית...
-
@יוני-רוזן רעיון טוב. אני יחשוב איך לשלב את זה בצורה הגיונית...
-
@חד-גדיא רובוטי מידי... ואני מאמין שזה ממש ידרבן את היוצרים שם, כל אחד מהם, אם יקבל פירגון יותר מלייק
-
@חד-גדיא רובוטי מידי... ואני מאמין שזה ממש ידרבן את היוצרים שם, כל אחד מהם, אם יקבל פירגון יותר מלייק
-
@דוד-33 נייט קפה וכו... מצטער מראש שאני לא יכול לתת גישה לכולם..
אני נותן רק לכאלה שאני מכיר אותם, ואני יודע שהם "יוצרים" עם רמה גבוהה, ולא יעשו שטויות...