בירור | המלצה למחשב
-
@הנני-העני כתב בבירור | המלצה למחשב:
אתה צריך את זה(=דור 10 וDDR4 וNVME)?
חיברת בין דור 10 לnvme.
שוב לא דיברתי עליך ספציפית.
אבל היה פה כמה שחזרו שוב ושוב על השטות הזו, [סלח לי על הביטוי אבל מדובר פה במישהו שרוצה לקנות והוא עלול לשלם יותר כסף על זה בגללם].אין שום צורך בnvme, לי אין את זה באף מחשב ומעולם לא נצרכתי לזה.
-
אם אתה רוצה יש לי לנובו 390X
I7 דור 8
240 פנימי נראה לי NVME
16 ראם
14 אינץ
מקלדת מוארת
סוללה מצוינת
yedidya850 גימייל -
אם אתה רוצה יש לי לנובו 390X
I7 דור 8
240 פנימי נראה לי NVME
16 ראם
14 אינץ
מקלדת מוארת
סוללה מצוינת
yedidya850 גימייל@אהרון-שלום אני לא חושב שהוא צריך את המפרט המוגזם (יחסית) הזה
-
@הדור-הבא
16 ראם כדאי למי שמשתמש לאוצר החכמה
ותמיד הסדרות הטובות מחזיקות בס"ד למעלה מ10 שנים מניסיון -
@הדור-הבא
16 ראם כדאי למי שמשתמש לאוצר החכמה
ותמיד הסדרות הטובות מחזיקות בס"ד למעלה מ10 שנים מניסיון@אהרון-שלום אני עדיין חושב ש i7 זה מוגזם
-
@אהרון-שלום אני עדיין חושב ש i7 זה מוגזם
@הדור-הבא כתב בבירור | המלצה למחשב:
אני עדיין חושב ש i7 זה מוגזם
זה נכון אבל לא מדוייק, כמו שכתבתי לעיל לגבי הראם:
כתב בבירור | המלצה למחשב:
עד לכאן זה רמת הבסיס, כל דבר אחר הוא מעבר = אם אתה רוצה מחשב לאורך זמן שיוכלו להפעיל עליו כמה תוכנות במקביל, או תוכנות חדשות יותר (כיום הרבה תוכנות דורשות יותר ויותר ראם)= עדיף לקחת מחשב עם 16 ראם, ומעבד באזור הדור 10, בין אם זה i3 ובין אם זה i5.
-
@אהרון-שלום אני עדיין חושב ש i7 זה מוגזם
-
@הדור-הבא i7 דור 8 לדעתי יותר חלש מi5 דור 10.
לאבא שלי יש מחשב Lenovo thinkpad e15 עם 8 ראם וI3 דור 10 או 11. כבר כמה שנים. אוצר החוכמה (אבל הגרסא הישנה)
והוא די מרוצה. -
מחשב נייד Dell Latitude 7450 Touch מעולה | Ultra 7 זיכרון RAM בנפח 16 ג'יגה-בייט, כונן SSD בנפח 512 ג'יגה-בייט | סוללה חדשה עם תאורה אחורית
במחיר 2100 מחו"ל.
שווה את זה?@יאיר2081 אם זה חדש/מחודש במצב ממש טוב - עוף על זה, זה ממש ממש זול!
אבל תבדוק כמה יוצא לך מיסים ומשלוח, אלא א"כ מישהו מביא לך את זה -
@יאיר2081 אם זה חדש/מחודש במצב ממש טוב - עוף על זה, זה ממש ממש זול!
אבל תבדוק כמה יוצא לך מיסים ומשלוח, אלא א"כ מישהו מביא לך את זה@יאיר-דניאל משהו מביא לי את זה,
יש איך לחסוך את המעמ בארהב? -
@יאיר-דניאל משהו מביא לי את זה,
יש איך לחסוך את המעמ בארהב?@יאיר2081 בטח, ככל שמדובר במחשב יש שניה - והוא לא ארוז באריזה מקורית/חילופית לא אמורה להיות בזה בעיה.
גם אם מדובר שמזה מגיע באריזה מקורית/חילופית, שייפתח את זה, יפעיל את המחשב, וישים בו בשולחן העבודה כמה קבצים.
בדר"כ אם הוא לא מביא כמה מחשבים, לא אמורים עד כדי כ לבדוק אותו במכס, אבל לפעמים הם עוצרים אנשים ובודקים יותר ביסודיות, במיוחד במוצרי אלקטרוניקה.נ.ב. מאיפה אתה קונה - מאיזה חנות? סתם סקרנות, כי זה מחיר ממש טוב, אלא א"כ זה משומש ממש.
בכ"מ תבדוק את המחשב בקנייה טוב.