שיתוף | קובץ טקסט עם כל ההגדרות במערכות IVR להעלאה ל-NotebookLM
-
יש לי קובץ ZIP עם הרבה קבצי טקסט שמסבירים על הגדרות במערכות IVR
ובכל פעם שרציתי להעלות את ההגדרות ל-NotebookLM או לכל AI אחר - נתקלתי במגבלת קבציםב-NotebookLM זה היה 50 בג'מיני 10 ב-GPT בערך 3 וכן על זה הדרך
עד שהחלטתי לשאול את הבעיה בעצמה (ה-AI) איך פותרים אותה...
פניתי ל-GPT והוא נתן לי בשמחה רבה סקריפט פייתון שיאחד את כל הקבצים לקובץ אחד גדול
שאותו אני יוכל להעלות ל-NotebookLM או לכל מקום אחר שארצה וברוב נדיבותו גם נתן לי עוד קובץ טקסט עם הנחיות ל-NotebookLM איך להתנהג עם הקובץ של ההגדרות
ואז עלה בראשי שאלה (לפחות משהו אחד שהראש שלי עשה ולא הראש של...) - למה שלא תהנו גם אתם מהקובץ הזה?
אז הנה הוא לפניכם:
קובץ ה-ZIP עם כל ההגדרות:
הגדרות במערכות IVR.zipקובץ הטקסט עם כל ההגדרות:
הגדרות במערכות IVR.txtוקובץ הטקסט עם ההוראות ל-NotebookLM:
הוראות_למערכת.txtמי שרוצה שיתפתי את תיקיית הנוטבוק שיצרתי כאן
בהצלחה!
-
ובכל פעם שרציתי להעלות את ההגדרות ל-NotebookLM או לכל AI אחר - נתקלתי במגבלת קבציםב-NotebookLM זה היה 50 בג'מיני 10 ב-GPT בערך 3 וכן על זה הדרך
פניתי ל-GPT והוא נתן לי בשמחה רבה סקריפט פייתון שיאחד את כל הקבצים לקובץ אחד גדול
שאותו אני יוכל להעלות ל-NotebookLM או לכל מקום אחר שארצה וברוב נדיבותו גם נתן לי עוד קובץ טקסט עם הנחיות ל-NotebookLM איך להתנהג עם הקובץ של ההגדרות
ואז עלה בראשי שאלה (לפחות משהו אחד שהראש שלי עשה ולא הראש של...) - למה שלא תהנו גם אתם מהקובץ הזה?
אז הנה הוא לפניכם:
בהצלחה!
@מייבין-במקצת
כן אבל אולי תפתח נוט בוק ותשתף אותו זה גם יכול להועיל לציבור
למרות שכבר יש....
אבל יכול להיות שהמידע אצלך יותר מעודכן -
@מייבין-במקצת
כן אבל אולי תפתח נוט בוק ותשתף אותו זה גם יכול להועיל לציבור
למרות שכבר יש....
אבל יכול להיות שהמידע אצלך יותר מעודכן@י.ע ערכתי
-
אז הנה הוא לפניכם:
בהצלחה!
@מייבין-במקצת
סתם לעצם הידיעה, היום ביקשתי מהגימיני משהו שקשור לAPI בימות והוא הביא לי לבד את הקודים הנצרכים מה שאומר שלאט לאט הוא קולט את זה.
כמובן שצריך לעקוב אחריו שמביא הכל נכון, אבל זו התקדמות.
מעניין איך הוא עם שלוחות.
האמת שרציתי לפתוח בוט ולאמן אותו על יצירת שלוחות אבל קצת הסתבכתי עם זה... -
@מייבין-במקצת
סתם לעצם הידיעה, היום ביקשתי מהגימיני משהו שקשור לAPI בימות והוא הביא לי לבד את הקודים הנצרכים מה שאומר שלאט לאט הוא קולט את זה.
כמובן שצריך לעקוב אחריו שמביא הכל נכון, אבל זו התקדמות.
מעניין איך הוא עם שלוחות.
האמת שרציתי לפתוח בוט ולאמן אותו על יצירת שלוחות אבל קצת הסתבכתי עם זה... -
זה חדש!
שאלתי את NotebookLM (שהעליתי פה) משהו והוא ענה לי "למערכת לא הייתה אפשרות להשיב לשאלה." -
@אאA בדקת את הקודים וזה עבד?
דרך אגב בכללי כדאי (לפחות בGPT שהאופציה הזו קיימת) להפעיל מצב וואב, ואז לבקש ממנו להביא רק קודים שעובדים מהפורום של ימות.