שיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם
-
@עמי-מחשבים כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:
יש תוסף בנטפרי בדיקת קישורים פתוחים
כבר לא עובד עקב חסימת הAPI ע"י נטפרי לשימוש לא מורשה בגרסה החדשה. אם כי הוא עדיין עובד על סמך מאגר הקישורים שאסף בעבר.
-
@עמי-מחשבים כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:
כבר לא עובד עקב חסימת הAPI ע"י נטפרי לשימוש לא מורשה בגרסה החדשה. אם כי הוא עדיין עובד על סמך מאגר הקישורים שאסף בעבר.
@לאצי לא ידעתי עכשיו אני מבין למה הוא נדפק
הוא כבר לא אמין הוא מסמן חסום על דברים פתוחים ופתוח על חסומים או על דברים שצריכים בדיקה
הוא גם לא עקבי בכל פתיחה מחדש של הדף הוא מציג משהו אחר
(יש מה לעשות?) -
@לאצי לא ידעתי עכשיו אני מבין למה הוא נדפק
הוא כבר לא אמין הוא מסמן חסום על דברים פתוחים ופתוח על חסומים או על דברים שצריכים בדיקה
הוא גם לא עקבי בכל פתיחה מחדש של הדף הוא מציג משהו אחר
(יש מה לעשות?)@אשריך-עליך אולי ניתן לשנות את לוגיקת התוסף כך שיסתמך על צד לקוח ולא על API. אם כי זה כנראה יבזבז תעבורת רשת ובפרט בעת בדיקת קישורים של סרטונים וכדו'.
-
@אשריך-עליך אולי ניתן לשנות את לוגיקת התוסף כך שיסתמך על צד לקוח ולא על API. אם כי זה כנראה יבזבז תעבורת רשת ובפרט בעת בדיקת קישורים של סרטונים וכדו'.
-
@לאצי מאוד מוזר לי הוא עובד טוב גם על סרטונים חדשים
הוא עבד על צד לקוח לפי מה שהבנתי -
@לאצי כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:
כך שיסתמך על צד לקוח
ככה זה היה עד עכשיו לא?
@smct פתחתי על זה נושא כי זה לא קשור לפה
https://mitmachim.top/topic/95285/בעיה-התוסף-לבדיקת-קישורים-בנטפרי-נדפק