בעיה | התוסף לבדיקת קישורים בנטפרי נדפק
-
א אשריך עליך התייחס לנושא זה
-
@אשריך-עליך
אני לא בטוח אבל אני חושב שהמפתח של התוסף הזה זה @מוטי-מהיר -
מה שאמר @לאצי פה לא נראה לי שזה נכון
ניסיתי לשלוח לAPI של נטפרי דרך הקונסול של התוסף והוא החזיר תשובה
לסירטון/אתר שפתוח הוא החזיר תשובה ריקה{block: '', enc: '80f1frWuyP8K3V8Q443IYwZDuX8', netfree: true}לסירטון שלא נבדק הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'unknown-video', enc: 'ob8XSBDoYOSDKWAS3J6AtpkkyAE', netfree: true}לאתר שלא נבדק הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'unknown', enc: 'rb11+yjtpVyDy7labkt9zM5LD3w', netfree: true}לסירטון/אתר שחסום הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'deny', enc: false, netfree: true}וסירטון/אתר שחסום בגלל הגדרות קהילה הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'default-block', enc: '5DBDbyRiiUkLFVvXicbuKI/FiSM', netfree: true}כנראה רק צריך לערוך את התוסף שידע את התוצאות האלה אז אם מישהו יכול שיערוך
-
מה שאמר @לאצי פה לא נראה לי שזה נכון
ניסיתי לשלוח לAPI של נטפרי דרך הקונסול של התוסף והוא החזיר תשובה
לסירטון/אתר שפתוח הוא החזיר תשובה ריקה{block: '', enc: '80f1frWuyP8K3V8Q443IYwZDuX8', netfree: true}לסירטון שלא נבדק הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'unknown-video', enc: 'ob8XSBDoYOSDKWAS3J6AtpkkyAE', netfree: true}לאתר שלא נבדק הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'unknown', enc: 'rb11+yjtpVyDy7labkt9zM5LD3w', netfree: true}לסירטון/אתר שחסום הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'deny', enc: false, netfree: true}וסירטון/אתר שחסום בגלל הגדרות קהילה הוא מחזיר תשובה כזאת
{block: 'default-block', enc: '5DBDbyRiiUkLFVvXicbuKI/FiSM', netfree: true}כנראה רק צריך לערוך את התוסף שידע את התוצאות האלה אז אם מישהו יכול שיערוך
-
@smct האם אתה גולש על הגרסה החדשה או הישנה? כי רק בחדשה זה כבר לא עובד. והא ראיה כשאני נכנס לכתובת הזו לדוג' אני מקבל שגיאה של נטפרי.
-
@לאצי
אני בגרסה החדשה (רק היום שמתי לב)
לא כל כך הבנתי מה זה הקישור הזה אבל זה עובדה שכן עובד לי דרך הקונסול -
מי שיש לו כח לערוך את התוסף אני ישמח
cbb2041c-172d-455d-ba13-1a2e2001c77c-1.9.1_0.rar