דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם

שיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
51 פוסטים 14 כותבים 1.3k צפיות 15 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • לאציל לאצי

@עמי-מחשבים כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:

יש תוסף בנטפרי בדיקת קישורים פתוחים

כבר לא עובד עקב חסימת הAPI ע"י נטפרי לשימוש לא מורשה בגרסה החדשה. אם כי הוא עדיין עובד על סמך מאגר הקישורים שאסף בעבר.

ל מנותק
    ל מנותק
    לב טוב
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@לאצי כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:

אם כי הוא עדיין עובד על סמך מאגר הקישורים שאסף בעבר.

זה מעולה להשתמש עם זה, אפשר קישור לזה?

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • לאציל לאצי

@עמי-מחשבים כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:

כבר לא עובד עקב חסימת הAPI ע"י נטפרי לשימוש לא מורשה בגרסה החדשה. אם כי הוא עדיין עובד על סמך מאגר הקישורים שאסף בעבר.

א מנותק
      א מנותק
      אשריך עליך
      כתב נערך לאחרונה על ידי אשריך עליך

@לאצי לא ידעתי עכשיו אני מבין למה הוא נדפק
      הוא כבר לא אמין הוא מסמן חסום על דברים פתוחים ופתוח על חסומים או על דברים שצריכים בדיקה
      הוא גם לא עקבי בכל פתיחה מחדש של הדף הוא מציג משהו אחר
      (יש מה לעשות?)

לאציל תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • א אשריך עליך

@לאצי לא ידעתי עכשיו אני מבין למה הוא נדפק
        הוא כבר לא אמין הוא מסמן חסום על דברים פתוחים ופתוח על חסומים או על דברים שצריכים בדיקה
        הוא גם לא עקבי בכל פתיחה מחדש של הדף הוא מציג משהו אחר
        (יש מה לעשות?)

לאציל מנותק
        לאציל מנותק
        לאצי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אשריך-עליך אולי ניתן לשנות את לוגיקת התוסף כך שיסתמך על צד לקוח ולא על API. אם כי זה כנראה יבזבז תעבורת רשת ובפרט בעת בדיקת קישורים של סרטונים וכדו'.

האתר שלי - תוספיקס

S תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • לאציל לאצי

@אשריך-עליך אולי ניתן לשנות את לוגיקת התוסף כך שיסתמך על צד לקוח ולא על API. אם כי זה כנראה יבזבז תעבורת רשת ובפרט בעת בדיקת קישורים של סרטונים וכדו'.

S מנותק
          S מנותק
          smct
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לאצי כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:

כך שיסתמך על צד לקוח

ככה זה היה עד עכשיו לא?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • לאציל לאצי

ע מנותק
            ע מנותק
            עמי מחשבים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@לאצי מאוד מוזר לי הוא עובד טוב גם על סרטונים חדשים
            הוא עבד על צד לקוח לפי מה שהבנתי

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • S smct

כך שיסתמך על צד לקוח

ככה זה היה עד עכשיו לא?

א מנותק
              א מנותק
              אשריך עליך
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@smct פתחתי על זה נושא כי זה לא קשור לפה
              https://mitmachim.top/topic/95285/בעיה-התוסף-לבדיקת-קישורים-בנטפרי-נדפק

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ע מנותק
                ע מנותק
                עמי מחשבים
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@לב-טוב
                בכל אופן גם התוסף הזה לא עובד לא מפריע לשלך
                כל הרעיון של הAPI זה בשביל לדעת אם לא נבדק בנטפרי או לא
                אבל בשביל סתם לראות אם זה פתוח אתה יכול לעשות משהו יותר פשוט
                עשיתי את זה על אתרוג וזה עבד אפילו שאין API
                פשוט התוסף מתחיל לטעון את הדף הפנימי ממש כמה בתים בודדים ורואה האם מגיע לו תוצאה של יוטיוב או של דף החסימה ולפי זה מזהה
                ככה בכמה דקות אפשר לתרום מאות סרטונים למאגר אדם עובר על ערוץ שלם גולל וזה בודק הכל ושולח לך
                לגבי זיהוי החסימה אתה חייב לראות איך נראה דף חסימה בכל חסימה שאתה רוצה להוסיף לתוסף ואז להגדיר לתוסף שאם רואה חסימה A אז זה החסימה שיש לו וככה מי שאין לו חסימה או שיש לו חסימה אחרת לא יוכל להספים ולהרוס את המאגר פשוט הכל אוטומטי אתה רואה
                בהצלחה
                אבל כמו שאמרתי צריך מסד גדול
                אני בתור התחלה הייתי אומר לך לסרוק את כל הערוצים שפתוחים בנטפרי ולהכניס את כל הסירטונים שלהם זה יותר מ200000 סרטונים ככה בתור התחלה
                לנטפרי לבד יש יותר ממליון סרטונים שסרקו

ל תגובה 1 תגובה אחרונה
                2
                • ע עמי מחשבים

@לב-טוב
                  בכל אופן גם התוסף הזה לא עובד לא מפריע לשלך
                  כל הרעיון של הAPI זה בשביל לדעת אם לא נבדק בנטפרי או לא
                  אבל בשביל סתם לראות אם זה פתוח אתה יכול לעשות משהו יותר פשוט
                  עשיתי את זה על אתרוג וזה עבד אפילו שאין API
                  פשוט התוסף מתחיל לטעון את הדף הפנימי ממש כמה בתים בודדים ורואה האם מגיע לו תוצאה של יוטיוב או של דף החסימה ולפי זה מזהה
                  ככה בכמה דקות אפשר לתרום מאות סרטונים למאגר אדם עובר על ערוץ שלם גולל וזה בודק הכל ושולח לך
                  לגבי זיהוי החסימה אתה חייב לראות איך נראה דף חסימה בכל חסימה שאתה רוצה להוסיף לתוסף ואז להגדיר לתוסף שאם רואה חסימה A אז זה החסימה שיש לו וככה מי שאין לו חסימה או שיש לו חסימה אחרת לא יוכל להספים ולהרוס את המאגר פשוט הכל אוטומטי אתה רואה
                  בהצלחה
                  אבל כמו שאמרתי צריך מסד גדול
                  אני בתור התחלה הייתי אומר לך לסרוק את כל הערוצים שפתוחים בנטפרי ולהכניס את כל הסירטונים שלהם זה יותר מ200000 סרטונים ככה בתור התחלה
                  לנטפרי לבד יש יותר ממליון סרטונים שסרקו

ל מנותק
                  ל מנותק
                  לב טוב
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

פשוט התוסף מתחיל לטעון את הדף הפנימי ממש כמה בתים בודדים ורואה האם מגיע לו תוצאה של יוטיוב

ככה עשיתי באתר, עי' בפוסט הראשון

בכמה דקות אפשר לתרום מאות סרטונים למאגר

זה חייב להיות הרבה יותר מכמה דקות, בגלל בעיות מהירות גלישה

הייתי אומר לך לסרוק את כל הערוצים שפתוחים בנטפרי

אני גם הייתי אומר את זה לעצמי... אבל איך אני יכול לגשת רק אל הערוצים האלו? אין איזו רשימה מסודרת שלהם

ע M 2 תגובות תגובה אחרונה
                  0
                  • ל לב טוב

פשוט התוסף מתחיל לטעון את הדף הפנימי ממש כמה בתים בודדים ורואה האם מגיע לו תוצאה של יוטיוב

אני גם הייתי אומר את זה לעצמי... אבל איך אני יכול לגשת רק אל הערוצים האלו? אין איזו רשימה מסודרת שלהם

ע מנותק
                    ע מנותק
                    עמי מחשבים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@לב-טוב כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:

אולי לא הבנתי נכון אבל האם עשית שכשנכנסים לערוץ מסויים זה כבר סורק את כל הסרטונים שמופיעים במסך? או רק כשנכנסים לאותו סרטון?

@לב-טוב כתב בשיתוף | תוסף יו-טוב לעדכון אוטומטי מיוטיוב למאגר סרטונים פתוחים לפי הסינון שלכם:

לא אמור לקחת הרבה בכלל רק כמה ביטים זה תוך כדי הגלישה

יש למה אין אומנם זה לא מועדכן כל כך יש עוד ערוצים שפתוחים אבל לא הכניסו לכאן אבל בתור התחלה יש לך כאן הרבה

https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_תורניים_הפתוחים_בנטפרי

https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_בנושאים_שונים_הפתוחים_בנטפרי

ל תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ל לב טוב

M מנותק
                      M מנותק
                      massias
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@לב-טוב למה זה מראה לי שגיאת נתונים? צילום מסך 2026-04-04 235512.png

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ע עמי מחשבים

אולי לא הבנתי נכון אבל האם עשית שכשנכנסים לערוץ מסויים זה כבר סורק את כל הסרטונים שמופיעים במסך? או רק כשנכנסים לאותו סרטון?

לא אמור לקחת הרבה בכלל רק כמה ביטים זה תוך כדי הגלישה

יש למה אין אומנם זה לא מועדכן כל כך יש עוד ערוצים שפתוחים אבל לא הכניסו לכאן אבל בתור התחלה יש לך כאן הרבה

https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_תורניים_הפתוחים_בנטפרי

https://netfree.link/wiki/ערוצי_יוטיוב_בנושאים_שונים_הפתוחים_בנטפרי

ל מנותק
                        ל מנותק
                        לב טוב
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@עמי-מחשבים אני יעשה סדר
                        יש את התוסף ויש את האתר
                        באתר [שאגב לא תקין כעת בנטפרי]:
                        אפשר לחפש חופשי וכל התוצאות נסרקות ומוצגות רק החיוביות.
                        התוסף:
                        מיועד רק למעקב אחרי הגלישה החופשית של המשתמש וצבירת מאגר נתוני הגלישה שלו ביוטיוב
                        כדי לאסוף מאגר של סרטונים כשרים, מחולק לסינונים השונים.
                        כמו כן ניתן לחפש בתוסף מתוך המאגר שכבר נאסף.

לגבי המהירות של הבדיקה:
                        בנטפרי אתה צודק בגלל שהם חוסמים גם את תמונת הסרטון, אבל כשניסיתי לעבוד ככה אמרו לי הרבה שנחסמים להם גם סרטונים שהם יודעים שאמורים להיות פתוחים.
                        בשאר סינונים זה בעייתי, כי הם מאשרים את תמונת הסרטון אבל לא את הסרטון עצמו.
                        בכללי אני באתרוג ולא בנטפרי ואין לי דרך לדעת מה יעבוד שם ולכן כל הזמן יש לי בעיות עם נטפרי.

בעוד יותר כללי, נמאס לי בכלל מהנושא הזה... מונח בקרן זוית מי שרוצה יבוא ויטול את קבצי המקור באישי

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • ה המלאך התייחס לנושא זה

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון
                        0
                        • חוקי הפורום
                        • פופולרי
                        • לא נפתר