מדריך | הוספת תאריך עברי למסך הנעילה בדאמבדרויד
-
-
@lilo159 כתב במדריך | הוספת תאריך עברי למסך הנעילה בדאמבדרויד:
@אליצפן אין לי גישה לטלפון הזה, איזה אנדרואיד זה?
יש כאן את כל המידע עליו:
https://mitmachim.top/topic/82266/מדריך-ג-לי-סטאר-jelly-star-האשכול-המרכזי?_=1773563100698 -
@אלוף-תימן אני מניח שהקלאס שמוסיפים שמכיל בעצם את כל הלוגיקה מתאים, השאלה האם זה דורש התאמה.אני אטצרך את האפליקציה של הטלפון הנערך הרצוי, כדי לבדוק את הקוד.
@lilo159 איך להוסיף בf21 pro בגירסה הרגילה? גם במסך הבית וגם במסך הנעילה @שניאור-שמח אני מתייג אותך כי ראיתי שאצלך הוספת גם משהו כזה מתחת לשעון אז אתה כנראה יודע
-
@lilo159 איך להוסיף בf21 pro בגירסה הרגילה? גם במסך הבית וגם במסך הנעילה @שניאור-שמח אני מתייג אותך כי ראיתי שאצלך הוספת גם משהו כזה מתחת לשעון אז אתה כנראה יודע
@מחנה-ידידים כתב במדריך | הוספת תאריך עברי למסך הנעילה בדאמבדרויד:
@שניאור-שמח אני מתייג אותך כי ראיתי שאצלך הוספת גם משהו כזה מתחת לשעון אז אתה כנראה יודע
לא יודע איפה ראית..
ואני לא יודע.. -
@מחנה-ידידים כתב במדריך | הוספת תאריך עברי למסך הנעילה בדאמבדרויד:
@שניאור-שמח אני מתייג אותך כי ראיתי שאצלך הוספת גם משהו כזה מתחת לשעון אז אתה כנראה יודע
לא יודע איפה ראית..
ואני לא יודע..@שניאור-שמח אמת זה מישהו אחר, @יצחק.א אבל הוא הרבה זמן לא נכנס לפורום
-
@שניאור-שמח אמת זה מישהו אחר, @יצחק.א אבל הוא הרבה זמן לא נכנס לפורום
@מחנה-ידידים יש גרסאות שסידרו את זה, על אותו רעיון ש@lilo159 עשה
-
@מחנה-ידידים יש גרסאות שסידרו את זה, על אותו רעיון ש@lilo159 עשה
@שניאור-שמח נכון, ככה היה לי בגירסה אבל החלפתי לשלך ושל @מישהו12 ועכשיו אין לי. מישהו יכול אולי להוציא את launcher3quickstep הערוך מהגרסאות שבהן יש?
-
@אלוף-תימן 1773529799031-mtksystemui.zip
ערכתי את זה, עם התאמות, אבל אין לי דרך לבדוק שזה עובד, אז בזהירות.. כמובן גיבוי וכו' (אבל נראה לי שאתה יודע את זה..). -
@אלוף-תימן 1773529799031-mtksystemui.zip
ערכתי את זה, עם התאמות, אבל אין לי דרך לבדוק שזה עובד, אז בזהירות.. כמובן גיבוי וכו' (אבל נראה לי שאתה יודע את זה..). -
@אלוף-תימן בהמשך, אני פשוט לא ליד מחשב. זה עובד לך?
-
@אלוף-תימן בהמשך, אני פשוט לא ליד מחשב. זה עובד לך?