באג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI
-
@הישבשר-המלומד mtk klient לא יודע ליצור סקאטר אם אתה רוצה תוכל או לצרוב דרכו או לצרוב עם sp flesh אבל ליצור לו סקאטר באמצעות המדריך של נחלס דון שהבאתי לך למעלה!
@שמואל-הסיני אם זה MTK Meta Utility אפשר ליצור סקאטר עם הקובץ שיש לי?
-
@שמואל-הסיני אם זה MTK Meta Utility אפשר ליצור סקאטר עם הקובץ שיש לי?
@הישבשר-המלומד לא הבנתי מה עשית בדיוק רוצה להסביר??
-
@הישבשר-המלומד לא הבנתי מה עשית בדיוק רוצה להסביר??
@שמואל-הסיני כן כבר אמרתי שאבתי גירסא מלאה מהטלפון כרגע עם mtkclient אחרי זה נסיתי לצרוב את הROM ש @דוד-g הביא והרום לא מתאים עכשיו אני רוצה לצצרוב חזרה את הגיבוי ששאבתי הבעיה היא שכmtkclient שאב הוא שאב ללא סקאטר אז גימני אמר לי שאפשר ליצור סקאטר מהקובץ gpt.bin שיש לי והמליץ על זה MTK Meta Utility עכשיו השאלה היא בגדול איך אני יוצר סקאטר מהקובץ הזה שיש לי .
-
@שמואל-הסיני כן כבר אמרתי שאבתי גירסא מלאה מהטלפון כרגע עם mtkclient אחרי זה נסיתי לצרוב את הROM ש @דוד-g הביא והרום לא מתאים עכשיו אני רוצה לצצרוב חזרה את הגיבוי ששאבתי הבעיה היא שכmtkclient שאב הוא שאב ללא סקאטר אז גימני אמר לי שאפשר ליצור סקאטר מהקובץ gpt.bin שיש לי והמליץ על זה MTK Meta Utility עכשיו השאלה היא בגדול איך אני יוצר סקאטר מהקובץ הזה שיש לי .
@הישבשר-המלומד תצרוב עם mtk klient וזהו לא תצטרך סקאטר.
-
פוסט זה נמחק! -
@הישבשר-המלומד ניסית לצרוב את הרום שהבאתי כאן באמצעות mtkclient ?
@dudu לא צודק אני ינסה
-
@הישבשר-המלומד ניסית לצרוב את הרום שהבאתי כאן באמצעות mtkclient ?
@dudu הגב איך שואבת את זה גם דרך זה
-
@נוחעם-FM כתב בבאג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI דחוף:
אבל wwr לא יצר לך סקאטר כשחילקת את הרום למחיצות?
בסוף שאבתי באמצעות mtkclient בפקודה שמראש שואבת את כל המחיצות בנפרד..
@הישבשר-המלומד
@dudu כתב בבאג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI:בסוף שאבתי באמצעות mtkclient בפקודה שמראש שואבת את כל המחיצות בנ