באג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI
-
@נוחעם-FM אני לא זוכר אבל למה? והאם יש יותר סיכוי כבר לקמפלט את הסופר
-
@נוחעם-FM אני לא זוכר אבל למה? והאם יש יותר סיכוי כבר לקמפלט את הסופר
@הישבשר-המלומד אם כבר אז במכשיר אבל זה לא יעזור לך הרבה ניסית לצרוב את מה 3 הגירסאות?
-
@הישבשר-המלומד אם כבר אז במכשיר אבל זה לא יעזור לך הרבה ניסית לצרוב את מה 3 הגירסאות?
@שמואל-הסיני כן , צרבתי את של @דוד-g ואת של @dudu בשניהם לא עלה הדרך היחידה זה לערוך אתת הגיבוי הממקורי שיש כרגע ואז להכניס את מה שאני רוצה ולסגור חזרה הענין הוא שהצלחתי לערוך את הסופר ואבל לארוז חזרה לא אולי אתה יודע איך עושים את זה
-
@שמואל-הסיני כן , צרבתי את של @דוד-g ואת של @dudu בשניהם לא עלה הדרך היחידה זה לערוך אתת הגיבוי הממקורי שיש כרגע ואז להכניס את מה שאני רוצה ולסגור חזרה הענין הוא שהצלחתי לערוך את הסופר ואבל לארוז חזרה לא אולי אתה יודע איך עושים את זה
-
-
-
@דוד-g מי אמר לך שזה למיני
-
@הישבשר-המלומד שאלתי אם ניסית את זה.
-
@הישבשר-המלומד שאלתי אם ניסית את זה.
@שמואל-הסיני לא אני יותר מסתדר עם פקודות מגימני' אבל הבעיה היא שבפקודה האחורנה שהוא נתן זה באמת ארז את בסופר אבל הגודל שלו נהיה 2 גיגה מה שלא הגיוני פה משום שהסופר המקורי הוא 3 גיגה
-
@שמואל-הסיני לא אני יותר מסתדר עם פקודות מגימני' אבל הבעיה היא שבפקודה האחורנה שהוא נתן זה באמת ארז את בסופר אבל הגודל שלו נהיה 2 גיגה מה שלא הגיוני פה משום שהסופר המקורי הוא 3 גיגה
@הישבשר-המלומד כתב בבאג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI:
א אני יותר מסתדר עם פקודות מגימני'
לא בדיוק אפשרי
תמיד יש לו שגיאות אין תחליף לחברי הפורום האלופים לע"ע. -
@הישבשר-המלומד
מתי קנית את המכשיר שלך?
כי הקושחה שאני שאבתי זה ממכשיר שנקנה לפני יותר משלוש שנים ואם אני לא טועה שמעתי שיש הבדלים בחומרה בין הישנים לחדשים יכול להיות שלכן זה לא נצרב לך -
@הישבשר-המלומד
מתי קנית את המכשיר שלך?
כי הקושחה שאני שאבתי זה ממכשיר שנקנה לפני יותר משלוש שנים ואם אני לא טועה שמעתי שיש הבדלים בחומרה בין הישנים לחדשים יכול להיות שלכן זה לא נצרב לך -
@הישבשר-המלומד הורדתה מה שנתתי?
-
@הישבשר-המלומד הורדתה מה שנתתי?
-
@דוד-g אני ינסה
-
@דוד-g אני ינסה
@הישבשר-המלומד אבל הוא לא נתן לי להוריד כי אני לא מחובר ואני לא מצליח ליתחבר
-
@הישבשר-המלומד אבל הוא לא נתן לי להוריד כי אני לא מחובר ואני לא מצליח ליתחבר
@דוד-g אתה אמור קודם כל להירשם לחשבון כנס לפה https://support.halabtech.com/index.php?a=register תרגם ואז תוכל להגיע לרום
-
@דוד-g אתה אמור קודם כל להירשם לחשבון כנס לפה https://support.halabtech.com/index.php?a=register תרגם ואז תוכל להגיע לרום
@הישבשר-המלומד ניסתי לירשם ולא הצלחתי אבל הצלחתי להורוד מימקום אחר אחרי כמה ניסיונות אבל כתוב שם F22 ואני לא יודע אים זה למיני
-
@הישבשר-המלומד אצלחתה להוריד או לא
-
@הישבשר-המלומד אצלחתה להוריד או לא
@דוד-g אני יוריד את זה אחר כך אני חושב שהדרך הכי טובה שיש כרגע להצליח מבלי להרוס את הטלפון זה לערוך את הסופר הקיים ואם זה לא יעזור אז אני יעשה את זה