דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. שיתוף | כמה דברים שהתחדשו לי לגבי סרגיי PE

שיתוף | כמה דברים שהתחדשו לי לגבי סרגיי PE

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
1 פוסטים 1 כותבים 38 צפיות 1 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • הנני העניה מנותק
    הנני העניה מנותק
    הנני העני
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי הנני העני

.
    ||סתם מילה ככה על דיסקי טכנאים אני הייתי מחלק זאת ל3 סוגים יש את הדיסקים שאתה אומר 'למה אני לא יכול להתקין זאת כהמחשב הרגיל שלי' לדוג' מדיקט המקיף והמרשים ויש את היותר ממוקדים לטיפול בבעיות אבל מקיפים ביותר כגון סרגיי ויש את הדלי כלים שפשוט נועדו להריץ תוכנה ניידת שיש לך או אם אתה רק רוצה לראות שהמחשב יכול לתפקד ורק להריץ משהו רגע לראות שהוא תקין ואולי להציץ במפרט מלמעלה.||
    כמה תוכנות שימושית שלא ידעתי עליהן
    19c5bd82-e0c2-4109-91eb-dd94d69d12a2-image.png
    יש לכם כאן
    פריסת מקלדת
    עורך REG של כונן C
    CMD על כונן C
    תוכנה שמדמה את המצב PE של WIN [אפשר להעלות מהPE של ווינדוס דיסק בוט אחר במקום להתחיל להילחם עם הFAST BOOT ולהעלות את הBOOT MENU של הBIOS]
    תוכנה שמדמה העלאה בבוט של אונקי שצרוב עליו ISO של WIN[רווחים: דרייברים ומעקב על מצב המחשב במקביל להתקנה כי הרי כל הדיסק טכנאים לרשותך תוך כדי ההתקנה. גם אפשר לא לצרוב על אונקי אלא פשוט לבחור ISO מוכן]
    אגב נסיון התקנה מתוך אונקי שצרוב על WIN עם רופוס היה נראה שהצליח יפה אבל בסוף הוא נכשל ככה שאני לא יודע אם הבעיה אצלי או לא
    [יוצא שיש 4 דרכים להתקין ווינדוס או להלעלות בבוט את הISO הצרוב או להשתמש באחד מ2 הכלים המובנים בסרגיי או לפתוח EXE מהסייר בסרגיי של אונקי שצרוב עליו עם רופוס ווינדוס שזה לכאו' לא עובד שפיר]
    יש כלי (של סרגיי) לייבוא הדרייברים מC (C=WINDOWS שמותקן במחשב) וכן יש כלי(לא של סרגיי) לייצוא הדרייברים של C
    כעת נדבר לפי סדר הקטגרויות:
    b79f65dc-e57d-4c7b-ad55-6f5fb76419f9-image.png
    א.
    ניתן ליצור גיבוי של כל המחשב ISO שלם עם אקורניס יש מדריכים בפורום[אני אישית מנצל את הנוחות של הדיסק כדי להשתמש בסייר קבצים ולגבות רק מה שחשוב ולהתקין כבר מחדש ווינדוס אבל יש כאלו שמעונינים לעשות את הנל בכ"ז]
    ב.
    המרות הרחבות אתחולים גריסת מידע נתינת אות לכונן שינויים בכוננים ניתן לעשות בכל התקייה של ההארד דיסק
    ג.
    גיאגנוזה איבחון שלימות רכיבים במחשב דוח סמארט קבלת מידע מקיף על רכיבי המחשב
    ד.
    הוא אשר דיברתי
    ה.
    דפדפן יש מובנה לא צריך לחפש.. אבל זה רק אופרה אז אם אתם רוצים תורידו דפדפן נייד מיוסי מחשבים ממה שהעלה ותשימו על האונקי ותפתחו כמו כל תוכנה ניידת שאפשר להוסיף כביכול לדיסק שלכם..
    ו.
    שליטה מרחוק אנידסק טיפ וייואר יש מובנה טוב לדעת
    ז.
    כלי שיחזור מהטובים ביותר R סטודיו למשל כפי שנכתב כאן בפורום וגם EUSE US וכו'
    ח.
    כלים לטיפול במחיצות של ווינדוס בעיקר לUEFI אבל גם לBIOSים ישנים אני פחות בקיא בזה שוב כמו לעיל יותר אוהב לגבות הכל ולהתקין כבר ווינדוס חדש אבל זה בהחלט יכול להקל אם צריך פתרקון מיידי כי המדרכיים ברשת הם עם PE המובנה של ווינודס וCMD והרבה פקודות וכאן הכל GUI
    ט.
    PE של וווידנוס גישה מהירה הישר מתוך הדיסק טכנאים חביב מאוד כדי להכיר את הכלים שיש שמה [לדוג' העלאה של אונקי אחר בבוט במקום להכינס לבוט המובנה של היצרנית של המחשב] וכדלעיל
    י.
    התקנת דרייברים על הדיסק טכנאים
    יא.
    יב.
    7ZIP הוצאה בטוחה של אנקי מציאת מפתחוןת OEM DISM++ עושה מה שאמרתי לגבי ייצוא דריברים מותקנים במחשב שימושי מאוד להתקנה ווינדוס מחדש ללא חיבור לרשת אח"כ זה סיוט כי אתה תקוע לפעמים במסך שדורש רשת אם לא עקפת זאת מקודם או לפעמים אתה תקוע בלי עכבר וכו' וכו'
    ועוד עיי"ש אה ויש גם את TreeSize שמחלק את הכונן לחלקים לראות מה תופס מקום.
    יג.
    כפשוטו.. עובד מצויין(איפוס) אפשר לנסות את KON BOOT . גם אפשר להשתמש ב PCUnlocker להוספת משתמש עם הרשאות מליאות וכן להסיר מתשמשים . יש גם כלי למעבר חד פעמי(Bypass) כגון NTPWEdit. אבל צריך לזכור לחשבן ביטלוקר וחשבון מיקרסופט וצריך לזכור שזה לא פשוט מכניס אלא מוחק לגמרי . עיי"ש.
    יד.
    טו.
    טז.
    יש נגן וידאו אודיו תמונות מובנה רק כמו כל התוכנות שהוזכרו צריך לפתוח אותן פעם אחת כדי שיותקנו בדיסק ורק אז תוכל לפתוח עמם קבצים.
    יז.
    ווורד[2007] מובנה! חביב ביותר
    יח.
    מנהלי קבצים נוספים. נשמע שזה מאוד שימושי. צריך לבדוק פעם(אולי נשתמש בזה גם בווינדוס?).
    יט.
    אביריסינג החובה בכל מחשב.
    כ.
    צורבי ISO פחות שימושיים בעיני חבל חסר ונטוי ורופוס
    כא.
    אנטי וירוסוים האמת לא מניסיתי הכלים הללו על פניו צריך משהו שיוכל לעשות סריקה ממוקדת וגם מליאה משהו כמו KVRT או ESET ONLINE SCANNER לא יודע אם זה בסגנון הזה. גם חסר סקריפםט של תיקון הכללי שיש כאן בפורום.
    כב.
    כלי מערכת של וווינדוס עבור הדיסק טכנאים[כמו מחשבון וניהול צריכת חשמל] וגם קצת עבור כונן C[צויין למעלה חלקם]
    כג.
    כל מיני סקריפטים שאת רובם הייתי משתמש בתוכנות אחרות של GUI בדיסק אבל ישל למשל את ה SFC והCHKDSK שאין להשיג במקום אחר אז סה"כ זה נחמד(אני סתם ככה לא מעריץ של כלי התקון בעיות של ווינדוס אז זה לא כ"כ מעסיק אותי ואני פשוט מגבה ומתקין ווינדוס מחדש וכדלעיל..)
    כד.
    סקייפ חחח. תתקדם! זום גוגל מיט וטימס וכדו' אם כבר!

זהו. רק רציתי ליידע את הציבור על הדברים שהתחדשו לי שקיימים בדיסק. לא יותר מזה.
    סך הצלחה ושלא תצטרכו את הדיסק לתיקון בעיות ותקלות.

התנצלות - כתבתי בפזיזה ובמהירות. בלנ"ד מתישהו אסדר זאת יותר יפה.

.

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
    • פוסט ראשון
      פוסט אחרון
    0
    • חוקי הפורום
    • פופולרי
    • לא נפתר