בקשת מידע | מחפש מדריך לפתח JAR לC2
-
שלום רב אני מחפש מדריך או משהו כזה שמסביר איך בונים כזה קובץ (והקוד כמובן יהיה מAI)
-
שלום רב אני מחפש מדריך או משהו כזה שמסביר איך בונים כזה קובץ (והקוד כמובן יהיה מAI)
-
@הישבשר-המלומד שלא תפתח משהו שיש כבר!
-
@הישבשר-המלומד שלא תפתח משהו שיש כבר!
@מחנה-ידידים כמובן שאם אתה בונה נשמח שתשתף אותנו בזה
תודה רבה -
@מחנה-ידידים כמובן שאם אתה בונה נשמח שתשתף אותנו בזה
תודה רבה@צול-גאה לא לכך התכוונתי, פשוט יש לי יותר מעשרת אלפים משחקים מסוננים לc2 וכן יישומים, תוכנות, ספרי קודש וכו'. אם יש ביקוש נשתדל להעלות...
-
@צול-גאה לא לכך התכוונתי, פשוט יש לי יותר מעשרת אלפים משחקים מסוננים לc2 וכן יישומים, תוכנות, ספרי קודש וכו'. אם יש ביקוש נשתדל להעלות...
@מחנה-ידידים RAFI434088@GMAIL.COM
תודה רבה -
@מחנה-ידידים RAFI434088@GMAIL.COM
תודה רבה -
@צול-גאה אם אתה רוצה יש לך בקטגוריה של עזרה הדדית - נוקיה הרבה שרשורים מלאים במשחקים לנוקיה...
@raficon אין עשרת אלפים כמו שיש לי ולי יש את כל מה שהעלו פה...

-
@raficon אין עשרת אלפים כמו שיש לי ולי יש את כל מה שהעלו פה...

@מחנה-ידידים יש לכם את זה מסודר???
אשמח לקבל בדרייב או מג'יקוד -
אשמח לקבל בדרייב או מג'יקוד@צול-גאה בקרוב אעלה לדרייב (זה איטי, אבל הכל מסודר כבר בתיקייה) ואשלח לך למייל
-
אשמח לקבל בדרייב או מג'יקוד -
@iosi-poli אני לא משתמש במג'יקוד אלא כשמבקשים פה שאעלה להם במג'יקוד. אין מה לחשוש:)...
-
@צול-גאה לא לכך התכוונתי, פשוט יש לי יותר מעשרת אלפים משחקים מסוננים לc2 וכן יישומים, תוכנות, ספרי קודש וכו'. אם יש ביקוש נשתדל להעלות...
@מחנה-ידידים כתב בבקשת מידע | מחפש מדריך לפתח JAR לC2:
לא לכך התכוונתי, פשוט יש לי יותר מעשרת אלפים משחקים מסוננים לc2 וכן יישומים, תוכנות, ספרי קודש וכו'. אם יש ביקוש נשתדל להעלות...
לי יש כמה מאות.
https://drive.google.com/drive/folders/1MHOA78******************nbR82hwucFhBtHGiNre1LkUbY_?usp=sharingלהוריד כוכביות!!
-
@מחנה-ידידים כתב בבקשת מידע | מחפש מדריך לפתח JAR לC2:
לא לכך התכוונתי, פשוט יש לי יותר מעשרת אלפים משחקים מסוננים לc2 וכן יישומים, תוכנות, ספרי קודש וכו'. אם יש ביקוש נשתדל להעלות...
לי יש כמה מאות.
https://drive.google.com/drive/folders/1MHOA78******************nbR82hwucFhBtHGiNre1LkUbY_?usp=sharingלהוריד כוכביות!!
@לעכשיו תעדכן שיש את כל האלפים ואז אני יוריד תודה רבה!
E0556770172 אשמח למייל משחקים אשמח לא בודדים!
הגב: היום הייתי אצל סבתא שלי ויש לה עדין C2 בוודאות עובד לה חלק. -
@לעכשיו תעדכן שיש את כל האלפים ואז אני יוריד תודה רבה!
E0556770172 אשמח למייל משחקים אשמח לא בודדים!
הגב: היום הייתי אצל סבתא שלי ויש לה עדין C2 בוודאות עובד לה חלק.@הישבשר-המלומד כתב בבקשת מידע | מחפש מדריך לפתח JAR לC2:
תעדכן שיש את כל האלפים ואז אני יוריד תודה רבה!
לי יש רק כמה מאות, @מחנה-ידידים דיבר על אלפים.
שלי כבר זמין עכשיו.