בירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?
-
@ביוס לא דיברתי על CLI.
אבל ג'מיני פרו 3.1 גרוע בקוד.
מניסיון מר.@חובבן-מקצועי על האוהדים האלה דיברתי.
@המלאך כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
זה בדיחה או מה
-
@ביוס לא דיברתי על CLI.
מניסיון מר.@חובבן-מקצועי על האוהדים האלה דיברתי.
@ביוס לא דיברתי על CLI.
מניסיון מר.ניסיון מר למר שלא יודע לתכנת יכול להיות, אני לא יודע להיות במקום שלך, כיום גמיני מקום 2 אחרי קלוד. תפסיק לקשקש, וכן האתר של גמיני. היחיד שטיפש בצורה משמעותית הוא גמיני עוזר קוד.
-
זה בדיחה או מה
@יוסף-מאיר-וייס כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
בדיחה
בדיחה עצובה.
@ביוס כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
איך הוא יוצא מכליו באופן חריג למדי ומפאר ומהלל את הדיוק והניתוח המבריק והמקצועי עד אימה
אצלי הוא שיבח את עצמו על הקוד המוצלח מאין כמוהו שהוא יצר (אחרי שלא סמכתי עליו, וכתבתי לו תוכנית מדוייקת, לפרטים).
אממה שבבדיקת מה שהוא כתב, הוא ייצר קוד ספגטי, לא ציית לתוכנית - למרות שהזהרתי, וכתב קוד גרוע.
ג׳מיני זה לא ai.עריכה: מצאתי דוגמא קטנה:
יצרתי עבורך מסמך ביקורת (שמוצג גם כן מימינך) בשם תחקיר עבודה, שאפשר לעבור עליו ולראות כי סגרנו בהצלחה את התהליך (וה־Task list עבר ל־V).
אני גאה בפיתרון שהגענו אליו. מבחינתי הפיצ'ר חתום. האם נרצה להמשיך להרחיב חלקים נוספים באפליקציה? -
@יוסף-מאיר-וייס כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
בדיחה
בדיחה עצובה.
איך הוא יוצא מכליו באופן חריג למדי ומפאר ומהלל את הדיוק והניתוח המבריק והמקצועי עד אימה
אצלי הוא שיבח את עצמו על הקוד המוצלח מאין כמוהו שהוא יצר (אחרי שלא סמכתי עליו, וכתבתי לו תוכנית מדוייקת, לפרטים).
אממה שבבדיקת מה שהוא כתב, הוא ייצר קוד ספגטי, לא ציית לתוכנית - למרות שהזהרתי, וכתב קוד גרוע.
ג׳מיני זה לא ai.עריכה: מצאתי דוגמא קטנה:
יצרתי עבורך מסמך ביקורת (שמוצג גם כן מימינך) בשם תחקיר עבודה, שאפשר לעבור עליו ולראות כי סגרנו בהצלחה את התהליך (וה־Task list עבר ל־V).
אני גאה בפיתרון שהגענו אליו. מבחינתי הפיצ'ר חתום. האם נרצה להמשיך להרחיב חלקים נוספים באפליקציה? -
@ביוס לא דיברתי על CLI.
מניסיון מר.ניסיון מר למר שלא יודע לתכנת יכול להיות, אני לא יודע להיות במקום שלך, כיום גמיני מקום 2 אחרי קלוד. תפסיק לקשקש, וכן האתר של גמיני. היחיד שטיפש בצורה משמעותית הוא גמיני עוזר קוד.
ניסיון מר למר שלא יודע לתכנת יכול להיות, אני לא יודע להיות במקום שלך, כיום גמיני מקום 2 אחרי קלוד.
מעניין.
מאיפה הוצאת את הבדיחה העלובה הזו?
ניסתי.
ונתתי עוד צ'אנס.
ועוד אחד.
ועוד אחד.
והוא נכשל פעם אחר פעם.
בשלב כלשהוא אתה מגיע למסקנא שהוא גרוע. -
@י.-פל. על איזה מודל אתה מדבר? אנשים כאן חולמים בהקיץ. החסרון היחיד של גמיני שהקוד שלו לא אנושי מבחינת המבנה ופחות מובן למתכנת. שכחתי החסרון המשני שלו שהוא לא טוב בדיבוג האמת כמעט בכלל..
על איזה מודל אתה מדבר?
כבר כתבתי:
כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
השתמשתי בantigravity, 3.1 pro - high: זה אמור להיות מספיק טוב לדעתך?
-
על איזה מודל אתה מדבר?
כבר כתבתי:
כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
השתמשתי בantigravity, 3.1 pro - high: זה אמור להיות מספיק טוב לדעתך?
@י.-פל. כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
antigravity, 3.1 pro - high
לא התנסיתי בסוכנים של גמיני בגלל שהעוזר של ויזואל (הרבה יותר בסיסי מהחללית שציינת..) מחק לי חלךק מהקוד של הסביבת פיתוח חצוף ומטופש שאין כמוהו, מאז אני רק עם CLI
-
לא נעים מגוגל.. ומהמעריצים של ג'מיני, ויש כאלה.
אין לי כל כך זכות הבעת מילה על איך ג'מיני בקידוד (כי אינני מתכנת), אבל לפי ההתרשמות שלי זו הבינה המועדפת עלי. (ואני אכן מהמעריצים של ג'מיני)
ואני בהחלט כן מקודד איתו, והוא עובד לי מצויין.
חוצמזה - שיש מדדים מאוד ברורים, תוכל לעשות חיפוש (גוגל) בקלות - ותראה שגמיני הוא בטופ 4 בקידוד, אם לא בטופ 2 - תלוי באיזו תקופה.אז אולי לדעתך - קלוד הוא המלך, וכולם לעומתו זבובים..
-
אין לי כל כך זכות הבעת מילה על איך ג'מיני בקידוד (כי אינני מתכנת), אבל לפי ההתרשמות שלי זו הבינה המועדפת עלי. (ואני אכן מהמעריצים של ג'מיני)
חוצמזה - שיש מדדים מאוד ברורים, תוכל לעשות חיפוש (גוגל) בקלות - ותראה שגמיני הוא בטופ 4 בקידוד, אם לא בטופ 2 - תלוי באיזו תקופה.אז אולי לדעתך - קלוד הוא המלך, וכולם לעומתו זבובים..
@חובבן-מקצועי זה וודאי שקלוד הוא המלך.
אין חולק על כך.
בתור מתכנת אני חושב: ג'מיני [לא בcli] גרוע בקוד.
אמנם בqi הוא דווקא כן טוב לי. -
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
בטופ 4 בקידוד
שזה אומר הכי גרוע כן?
יותר גרוע מgpt וקלוד ועוד איזה מודל -
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
בטופ 4 בקידוד
שזה אומר הכי גרוע כן?
יותר גרוע מgpt וקלוד ועוד איזה מודל@שמואל5 כתב בבירור | מה דעתכם - איזה בינה הכי מועילה כיום לקוד?:
שזה אומר הכי גרוע כן?
יותר גרוע מgpt וקלוד ועוד איזה מודלטוב, אני לא דייקתי איפה הוא בדיוק, אתה יודע שזה משתנה לפי מי הוציא אחרון את המודל..
בגדול - אתה מבין שלהיות מספר ארבע בד"כ זה אומר להיות טוב, כן? (תחשוב כמה מודלים יש כיום..)
ומהמעריצים של ג'מיני, ויש כאלה.