בקשת מידע | איך מגדירים בוורד שמספרי העמוד יתחיל רק מעמוד מסוים והלאה?
-
לדוגמא יש לי מסמך עם 100 עמודים
ובהתחלה יש תוכן ענינים, אני רוצה שאיך שמתחיל פרק א בספר (שזה נמצא בעמוד 20 לדוגמא) רק משם יתחיל מספרי העמוד, ובעצם פרק א יהיה כתוב שם עמוד 1 [במקום עמוד 20]איך ניתן לעשות זאת?
-
לדוגמא יש לי מסמך עם 100 עמודים
ובהתחלה יש תוכן ענינים, אני רוצה שאיך שמתחיל פרק א בספר (שזה נמצא בעמוד 20 לדוגמא) רק משם יתחיל מספרי העמוד, ובעצם פרק א יהיה כתוב שם עמוד 1 [במקום עמוד 20]איך ניתן לעשות זאת?
-
@לשכת-הרב
ע"י שאתה מגדיר מעבר מקטע
ובכתורת עליונה אתה פותח אותה בעמוד שאתה רוצה ומוריד את הסימון מ'קשר לקודם' -
@לשכת-הרב כתב בבקשת מידע | איך מגדירים בוורד שמספרי העמוד יתחיל רק מעמוד מסוים והלאה?:
יש כבר מספרי עמודים
בדקתי את מה שכתבת, וזה לא עזרלא הבנת פשוט מה שהוא אמר...
אחרי שאתה יוצר מעבר מקטע בעמוד הרצוי, אתה פשוט נכנס לכותרת תחתונה - מבטל את הסימון של "קשר לקודם"
ואז נכנס (זה נמצא בצד ימין) למיספור של העמודים - ובוחר בהתאמה אישית - ומגדיר שיתחיל ממספר 1.
-
ל לשכת הרב סימן נושא זה כשאלה
-
ל לשכת הרב סימן נושא זה כנפתר
-
@לשכת-הרב כתב בבקשת מידע | איך מגדירים בוורד שמספרי העמוד יתחיל רק מעמוד מסוים והלאה?:
יש כבר מספרי עמודים
בדקתי את מה שכתבת, וזה לא עזרלא הבנת פשוט מה שהוא אמר...
אחרי שאתה יוצר מעבר מקטע בעמוד הרצוי, אתה פשוט נכנס לכותרת תחתונה - מבטל את הסימון של "קשר לקודם"
ואז נכנס (זה נמצא בצד ימין) למיספור של העמודים - ובוחר בהתאמה אישית - ומגדיר שיתחיל ממספר 1.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות