Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@המתמחה בדיוק בגלל הקשוחה של הנגן והחומרה שבו עז זה קורה לפעמים אולי יצא עדכון בקרוב כול כמה זמן זה קורה לפחות לי זה כבר קרא כמה וכמה פעמים
@אריה-רבר ידוע לך על עדכון קיים? או שיש לו משהו כמו רוקבוקס לסנדיסק?
@המתמחה עין עדיין עדכון ויש תוכנה לסאמוויקס כבר מעלה רוקבוקס לא טוב לסאמוויקס
@אריה-רבר לא הבנתי.... לנגן ללא השם יש משהו? (עדכון וכו')
@המתמחה כרגע לא
@אריה-רבר משחקים?
משחקי פלאש אמורים לעבוד זה יראה כאילו הקובץ לא נתמך אבל שתלחץ זה יעבוד לעלות?
@אריה-רבר תעלה, בשמחה. רק מה זה בדיוק משחקי פלאש מה הבדל בינם לאחרים?
@המתמחה זה משחקים שמותאמים לנגן המשחקים לא באחריותי https://drive.google.com/file/d/1yrn14vKc1hprk3W4RI1CEVXqbytXHE1Q/view
@המתמחה סליחה שאני אומר אבל זה נגן זבל כמו שאומרים תקנה סמארטפון יותר נוח
@QJDTOP למה אתה חושב ככה? קנית אותו? זאת אומרת לא שאני סוכן מכירות שמנסה לשכנע אבל מה רע בו?
@המתמחה שזה סמארטפון בלי שיחות וחוצמזה זה נגן לא רישמי
@המתמחה הנגן ללא שם הוא באמת פחות טוב עדיף לקנות את הנגן המקורי [סמארט HD]
@QJDTOP @אריה-רבר יש בזה משהו אבל הייתי מעדיף לקנות את הנגן ללא השם הוא יותר זול ויותר גדול המסך שלו.
@המתמחה אין בעיה תקנה מה שנוח לך אמרתי שאני יותר ממליץ על המקורי כי יש יותר תמיכה הטאצ' טוב האיכות זה HD אמיתי וכו'
@אריה-רבר אפשר לקנות את הסמארט בס באלי אקספרס ב150 שקל בערך
@מוטי-ברנד הבעיה שזה לא סמארט באס אלא סמארט HD
@אריה-רבר אני לא מכיר את השמות שלהם (אני עדיין תקוע אם סאנדיסק ב'ה)אבל בגדול את רוב הנגנים של סאמוויקס אפשר לקנות באלי אקספרס בחצי מחיר אם לא פחות
@מוטי-ברנד זה לא בדיוק של סאמויקס נראה לך שסאמויקס יוציאו נגן עם אפשרות לוידיאו?
@אריה-רבר ממש לא אני רק אומר שהם מזמינים משם ושמים גירסה אחרת