שיתוף | בשורה טובה ב"ה! רישום לקבוצת הרצה לתוכנת רב-טקסט מלא ואוטומטי בוורד בלבד
-
@לשכת-הרב הפונקציות לא חובה, וכמובן מסתבר שיהיה מדריך גם בוידאו וגם בטקסט, אבל אם יש שם משהו שלדעתך אפשר בתוך התוכנה לעשות יותר ברור אשמח לדעת.
-
@נוכחות
א. לדעתי עדיף היה לפתוח על זה נושא מחדש מכיון שזה הקפצה של נושא ישן [מלפני חודשיים]ב. זה כבר נראה תוכנה, ולא כתוסף לוורד, @es0583292679 @נוכחות אכן זה כך?
ג. בתמונה האחרונה ששלחת, ההערות למטה ב 2 הטורים לא ישרים, בתוכנה אין אופציה שמסדרת את זה?
-
נוספה בתוכנה אפשרות "הגדר הערה ראשונה ככותרת הזרם"
המשמעות היא שאם יש קובץ וורד עם 5 זרמי הערות ולכך אחד יש שם, כמו מגן אברהם, ט"ז, ביאור הגר"א וכו', ואני מפעם לפעם מדפיס את זה, במקום שאצטרך למלאות את הפרטים ידנית בטבלה בכל פעם אני יוצר הערה ראשונה לכל זרם בהערות של וורד בשם המיועד לזרם הזה והתוכנה טוענת את השם הזה אוטומטית.
לדוגמה אם כל ההערות שמתחילות ב@01 הם של מגן אברהם אני יוצר הערה בתחילת המסמך שמתחילה ב@01 עם הכיתוב "מגן אברהם" כך הכותרת תמיד של זרם @01 תהיה "מגן אברהם".

-
נוספו לתוכנה עוד מודלים של קימפול:
- חזור בלולאה עד מושלם לחזרה לולאתית של כל הבודקים הפנימיים של הפלט עד שכולם מחזירים 0 תיקונים נצרכים, כלומר שאין יותר מה לתקן (עד כמה שמחשב יכול כרגע לאבחן).
- שליחת לAI לבדיקה, גמיני וקלוד בAPI.
- שליחה לקלוד קוד המותקן על המחשב כדי לחסוך בעלויות

(קלוד קוד נבדק ועובד לפחות לפי מה שהוא טוען, וכן קמפול עמוק נבדק ועובד).
-
@נוכחות כתב בשיתוף | בשורה טובה ב"ה! רישום לקבוצת הרצה לתוכנת רב-טקסט מלא ואוטומטי בוורד בלבד:
אבל אשמח לדעת איזה חלק בתוכנה מסובך ומה נראה לדעתך הכי צריך הסבר.
כל עוד אין לי את התוכנה אין לי אופציה לדעת..
רק מהתרשמות התמונות ששלחת נראה שיש שם מדי הרבה פונקציות וכפתורים, וצריך הסבר לכל זה