בקשת מידע | האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?
-
שלום וברכה
האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?לדוגמא להקטין רק את הסוגרים שבתוך המבואות
יש אופציה כזו? ואיך

-
@975 כתב בבקשת מידע | האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?:
פשוט תבחר סגנון חוץ ממה שאתה כותב בחיפוש
בחיפוש והחלפה? היכן יש כזו אופציה של הגדרה
-
@menajemmendel
יישר כח
אבל זה ממש משבש את כל המסמך, זה הפך הערות שולים למבואות ועוד המון בלאגן..

-
@menajemmendel
יישר כח
אבל זה ממש משבש את כל המסמך, זה הפך הערות שולים למבואות ועוד המון בלאגן..

@לשכת-הרב אין לי מושג מה עשית, אולי הגדרת את העיצוב על ה''החלף'' במקום על החפש
-
@לשכת-הרב אין לי מושג מה עשית, אולי הגדרת את העיצוב על ה''החלף'' במקום על החפש
@menajemmendel אכן שמתי את זה בטעות על ההחלף
איזה סגנון לעשות בהחלף? -
@menajemmendel אכן שמתי את זה בטעות על ההחלף
איזה סגנון לעשות בהחלף?@לשכת-הרב בהחלף אל תעשה כלום (זה מיועד אם אתה רוצה שיחליף משהו לסגנון מסויים) אם אתה לא רוצה שישנה את הגופן אזי אל תבחר שם כלום
-
@לשכת-הרב בהחלף אל תעשה כלום (זה מיועד אם אתה רוצה שיחליף משהו לסגנון מסויים) אם אתה לא רוצה שישנה את הגופן אזי אל תבחר שם כלום
@menajemmendel אבל בגלל ששמתי בהתחלה על החלף את סגנון "מבואות" זה נשאר תקוע על הסגנון הזה, אם אני בוחר שם ללא סגנון זה לא מחליף כלום
-
@לשכת-הרב בהחלף אל תעשה כלום (זה מיועד אם אתה רוצה שיחליף משהו לסגנון מסויים) אם אתה לא רוצה שישנה את הגופן אזי אל תבחר שם כלום
@menajemmendel לכאורה אמורים לעשות גם על "החלף" את סגנון מבואות שהרי זה אמור להחליף אותו באותו סגנון, ורק להקטין את הסוגריים.
בדקתי ואכן זה פועל, אני לא רואה כרגע איזה שיבושים במסמך.עזרתם לי מאוד, תודה רבה @menajemmendel @975
-
ל לשכת הרב סימן נושא זה כשאלה
-
ל לשכת הרב סימן נושא זה כנפתר
-
ל לשכת הרב סימן נושא זה כנפתר
-
@menajemmendel לכאורה אמורים לעשות גם על "החלף" את סגנון מבואות שהרי זה אמור להחליף אותו באותו סגנון, ורק להקטין את הסוגריים.
בדקתי ואכן זה פועל, אני לא רואה כרגע איזה שיבושים במסמך.עזרתם לי מאוד, תודה רבה @menajemmendel @975
@לשכת-הרב כתב בבקשת מידע | האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?:
לכאורה אמורים לעשות גם על "החלף" את סגנון מבואות שהרי זה אמור להחליף אותו באותו סגנון, ורק להקטין את הסוגריים.
בדקתי ואכן זה פועל, אני לא רואה כרגע איזה שיבושים במסמך.נכון שאתה יכול לעשות את זה וזה לא יזיק כלום [כי זה שאתה אומר למחשב תחפש כל סגנון X ותהפוך אותו לסגנון X, אזי נשאר אותו דבר], רק שאין צורך שתעשה את זה, זה לא שאם ב''החלף'' לא תבחר שום סגנון, וורד יאפס את הסגנון ממה שחיפש, אלא לא ישנה אותו כלום.
בעיצוב פקודה שלא בחרת פשוט וורד מתעלם ממנה. -
@לשכת-הרב כתב בבקשת מידע | האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?:
לכאורה אמורים לעשות גם על "החלף" את סגנון מבואות שהרי זה אמור להחליף אותו באותו סגנון, ורק להקטין את הסוגריים.
בדקתי ואכן זה פועל, אני לא רואה כרגע איזה שיבושים במסמך.נכון שאתה יכול לעשות את זה וזה לא יזיק כלום [כי זה שאתה אומר למחשב תחפש כל סגנון X ותהפוך אותו לסגנון X, אזי נשאר אותו דבר], רק שאין צורך שתעשה את זה, זה לא שאם ב''החלף'' לא תבחר שום סגנון, וורד יאפס את הסגנון ממה שחיפש, אלא לא ישנה אותו כלום.
בעיצוב פקודה שלא בחרת פשוט וורד מתעלם ממנה.@menajemmendel כתב בבקשת מידע | האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?:
בעיצוב פקודה שלא בחרת פשוט וורד מתעלם ממנה.
נכון, אבל משום מה הוורד נתקע על הפקודה הקודמת, שבהתחלה בטעות רק בהחלף כתבתי סגנון, וגם אם אני סוגר את המסמך ופותח מחדש, הוא נשאר תקוע על סגנון מבואות גם בהחלף
-
@menajemmendel כתב בבקשת מידע | האם אפשרי להקטין בוורד רק סוגריים שבתוך סגנון מסוים?:
בעיצוב פקודה שלא בחרת פשוט וורד מתעלם ממנה.
נכון, אבל משום מה הוורד נתקע על הפקודה הקודמת, שבהתחלה בטעות רק בהחלף כתבתי סגנון, וגם אם אני סוגר את המסמך ופותח מחדש, הוא נשאר תקוע על סגנון מבואות גם בהחלף