בירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער
-
- לרוב זה באמת יותר שייך לגרפיקאי מאשר למעמד - וזה באמת תלוי בכישורים של המעמד
- כמה משלמים על כל הספר - כמה עמודים - כמה שיגעונות של למחבר/מהדיר וכמה כסף יש לו וכו'
- אבל לפעמים הכל בסדר ומה שתעשה זה טוב ומצויין או יותר מדי טוב במצב כזה המצב שונה
אני מכיר גרפיקאים ומעמדים שעובדים יחד וכל אחד משלים את השני
@975 כתב בבירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער:
לרוב זה באמת יותר שייך לגרפיקאי מאשר למעמד - וזה באמת תלוי בכישורים של המעמד
מעמד לא עושה עמוד שער?
אם באמת רוצים שזה יהיה תואם לכריכה זה כבר לגרפיקאי.
אבל באופן כללי (לדעתי) זה חלק ממה שהמעמד עושההאם מקובל שמעמד לא עושה עמוד שער? - זה בעצם נוגע לשאלה שבה פתחתי את הדיון, האם עמוד שער זה חלק נפרד מהעימוד וגם התשלום עליו בהתאם, או שזה כלול.
-
לרוב זה באמת יותר שייך לגרפיקאי מאשר למעמד - וזה באמת תלוי בכישורים של המעמד
מעמד לא עושה עמוד שער?
אם באמת רוצים שזה יהיה תואם לכריכה זה כבר לגרפיקאי.
אבל באופן כללי (לדעתי) זה חלק ממה שהמעמד עושההאם מקובל שמעמד לא עושה עמוד שער? - זה בעצם נוגע לשאלה שבה פתחתי את הדיון, האם עמוד שער זה חלק נפרד מהעימוד וגם התשלום עליו בהתאם, או שזה כלול.
-
מעמד עושה את השער בעצמו בד"כ, חוץ מאנשים עם כסף או סטייליסטיים במיוחד או מכונים וכדו', שלוקחים איש מקצוע נפרד.
שער עולה בסביבות ה-50 שח, אלא אם כן מדובר בשער מושקע מותאם אישית שיכול להגיע לפי כמה מזה.
זה לא כלול בד"כ בספר, אא"כ מסכמיפ על כך מראש בסכום גלובלי - עסקת חבילה. -
יש עמודים עם צבע בספר?
לא, בספרים תורניים בדר"כ אין צבע אחר חץ מ: לבן שחור אפור
-
שלום וברכה
@מעמדים
מענין אותי לדעת האם בעימוד ספר מקובל לתמחר בנפרד את עמוד שער? או שזה כמו מחיר רגיל כמו שאר הספר@לשכת-הרב תלוי אם מודבר אם עמוד שער אם גרפיקה או בלי, אם זה סתם כתוב את שם של ספר והמחבר וכו', כזה:

אבל אם יש בזה גרפיקה כזה:

כן גובה על זה מחיר בנפרד -
@לשכת-הרב תלוי אם מודבר אם עמוד שער אם גרפיקה או בלי, אם זה סתם כתוב את שם של ספר והמחבר וכו', כזה:

אבל אם יש בזה גרפיקה כזה:

כן גובה על זה מחיר בנפרד@menajemmendel כתב בבירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער:
כן גובה על זה מחיר בנפרד
כן אני מתכון על עיצוב יפה
יישר כח על התשובה.אשמח שעוד יגיבו לראות מה מקובל היום [יש סקר בתחילת הנושא]
-
@menajemmendel כתב בבירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער:
כן גובה על זה מחיר בנפרד
@לשכת-הרב כתב בבירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער:
נ''ל שעיקר הדבר תלוי במחיר שגובים לפי עמוד,
אינו דומה מי שלוקח 4 ש''ח לעמוד שזה לא כולל עמודי גרפיקה, ממי שלוקח 10 ש''ח לעמוד ביותר, (כן אל תתפלא, יש כאלה מחירים, לפי מחירון של פרוג, על עימוד של ספר פשוט חבורות עם שתי טורים והערות אתה מגיע ל$$$$$!!!!

https://www.prog.co.il/attachments/מחירון-תשפד-png.1681204/ (זה מחירון מלפני שנתיים, בטח הם העלו את זה מאז) -
@לשכת-הרב כתב בבירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער:
אינו דומה מי שלוקח 4 ש''ח לעמוד שזה לא כולל עמודי גרפיקה, ממי שלוקח 10 ש''ח לעמוד ביותר, (כן אל תתפלא, יש כאלה מחירים, לפי מחירון של פרוג, על עימוד של ספר פשוט חבורות עם שתי טורים והערות אתה מגיע ל$$$$$!!!!

https://www.prog.co.il/attachments/מחירון-תשפד-png.1681204/ (זה מחירון מלפני שנתיים, בטח הם העלו את זה מאז)@menajemmendel כתב בבירור | שאלה למעמדים - תמחור עמוד שער:
אינו דומה מי שלוקח 4 ש''ח לעמוד שזה לא כולל עמודי גרפיקה, ממי שלוקח 10 ש''ח לעמוד ביותר, (כן אל תתפלא, יש כאלה מחירים, לפי מחירון של פרוג, על עימוד של ספר פשוט חבורות עם שתי טורים והערות אתה מגיע ל$$$$$!!!!מסכים עם כל מילה, צודק, זה בהחלט תלוי כמה לוקחים לעמוד