המלצה | 🎉 חדש!! Gemini יוצר מוזיקה - גם ללא פרו!
-
@הישבשר-המלומד אבל אני רוצה שייתן לי את השיר עם הלחן ועם המוזיקה וכו' לא רק טקסט.
@aiib כן תבקש ממנו המשך במוזיקה. הכול טוב. אבל כדי שהוא יבין מול מה הוא עומד הוא אמור לראות את השיר ואת התוכן שלו שאתה מעלה לו את קובץ MP3 הוא לא יכול לראות משם את המילים (כך לענ"ד) ולכן הוא מוסיף מילים מעצמו (בעבר היה פה אחד שתמלל בגימני סכומים שלו וגימני פשוט הוסיף פרושים לבד)
לכן בAI בכללי הכי חשוב זה אך שואלים את השאלה גוף הניסוח יותר חשוב ממה שאתה מעלה לו!!! -
@aiib כן תבקש ממנו המשך במוזיקה. הכול טוב. אבל כדי שהוא יבין מול מה הוא עומד הוא אמור לראות את השיר ואת התוכן שלו שאתה מעלה לו את קובץ MP3 הוא לא יכול לראות משם את המילים (כך לענ"ד) ולכן הוא מוסיף מילים מעצמו (בעבר היה פה אחד שתמלל בגימני סכומים שלו וגימני פשוט הוסיף פרושים לבד)
לכן בAI בכללי הכי חשוב זה אך שואלים את השאלה גוף הניסוח יותר חשוב ממה שאתה מעלה לו!!!@הישבשר-המלומד אבל זה בדיוק מה שמעניין! הוא מצליח לזהות את המילים של השיר כי הוא כתב לי את אותו פזמון בדיוק וגם הבית תואם לשיר עם מילים דומות וכדו' אבל את השיר להורדה הוא הכין לי איזה שיר לא קשור בכלל (וגם לא כ"כ ראוי...)
-
@הישבשר-המלומד אבל זה בדיוק מה שמעניין! הוא מצליח לזהות את המילים של השיר כי הוא כתב לי את אותו פזמון בדיוק וגם הבית תואם לשיר עם מילים דומות וכדו' אבל את השיר להורדה הוא הכין לי איזה שיר לא קשור בכלל (וגם לא כ"כ ראוי...)
-
@ישראל-1111 שאלתי מחכה..
@CSS-0 מה התשובה?
-
@הישבשר-המלומד לא עזר...
הוא מתעקש שוב ושוב!אגב, בAI סטודיו אין יצירת שירים?
-
בתכלס סונו לא רואה את גמני ממטר הוא יצר לי שירים בעורך של כמעט 4 דקות
-

ביקשתי ממנו שיר מסוים הוא החזיר לי שיר על המילים
אופס נטפרי לא מרשה ללי לדבר איתך על זה לפרטים נוספים וכו'@במה קרה לי הרגע גם

Digital_Veil.mp3 -
@במה קרה לי הרגע גם

Digital_Veil.mp3 -
@מייבין-במקצת אפשר קישור לשיחה?
-
@מייבין-במקצת כתב בהמלצה |
חדש!! Gemini יוצר מוזיקה - גם ללא פרו!:@פלמנמוני לקח לי קצת זמן למצוא את זה...
אבל הנהלפי איך שאני מבין זה כנראה קורה כשהוא כן מתחיל לענות תשובה ואז הוא מחליט שנטפרי לא מסכים
-
נהניתי לראות שהוא דוחף יידיש אחרי שביקשתי ממנו שישיר בהברה חסידית...
Adar_s_Galactic_Dance.mp3