להורדה | מאגר אפליקציות - מותאמות לסינון מתעדכנות אוטומטית
-
@יאיר-דניאל ברור, בשמחה, איך מעלים?
@yoseyf7 גוררים לחלון או לוחצים על

-
@yoseyf7 גוררים לחלון או לוחצים על

@מחנה-ידידים בינתיים דרך הפלאפון לא הצלחתי, אולי אני אצליח דרך המחשב, על כל פנים אם אני לא יצליח זה די פשוט להשיג את זה מטלגרם מחברים, לי אישית אין טלגרם, בינתיים ננסה להעלות לכאן
-
עדכון
נוסף וויז מסונן ללא דפדפנים פנימיים.
פירוט טכני
לעת עתה החסימה לא חוסמת פתיחת קישור בדפדפן חיצוני (מתוך הנחה שאם יש דפדפן אז הבעיה קיימת גם ללא דפדפן פנימי),
החסימה חוסמת את כול התפריטים המשתמשים בדפדפן פנימי ללא הקרסת האפליקצייה אתם פשוט תראו תפריט ריק,
הכותרת לא נחסמה אף על פי שהיא מגיעה מהשרת אם זה מוביל לפרצה אשמח אם תידעו אותי (אם כי לא נראה לי)באופן כללי ניסיתי ליצור את החסימה באופן שקט ככול האפשר (בלי קריסות וכדו')
אשמח לדעת ממשתמשים את הדברים הבאים
- האם יש תפריט חשוב שחסום.
- האם יש תפריטים שאינם חסומים.
- האם יש קריסות כולשהן ואם כן איפה ומתי.
תהנו.
https://cfopuser.github.io/app-store/
@iosi-poli שקלתי את הדרישות וכנראה אני יוסיף את זה בימים הקרובים אם כי זה יצריך טיפה התנדבות מהציבור.
-
@cfopuser יכול להיות שזה חוסם שימוש עם קולות שונים בווייז?
כי ניסיתי להתקין קולות, כתוב שזה משותף איתי אבל בפועל הוא לא קולט את זה ומופיע כאילו לא בחרתי שפה
זה בעיה בזה או בעיה כללית? -
ממי אפשר לבקש להסיר דפדפן פנימי מאפליקציה מצויה?
-
ממי אפשר לבקש להסיר דפדפן פנימי מאפליקציה מצויה?
@אחוות-טרמפיסטים איזה
-
@אחוות-טרמפיסטים איזה
@YOLEVI באישי
-
המאגר נחסם בנטפרי עד לשליחתו לבדיקה עקב נהלים חדשים במדיניות נטפרי בנוגע למאגרי גיטהאב
-
המאגר נחסם בנטפרי עד לשליחתו לבדיקה עקב נהלים חדשים במדיניות נטפרי בנוגע למאגרי גיטהאב
@קראנץ-ונילה
אפשר לעדכן בשליחה לבדיקה?
אני אשתדל לשלוח היום
תודה רבהעריכה: שלחתי
-
@קראנץ-ונילה
אפשר לעדכן בשליחה לבדיקה?
אני אשתדל לשלוח היום
תודה רבהעריכה: שלחתי
-
@cfopuser האתר נפתח אבל כנראה שהוא טוען נתונים מעוד איזה כתובת שהיא עדיין חסומה זה כותב לי ככה
בהמשך היום אשלח להם הקלטת תעבורה או שאתה תתן לי רשימה של כתובות
-
@cfopuser האתר נפתח אבל כנראה שהוא טוען נתונים מעוד איזה כתובת שהיא עדיין חסומה זה כותב לי ככה
בהמשך היום אשלח להם הקלטת תעבורה או שאתה תתן לי רשימה של כתובות
-
@צול-גאה שלחתי כבר.
זה מוזר מאוד, כי כל הכתובות שמופיעות כחסומות הם תיקיות משנה של אותו דומיין
@ע-ה-דכו-ע זה מה שאני רואה עכשיו
שהם פתחו רק את הHTML הראשי של האתר ולא את כל ה JSON שלו
אבקש מהם פתיחה של כל הקבצים בריפו -
נהלים חדשים במדיניות נטפרי בנוגע למאגרי גיטהאב
אגב לא מבין מה הם מרוויחים מזה כול כך...
כול עוד הקובץ html זמין לצפייה בrepo לא באמת חסמתם שום דבר.
בנוסף זה חסימה על הדומיין ולאחר פתיחה התוכן יכול להשתנות ככה שכול המטרה פה לא ברורה בעליל... -
בנוסף זה חסימה על הדומיין ולאחר פתיחה התוכן יכול להשתנות ככה שכול המטרה פה לא ברורה בעליל... -
-
בנוסף זה חסימה על הדומיין ולאחר פתיחה התוכן יכול להשתנות ככה שכול המטרה פה לא ברורה בעליל...כול עוד הקובץ html זמין לצפייה בrepo לא באמת חסמתם שום דבר.
נכון שהתוכן עצמו לא חסום, אבל זה לא שיש אתר שניתן לשימוש חופשי ללא שום פיקוח (חוץ מבדיקת רובוט ותמונות).
אפשר בהחלט להבין את המדיניות שאוסרת לפתוח את האתר, למרות שישנה אפשרות להגיע לתוכן שלו ולצפות בו. גם במתמחים כל אחד יכול להעלות קובץ HTML של אתרים (כמובן אחרי שהוא משנה סיומת), ובכל אופן אף אחד לא יאמר שצריך לחסום את זה עד לבדיקה...
-
בrepo לא באמת חסמתם שום דבר.
אולי נפתח תוסף שמאפשר גלישה דרך קבצי הריפו
בהרבה מקרים אם לא בכולם זה יעבוד
@צוות-פיקוח אם זה נקרא עקיפת סינונים אז למחוק
צול-גאה כתב:
אולי נפתח תוסף שמאפשר גלישה דרך קבצי הריפו
יצרתי סקריפט טפרומנקי
raw.githubusercontent.com/tsoolgee/open_githab_repo/main/open-repo-as-site.user.js
קישור להתקנה מהירה
@צוות-פיקוח אם אתם רוצים תמחקו
@cfopuser כתב לי שאני יכול לפרסם מקסימום אתם תמחקו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות