אין לי גישה לרשת במחשב נייח
-
@שלמה-ווייס הוא כותב לי no installed office 2010 product detewcted....
-
@aknv-uuhhx כן אבל עדיין הוא מבקש ממני מפתח מוצר כאשני נכנס לאופיס
-
@שלמה-ווייס אמר באין לי גישה לרשת במחשב נייח:
@CRUL30 איזה יופי כבר אין לך בעיות עכשיו?
אני ממש מתנצל אל כל מי שעזר לי ששחכתי שלעדכן שהתקדמתי והצלחתי והכל בזכותכם...
אז תודה לכל אחד ואחד כנראה בגלל הצום... -
@A0533057932 אין מקור... רק מסברא, לא ידעתי שיש התקן שלא עובד על לינוקס.
-
@A0533057932 אמר באין לי גישה לרשת במחשב נייח:
@נגן מסברא זה לא יעבוד
רק אם יש דרייברים מותאמים עבורו זה יעבודאו שהתוכנה של ההפעלה שלו מבוססת דפדפן, כמו הנטסטיקים של וואווי.
-
@A0533057932 נכון, אבל יש כלים מצוינים בלינוקס להתקנת דרייברים, אניי דיברתי על החלק היותר בעייתי - התוכנת הפעלה של הסטיק, שבלעדיו הוא לא שווה כלום
-
@בנצי-20 אמר באין לי גישה לרשת במחשב נייח:
או שהתוכנה של ההפעלה שלו מבוססת דפדפן, כמו הנטסטיקים של וואווי
בפעם הראשונה צריך להפעיל את ה STARTUP שיש להאוואי רק לווינדוס ומקינטוש אבל חיברתי אותו לכרומבוק ועבד מצויין בלי שום התקנה אבל בווינדוס זה לא עובד בלי התקנה @A0533057932 יש לך הסבר לזה?
-
@שלמה-ווייס ברור
אין תוכנה שתזהה אותו בלינוקס בתור התקן רשת איך יעבוד? -
@A0533057932 אבל למה בכרומבוק זה עבד לי מיד בהפעלה הראשונה של המחשב בלי שום התקנה?!
-
@שלמה-ווייס שאלה טובה
כנראה ששם מותקנת התוכנה משום מה
אבל זה לא סיבה שבלינוקס יעבוד -
@A0533057932 אתה צודק מסברא אבל זה נראה לי תירוץ קצת מופרך שזה היה מותקן עליו (מדובר בכרומבוק מפורמט שבהפעלה הראשונה צריך אינטרנט בשביל להגדיר אותו ואני חיברתי לו את הנטסטיק ועבד לי יופי) חוצמזה שאין להאוואי קובץ התקנה לכרומבוק לכן יש לומר בדוחק שיש משהו במה ש @בנצי-20 טוען היות והממשק שלו עובד דרך הדפדפן הוא לא צריך להגדיר את עצמו כי זה מזוהה דרך הIP כהתקן רשת (וכנראה שזה ההבדל בין ווינדוס לכרומבוק כי מערכת ההפעלה כרומבוק מבוססת דפדפן וכנראה שהדפדפן יכול לגרום למערת לזהות התקנים מבוססי IP מה שאין כן בווינדוס ולכן בלינוקס מסתבר שאתה צודק)