עזרה | איך לחווט מנוע של מזגן המיועד לחימום מקווה
-
שלום וברכה,
הכנו מערכת לחימום מקווה ע"י מדחס של מזגן שמחובר אליו צנרת גז שמוכנסת בצורת סליל לתוך בור הטבילה ומחממת אותו החלפנו למערכת מדחס וחיברנו את הצינורת גז ונהיה לי בעיה בכל מה שקשור לחיווט אשמח שמישהו יעזור לחבר את הכבלים בצורה הנכונה
יש לי בעצם כבל כחול, אדום, ושחור שהולכים למדחס. מה שאני יודע זה שהכבל היה מחובר לקונטקטור והשחור והכחול לקבל.
יש כבל אדום, שחור וכחול שהולכים למאוור שהאדום והכחול מחוברים לקבל של המאוור והשחור נראה לי הולך לשוקולדת אפסים
השאלה שלי היא אני מחבר את הכבלים של המדחס לקבל ואיך אני מחבר את הקבל להזנה?
הקבל של המאוור חוט בצבע שחור שבקצע שלו מחובר עוד חוט שחור שהולך לקבל
יש למערכת טרמוסטט שנמצא בבור שמחובר לקונטקטור
תודה רבה -
י יעקב יאיר רZ סימן נושא זה כשאלה
-
שלום וברכה,
הכנו מערכת לחימום מקווה ע"י מדחס של מזגן שמחובר אליו צנרת גז שמוכנסת בצורת סליל לתוך בור הטבילה ומחממת אותו החלפנו למערכת מדחס וחיברנו את הצינורת גז ונהיה לי בעיה בכל מה שקשור לחיווט אשמח שמישהו יעזור לחבר את הכבלים בצורה הנכונה
יש לי בעצם כבל כחול, אדום, ושחור שהולכים למדחס. מה שאני יודע זה שהכבל היה מחובר לקונטקטור והשחור והכחול לקבל.
יש כבל אדום, שחור וכחול שהולכים למאוור שהאדום והכחול מחוברים לקבל של המאוור והשחור נראה לי הולך לשוקולדת אפסים
השאלה שלי היא אני מחבר את הכבלים של המדחס לקבל ואיך אני מחבר את הקבל להזנה?
הקבל של המאוור חוט בצבע שחור שבקצע שלו מחובר עוד חוט שחור שהולך לקבל
יש למערכת טרמוסטט שנמצא בבור שמחובר לקונטקטור
תודה רבה -
@יעקב-יאיר-רZ כדאי שתביא תמונות לא ידוע לי פה על נביאים
@רפאל-0 ואולי גם ל @תלת-פאזי יהיה מה להגיד@דוד-משה-1 כתב בעזרה | איך לחווט מנוע של מזגן המיועד לחימום מקווה:
ואולי גם ל @תלת-פאזי יהיה מה להגיד
אכן כן, אני גם לא בן נביא
-
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | איך לחווט מנוע של מזגן המיועד לחימום מקווה:
ואולי גם ל @תלת-פאזי יהיה מה להגיד
אכן כן, אני גם לא בן נביא
-
י יעקב יאיר רZ סימן נושא זה כנושא רגיל
-
https://drive.google.com/drive/folders/1nezglJl8ifGWuMJg56F2kc7IBm9vNpSx?usp=drive_link פירוט תמונות של המערכת
-
פוסט זה נמחק!
-
זה שלוש הכבלים (כחול, שחור, אדום) שמגיעים למדחס בתוך צינור לבן(כותרת)

#קונטקטור(כותרת)
#זה הכבלים שהולכים למשאבת חום(כותרת)

-
שתי הכבלים השחורים שמגיעים לקבל מחוברים, אחד מגיע לקבל של המאוור ואחד מגיע-או מפאזה של הקונטקטור או מהאפסים.