בקשת מידע | כמה בירורים בעניין וורד
-
א. מישהו נתקל בתופעה הזו שאי אפשר לפתוח וורד במחשב - רק אם פותחים כמנהל?
ב. יש לי באג מוזר בהצגת הערות שוליים = מופיע לי ריבוע בכל הערת שוליים - לא במציאות, אלא רק בהצגה שלה דרך המאקרו הזה ( - זה משהו שלא היה קיים עד היום, יש לי את המאקרו הזה מעל שנה כבר)

כאן נמצא המאקרו (מציג תוכן הערות).ג. איך אפשר ליצור מאקרו שיוסיף רווח בכתב עילי (בשביל שיהיה רווח קטן, ולא גדול) בין הכתב למספר הערת השוליים, וכמו"כ איזה מאקרו אני צריך בשביל לבטל את הפעולה הזו. כתבתי מאקרו כזה, אבל הוא לא מדוייק - מכיוון שלא הצלחתי לשלול שלא יוסיף רווח במקום שכבר נוצר רווח, כך שאינני יכול להריץ אותו פעמיים באותו הקובץ מכיוון שהוא מוסיף רווח גם למקומות שכבר יש רווח.
(משום מה לא הצלחתי גם להסיר את הרווח הכפול ע"י חיפוש והחלפה של רווח כפול בסגנון הערת שוליים).
תודה מראש!Sub הוספת_רווח_לפני_הפניית_הערת_שוליים() ' ' הוספת_רווח_לפני_הפניית_הערת_שוליים Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find .Text = "" .Replacement.Text = " ^&" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub -
ב. יש לי באג מוזר בהצגת הערות שוליים = מופיע לי ריבוע בכל הערת שוליים - לא במציאות, אלא רק בהצגה שלה דרך המאקרו הזה ( - זה משהו שלא היה קיים עד היום, יש לי את המאקרו הזה מעל שנה כבר)

כאן נמצא המאקרו (מציג תוכן הערות).ג. איך אפשר ליצור מאקרו שיוסיף רווח בכתב עילי (בשביל שיהיה רווח קטן, ולא גדול) בין הכתב למספר הערת השוליים, וכמו"כ איזה מאקרו אני צריך בשביל לבטל את הפעולה הזו. כתבתי מאקרו כזה, אבל הוא לא מדוייק - מכיוון שלא הצלחתי לשלול שלא יוסיף רווח במקום שכבר נוצר רווח, כך שאינני יכול להריץ אותו פעמיים באותו הקובץ מכיוון שהוא מוסיף רווח גם למקומות שכבר יש רווח.
(משום מה לא הצלחתי גם להסיר את הרווח הכפול ע"י חיפוש והחלפה של רווח כפול בסגנון הערת שוליים).
תודה מראש!Sub הוספת_רווח_לפני_הפניית_הערת_שוליים() ' ' הוספת_רווח_לפני_הפניית_הערת_שוליים Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find .Text = "" .Replacement.Text = " ^&" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub@יאיר-דניאל
א'. - לא יודע, לא נתקלתי בזה בעבר.ב. - כנראה במקום מספר הערה.
ג. - אני לא יודע VBA ואין לי AI נגיש.
-
@יאיר-דניאל
א'. - לא יודע, לא נתקלתי בזה בעבר.ב. - כנראה במקום מספר הערה.
ג. - אני לא יודע VBA ואין לי AI נגיש.
@דאנציג כתב בבקשת מידע | כמה בירורים בעניין וורד:
- כנראה במקום מספר הערה.
לא קשור, זה אף לא הציג לי מספר הערה, תודה בכ"א!
@975 אולי אתה תוכל לעזור (בשלושת השאלות...)?
-

תודה מראש!Sub הוספת_רווח_לפני_הפניית_הערת_שוליים() ' ' הוספת_רווח_לפני_הפניית_הערת_שוליים Macro ' ' Selection.Find.ClearFormatting Selection.Find.Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") Selection.Find.Replacement.ClearFormatting With Selection.Find .Text = "" .Replacement.Text = " ^&" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue .Format = True .MatchCase = False .MatchWholeWord = False .MatchKashida = False .MatchDiacritics = False .MatchAlefHamza = False .MatchControl = False .MatchWildcards = False .MatchSoundsLike = False .MatchAllWordForms = False End With Selection.Find.Execute Replace:=wdReplaceAll End Sub@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | כמה בירורים בעניין וורד:
ג. איך אפשר ליצור מאקרו שיוסיף רווח בכתב עילי (בשביל שיהיה רווח קטן, ולא גדול) בין הכתב למספר הערת השוליים,
תשנה בסגנון של של ההפניות להערות שוליים את המרווח.

-
@דאנציג כתב בבקשת מידע | כמה בירורים בעניין וורד:
- כנראה במקום מספר הערה.
לא קשור, זה אף לא הציג לי מספר הערה, תודה בכ"א!
@975 אולי אתה תוכל לעזור (בשלושת השאלות...)?
יש 3 פתרונות שבדרך כלל עושים
1 להיכנס ללוח הבקרה > תוכניות ותכונות > בחירה ב-Microsoft Office > ולבחור תיקון מהיר
2 מחיקת הקובץ Normal.dotm - הוא נמצא בנתיב AppData\Roaming\Microsoft\Templates
3 אולי גם איזה תוסף כל שהוא שגורם לזה לא יודע מה יש לך-
לא מכיר אותו נראה לי שצריך להוסיף לקוד המאקרו פקודה שמנקה את התו האחרון מהטקסט הנשלף אולי עם Left(text, Len(text) - 1
בל"נ אולי אני אשב עליו אם יהיה לי זמן וחשק
Sub מאקרו_להוספת_רווח() Dim rng As Range Set rng = ActiveDocument.Content With rng.Find .ClearFormatting .Replacement.ClearFormatting .Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") .Text = "" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue Do While .Execute If rng.Start > 0 Then If ActiveDocument.Range(rng.Start - 1, rng.Start).Text <> " " Then rng.InsertBefore " " End If End If rng.Collapse wdCollapseEnd Loop End With End Sub Sub מאקרו_להסרת_הרווח() With ActiveDocument.Content.Find .ClearFormatting .Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") .Replacement.ClearFormatting .Text = " (^f)" .Replacement.Text = "^f" .MatchWildcards = False .Execute Replace:=wdReplaceAll End With End Subכתבתי את זה די זריז ועדיין לא ניסיתי האם זה בסדר, אם תרצה תבדוק ותעדכן
מה ש @מניין כתב זה מסתבר ושווה בדיקה -
יש 3 פתרונות שבדרך כלל עושים
1 להיכנס ללוח הבקרה > תוכניות ותכונות > בחירה ב-Microsoft Office > ולבחור תיקון מהיר
2 מחיקת הקובץ Normal.dotm - הוא נמצא בנתיב AppData\Roaming\Microsoft\Templates
3 אולי גם איזה תוסף כל שהוא שגורם לזה לא יודע מה יש לך-
לא מכיר אותו נראה לי שצריך להוסיף לקוד המאקרו פקודה שמנקה את התו האחרון מהטקסט הנשלף אולי עם Left(text, Len(text) - 1
בל"נ אולי אני אשב עליו אם יהיה לי זמן וחשק
Sub מאקרו_להוספת_רווח() Dim rng As Range Set rng = ActiveDocument.Content With rng.Find .ClearFormatting .Replacement.ClearFormatting .Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") .Text = "" .Forward = True .Wrap = wdFindContinue Do While .Execute If rng.Start > 0 Then If ActiveDocument.Range(rng.Start - 1, rng.Start).Text <> " " Then rng.InsertBefore " " End If End If rng.Collapse wdCollapseEnd Loop End With End Sub Sub מאקרו_להסרת_הרווח() With ActiveDocument.Content.Find .ClearFormatting .Style = ActiveDocument.Styles("הפניה להערת שוליים") .Replacement.ClearFormatting .Text = " (^f)" .Replacement.Text = "^f" .MatchWildcards = False .Execute Replace:=wdReplaceAll End With End Subכתבתי את זה די זריז ועדיין לא ניסיתי האם זה בסדר, אם תרצה תבדוק ותעדכן
מה ש @מניין כתב זה מסתבר ושווה בדיקה@975 כתב בבקשת מידע | כמה בירורים בעניין וורד:
להיכנס ללוח הבקרה > תוכניות ותכונות > בחירה ב-Microsoft Office > ולבחור תיקון מהיר
2 מחיקת הקובץ Normal.dotm - הוא נמצא בנתיב AppData\Roaming\Microsoft\Templatesלא עוזר, ניסיתי.
3 אולי גם איזה תוסף כל שהוא שגורם לזה לא יודע מה יש לך
יש לי רק כלי קודש
-