שינוי קושחה
-
@MERS פעם ביקשתי בפורום את התוכנות לעריכה שלהם כי הם מקודדות קובץ FW תכלס יש אפשות למי שיש את הכלים שזה רק לאלה שמוכרים והם לא יחלקו קושחות או תוכנות לכן זה לא מומלץ ולגבי ה RTL זה אפשרי באופציה של הוספה? כאילו מבלי לצרוב קושחה כי תכלס לערוך אותם אי אפשר
-
@שלמה-ווייס תודה אבל זה פחות בראש מעייני לצפות בוידאו בכזה גודל וגם זה טוחן סוללה אני מניח וזה סתם מיותר
-
@116nxh9 אמר בשינוי קושחה:
@MERS פעם ביקשתי בפורום את התוכנות לעריכה שלהם כי הם מקודדות קובץ FW תכלס יש אפשות למי שיש את הכלים שזה רק לאלה שמוכרים והם לא יחלקו קושחות או תוכנות לכן זה לא מומלץ ולגבי ה RTL זה אפשרי באופציה של הוספה כאילו מבלי לצרוב קושחה כי לערוך אותם אי אפשר
באמת מישהו הצליח להוסיף?
-
@116nxh9 אהה הבנתי
-
יש לי את תוכנה שממירה ווידאו לפורמט מיוחד לא ניסיתי אותה לנגן הזה אבל ניסיתי אותה על כמה נגנים מאלי אקספרס וזה הצליח אפשר לנסות אם זה מתאים גם לזה זה הקישור
כאן יש את התוכנה
אם יש העיות אפשר לפנות אלי במייל achakian0000@gmail.com -
הודעה זו נשלחה מנגן Q2 ללא התקנת שום תוכנה או תוסף
-
@מאיר-מאיר אולי תגלה לנו איל עשית את זה??
-
@מאיר-מאיר הודעה זו נשלחה מנגן Q2 ללא התקנת שום תוכנה או תוסף
@מאיר-מאיר @dshrppury @שלמה-ווייס @ח-מ @ח-מ @116nxh9 @achakian0000 @אביב-לוין האם תוכל להחכים אותנו איך -
@מאיר-מאיר @שלמה-וויס @ח-מ @אביב-לוין אני יודע איך אבל אסור לדבר על זה בפורום קשור לאפשרוית מפתחים
-
לא קשור לשום אפשרויות מפתחים אבל כמו ששלמה אמר אסור לדבר על ה לפחות לא בפורום הזה אני מאמין שגם החברה מסאמויקס מחפשים אותנו כאן ואין לי שום ענין לעזור לחברה המעפנה הזאת
-
@מאיר-מאיר זה כן כשור לאפשרויות מפתחים כי בלי זה אי אפשר להתקין אפליקציות מהמחשב, למה נראה לך שסמוויקס מחפשים פה בפורום נראה לך שהם לא יודעים איך אפשר לפרוץ את הנגן שלהם?
-
@מאיר-מאיר אני הייתי אומר שאפשר לקחת קושחה מכל נגן אנדרואיד שנמצא באלי אקספרס ואז הכל פתוח. כי כפי שהם נראים הם כולם בדיוק אותו דברץ חוץ ששינו קצת את הצורה והצבע מבחוץ. כנלענ"ד. אדרבה אולי מישהו יכול לנסות את זה!
-
@giteryid אני מבקש שלא תגנוב לי את הרעיון כי אני כבר עובד על זה
-
@dshrppury יש אפשרות לשנות קושחה לסמרטבאס?
-
@berm תחפש בפורום "ערכת נושא לתוכנת צריבה לנגנים"