שינוי קושחה
-
@שלמה-ווייס רדיו ווידאו
-
@dshrppury לא זוכר אם יש שם ווידיאו גם אם כן רק בפורמט ממש מסויים שצריך תוכנה מיוחדת להמיר איליה....
-
@שלמה-ווייס אוקקיי תודה ולהתראות
-
מנסיון רב בנושא אני כרגע עם הקושחה המעודכנת של AGPTEK לביזנס פלוס שלי ואני אומר לך שלא כדאי (לך לפחות)
- וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
2.הקידוד לא תומך עברית משמע שכל שם של קובץ שכתוב בעברית יהיה הפוך דוגמא-רדיו_יודר
יתרונות יש רדיו למי שעד עכשיו היה לו גירסא כשרה ולא כמוני מעליאקספרס התמונה של השיר מוצגת בגדול יותר לי אישית זה מוסיף יש לוח שנה לא יודע עד כמה שימושי אבל עדיין ושעון מעורר גם יעיל ועיצוב קצת יותר מעניין אבל כלס אני אוהב את זה רק מההרגל
- וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
-
@116nxh9 אמר בשינוי קושחה:
וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
נראה לי שיש לזה תוכנה מיוחדת היה לי פעם לביזנס פלוס וסמארט גיג ונראה לי שזה אותו רעיון
-
מנסיון רב בנושא אני כרגע עם הקושחה המעודכנת של AGPTEK לביזנס פלוס שלי ואני אומר לך שלא כדאי (לך לפחות)
2.הקידוד לא תומך עברית משמע שכל שם של קובץ שכתוב בעברית יהיה הפוך דוגמא-רדיו_יודר
יתרונות יש רדיו למי שעד עכשיו היה לו גירסא כשרה ולא כמוני מעליאקספרס התמונה של השיר מוצגת בגדול יותר לי אישית זה מוסיף יש לוח שנה לא יודע עד כמה שימושי אבל עדיין ושעון מעורר גם יעיל ועיצוב קצת יותר מעניין אבל כלס אני אוהב את זה רק מההרגל
אין איך לתרגם לעברית?
[נראה לי שצריך rtl או משהו כזה לשנות צד וכו']
בהצלחה - וידאו לא עובד אולי רק אצלי ניסיתי כמה פורמטים על רזולציות נמוכות ועדיין לא עובד
-
@MERS פעם ביקשתי בפורום את התוכנות לעריכה שלהם כי הם מקודדות קובץ FW תכלס יש אפשות למי שיש את הכלים שזה רק לאלה שמוכרים והם לא יחלקו קושחות או תוכנות לכן זה לא מומלץ ולגבי ה RTL זה אפשרי באופציה של הוספה? כאילו מבלי לצרוב קושחה כי תכלס לערוך אותם אי אפשר
-
@שלמה-ווייס תודה אבל זה פחות בראש מעייני לצפות בוידאו בכזה גודל וגם זה טוחן סוללה אני מניח וזה סתם מיותר
-
@MERS פעם ביקשתי בפורום את התוכנות לעריכה שלהם כי הם מקודדות קובץ FW תכלס יש אפשות למי שיש את הכלים שזה רק לאלה שמוכרים והם לא יחלקו קושחות או תוכנות לכן זה לא מומלץ ולגבי ה RTL זה אפשרי באופציה של הוספה כאילו מבלי לצרוב קושחה כי לערוך אותם אי אפשר
באמת מישהו הצליח להוסיף?
-
יש לי את תוכנה שממירה ווידאו לפורמט מיוחד לא ניסיתי אותה לנגן הזה אבל ניסיתי אותה על כמה נגנים מאלי אקספרס וזה הצליח אפשר לנסות אם זה מתאים גם לזה זה הקישור
כאן יש את התוכנה
אם יש העיות אפשר לפנות אלי במייל achakian0000@gmail.com -
@מאיר-מאיר הודעה זו נשלחה מנגן Q2 ללא התקנת שום תוכנה או תוסף
@מאיר-מאיר @dshrppury @שלמה-ווייס @ח-מ @ח-מ @116nxh9 @achakian0000 @אביב-לוין האם תוכל להחכים אותנו איך -
@מאיר-מאיר @שלמה-וויס @ח-מ @אביב-לוין אני יודע איך אבל אסור לדבר על זה בפורום קשור לאפשרוית מפתחים
-
@מאיר-מאיר זה כן כשור לאפשרויות מפתחים כי בלי זה אי אפשר להתקין אפליקציות מהמחשב, למה נראה לך שסמוויקס מחפשים פה בפורום נראה לך שהם לא יודעים איך אפשר לפרוץ את הנגן שלהם?