עזרה- מחשב שנדלק מיד על הביוס
-
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה- מחשב שנדלק מיד על הביוס:
@MERS אמר בעזרה- מחשב שנדלק מיד על הביוס:
לא עברתי על המדריך אבל למה לא לצרוב קובץ ISO עם רופוס-
זה מה שכתוב במדריך
אז למה זה לא עובד מהבוט?
[וסליחה על הפוסט הקודם- כי מזה היה נשמע שכתוב שם משהו אחר] -
אז למה זה לא עובד מהבוט?
הוא טען שא"א להתקין ווינדוס עם שמירת קבצים דרך הבוט
הענין הוא אבל שכן אפשר, עריכה: כנראה שא"א
יש בחירה של התקנה מותאמת אישית זה נקרא, שזה ללא קבצים והאפשרות הראשונה שם זה כן עם קבצים
קרדיט על התמונה: @bbn -
הענין הוא אבל שכן אפשר,
יש בחירה של התקנה מותאמת אישית זה נקרא, שזה ללא קבצים והאפשרות הראשונה שם זה כן עם קבציםתנסה לבחור באפשרות הזאת
התשובה תהיה הודעה שתאמר לך להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לווינדוס ואז להפעיל את ההתקנהולכן @שלמה-ווייס צודק שא"א לשמור קבצים בהתקנה דרך הבוט
-
@ITAMAR25 אמר בעזרה- מחשב שנדלק מיד על הביוס:
הענין הוא אבל שכן אפשר,
יש בחירה של התקנה מותאמת אישית זה נקרא, שזה ללא קבצים והאפשרות הראשונה שם זה כן עם קבציםתנסה לבחור באפשרות הזאת
התשובה תהיה הודעה שתאמר לך לכבות את ולהכנס לווינדוס ואז להפעיל את ההתקנהולכן @שלמה-ווייס צודק שא"א לשמור קבצים בהתקנה דרך הבוט
נכון- קרה לי גם,
אם אתה רוצה להציל את הקבצים הצורה היחידה שאני מכיר זה להעלות את המערכת עם WINDOWS TO GO ואז להעתיק את כל החומר לכונן אחר [סאנדיסק אמרו לי על איזה דיסק שזה הורס אותו צריבה של טוגו (לא מיד אבל אחרי כמה פעמים הוא הלך לי פתאום (כמה צריבות וכו')] זה רק יקח הרבה זמן אם זה לא משהו ייעודי שיש לו מספיק כח לזה,
אני בזמנו התקנתי על הדיס"ק השני של המחשב [כי היה לי 2]- תמיד אפשר לפתוח להעתיק למחשב אחר [עם קופסאות ייעודיות וכו']
אם צריך עוד עזרה אשמח לעזור
בהצלחה -
@חיים-כהן-1 עיי' כאן
-
הענין הוא אבל שכן אפשר,
התשובה תהיה הודעה שתאמר לך לכבות את ולהכנס לווינדוס ואז להפעיל את ההתקנהולכן @שלמה-ווייס צודק שא"א לשמור קבצים בהתקנה דרך הבוט
נכון- קרה לי גם,
אם אתה רוצה להציל את הקבצים הצורה היחידה שאני מכיר זה להעלות את המערכת עם WINDOWS TO GO ואז להעתיק את כל החומר לכונן אחר [סאנדיסק אמרו לי על איזה דיסק שזה הורס אותו צריבה של טוגו (לא מיד אבל אחרי כמה פעמים הוא הלך לי פתאום (כמה צריבות וכו')] זה רק יקח הרבה זמן אם זה לא משהו ייעודי שיש לו מספיק כח לזה,בדיוק לכן עובדים עם דיסק טכנאים, ולא עם ווינדוס טו גו, הדיסק של סרגי למשל, יציב, מהיר, ואיכותי ועם המון כלים מובנים, לא הורס את האון קי, ונותן מהירות העתקה גבוהה.
-
@אוריי אמר בעזרה- מחשב שנדלק מיד על הביוס:
@ברוך התקנתי כעצתך
ואחרי שהוא התקין הוא עשה הפעלה מחדש
לאחר מכן
הוא נדלק על המצב הזה
בערך דקה ואז נכבה המחשב ולא נדלק שוב
לאחר איזה 10 דקות אני מדליק שוב הוא נתקע על אותו מצב וחוזר חלילהתנסה לעדכן דרייברים דרך דיסק טכנאים (יש כלי מובנה לזה אצל סרגיי), אם זה לא עוזר כנראה שזה ענין חומרתי (ראם כנראה), מקור
-
@בנצי-20 אמר בעזרה- מחשב שנדלק מיד על הביוס:
הענין הוא אבל שכן אפשר,
נכון- קרה לי גם,
אם אתה רוצה להציל את הקבצים הצורה היחידה שאני מכיר זה להעלות את המערכת עם WINDOWS TO GO ואז להעתיק את כל החומר לכונן אחר [סאנדיסק אמרו לי על איזה דיסק שזה הורס אותו צריבה של טוגו (לא מיד אבל אחרי כמה פעמים הוא הלך לי פתאום (כמה צריבות וכו')] זה רק יקח הרבה זמן אם זה לא משהו ייעודי שיש לו מספיק כח לזה,בדיוק לכן עובדים עם דיסק טכנאים, ולא עם ווינדוס טו גו, הדיסק של סרגי למשל, יציב, מהיר, ואיכותי ועם המון כלים מובנים, לא הורס את האון קי, ונותן מהירות העתקה גבוהה.
אתה צודק ב-100% פרח לי משום מה מהראש המושג הזה של דיסק טכנאים- טוב שיש אנשים שזוכרים
בהצלחה