שיתוף | יצירת קו מידע אישי
-
@arish אני לא יתחיל לשבח את מה שעשית כאן כי אני לא יגמור... אבל יש לי כמה הצעות לשיפור:
1: ה-AI לא יודע למה הוא משמש כלומר:
כשניסיתי להגיד לו שיקריא טקסט מסוים וישנה את סגנון ההקראה בהתאמה לטקסט - הוא אמר לי שהוא רק מודל שפה והוא לא יכול ליצור הקראה של הטקסטהאם הוא יודע שהוא משמש כ-AI במערכות IVR - אין לי מושג אם הוא יודע או לא
ועל על הקטע של ההקראה - הוא לא יודע2: שיהיה אפשר להוסיף מפתחות לגיבוי - וכל המרבה הרי זה משובח
כי לפעמים נגמר המגבלה במפתח אחד ואין לי גישה למחשב כדי להחליף - אז שישתמש במפתח השני
3: שיהיה ניתן להכניס לו הוראות מערכת
4: בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובהאגב תשובות ארוכות - הוא ענה לי תשובה של 11 דקות תוך פחות משתי דקות המתנה!
לא יודע איך הצלחת לעשות את זה
תודה רבה!
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
האם הוא יודע שהוא משמש כ-AI במערכות IVR - אין לי מושג אם הוא יודע או לא
ועל על הקטע של ההקראה - הוא לא יודעבזה אתה בהחלט צודק, כרגע הוא לא יודע גם שהוא מיועד למערכת IVR וגם לא על ההקראה, בע"ה אתקן זאת בלי הרבה בעיה.
2: שיהיה אפשר להוסיף מפתחות לגיבוי - וכל המרבה הרי זה משובח
שני הדברים הללו זה רעיון טוב אך מעט מורכב לביצוע מבחינה טכנית, ובע"ה אבדוק בקרוב האם יתאפשר לי לעשות זאת בקלות.
4: בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובה
זה ממש קל לביצוע כי זה בס"כ תוספת הוראה למודל ובע"ה אתקן זאת בקרוב.
-
מ מייבין במקצת התייחס לנושא זה
-
@הישיבע-בוחר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
אז דרך האתר זה מאד פשוט כשהעכבר מרחף על השלוחה לוחצים על מקש ימני ויש שמה אפשרות של יצירת מוזיקה
ניסיתי ולא ממש הצלחתי כיון שהוא כותב באתר שהשלוחה צריכה להיות ריקה (בשביל שהמוזיקה תפעל) והיא לא יכולה להיות ריקה כי יש בה את קבצי ההגדרות.
@ARISH מחילה רבתי, אתה צודק לחלוטין, זה היה מדובר על יצירת שלוחה זו כמוזיקה בהמתנה, פשוט אני יצרתי דרך הטלפון.
אז מה שאני רואה שצריך להוסיף שורות כאלה לאחר ההגדרות שהקו מידע אישי הזה יוצר בצורה אוטומטיתapi_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=שם המוזיקהבאם אתם רוצים שהמוזיקה תמשיך מהמקום האחרון שעצרה יש להוסיף שורה זו
api_wait_answer_music_on_hold_continue_all_sends=yes -
@arish אני לא יתחיל לשבח את מה שעשית כאן כי אני לא יגמור... אבל יש לי כמה הצעות לשיפור:
1: ה-AI לא יודע למה הוא משמש כלומר:
כשניסיתי להגיד לו שיקריא טקסט מסוים וישנה את סגנון ההקראה בהתאמה לטקסט - הוא אמר לי שהוא רק מודל שפה והוא לא יכול ליצור הקראה של הטקסטהאם הוא יודע שהוא משמש כ-AI במערכות IVR - אין לי מושג אם הוא יודע או לא
ועל על הקטע של ההקראה - הוא לא יודע2: שיהיה אפשר להוסיף מפתחות לגיבוי - וכל המרבה הרי זה משובח
כי לפעמים נגמר המגבלה במפתח אחד ואין לי גישה למחשב כדי להחליף - אז שישתמש במפתח השני
4: בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובהאגב תשובות ארוכות - הוא ענה לי תשובה של 11 דקות תוך פחות משתי דקות המתנה!
לא יודע איך הצלחת לעשות את זה
תודה רבה!
בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובה
בכל אופן כיום אתה יכול להקיש 7 כדי לשמוע יותר לאט
-
@יודע-ספר חשוב להדגיש שיש להגדיר את שלוחה 1 כהשמעת קבצים
ומומלץ להגדיר שלאחר שמיעת קובץ אחד יחזור לשלוחת השאלותafter_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/מספר שלוחת השאלות שלכםיש לו קטע שלפעמים אתה עובר לשלוחה 1 לפני שהקובץ מגיע
וזה מעניין....
להוספת מנגינה בהמתנה אפשר להוסיף את ההגדרה הזאת לשלוחת השאלותapi_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=Vocal_ani_maaminהייתי שמח לדעת שהוא מקבל את ההסטוריה של השיחה הוא מקבל משלוחת ההקלטות של המאזין או משלוחת התשובות שלו???
בכל מקרה מערכת יפה מאוד@י.ע כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
חשוב להדגיש שיש להגדיר את שלוחה 1 כהשמעת קבצים
ומומלץ להגדיר שלאחר שמיעת קובץ אחד יחזור לשלוחת השאלותשמתי את מה שנתת בהגדרות מתקדמות ומאז הוא אמר לי השלוחה אליה בקשת לעבור..עקב חוסר בהגדרות
ואז החזרתי את שלוחה 1 שוב כהשמעת קבצים כמו שהוא היה קודם וזה אומר לי אות באנגלית וזהו אשמח למידע תודה -
@ARISH כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
אפס את המערכת דרך הטלפון ותגדיר אותה מחדש בדף הגדרתהשלוחות למעלה
אתה יכול לפרט איך עושים איפוס תודה
-
@אוויר-לנשימה כאשר עושים שינוי מהותי בקו שלא נותן לו לפעול ואז מתקשרים אליו ומקישים סיסמת ניהול הקו מאפשר דרך הטלפון לאפס את ההגדרות שלו (כך קרה לי בעבר אך איני זוכר כרגע מה צריך בדיוק לעשות בשביל זה).
-
@אוויר-לנשימה כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
מיד אחרי שהוא אומר לך שהגדרות המערכת שונו הוא אומר לך 'לאיפוס המערכת הקש 1'
@אוויר-לנשימה כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
שמתי את מה שנתת בהגדרות מתקדמות ומאז הוא אמר לי השלוחה אליה בקשת לעבור..עקב חוסר בהגדרות
ואז החזרתי את שלוחה 1 שוב כהשמעת קבצים כמו שהוא היה קודם וזה אומר לי אות באנגלית וזהו אשמח למידע תודהלא נראה לי שזה אות באנגלית נראה לי שהוא אומר לך eror שזה שגיאה שהוא אומר אחרי שעברו את מגבלת השאלות היומית,
(כנראה לפני שהחזרת להגדרה הנכונה ניסית כמה שאלות לבדוק ואז זה עבר את המגבלה) בכ"א אם היום זה עובד לך זה אומר שזה מה שהוא אמר אתמול -
בס"ד לאחר מאמצים מרובים הצלחתי ליצור קו אשר ניתן לשאול אותו שאלות ואלו מעובדות ע"י מודלים מתקדמים והתשובה מתקבלת בחזרה,
לעת עתה ניתן לשאול אותו שאלות בנושא מידע עיסקי כמו שעות פתיחה של חנויות מסוימות ומיקום וכדומה, וכן שאלות על מזג אויר לפי אזורים ספציפיים וימים מסוימים.
ע"מ להפעיל את הקו יש להכנס כאן או להוריד את יצירת קו מידע.rar ולמלאות את הפרטים הנדרשים.
בנוסף ניתן לתקשר עם המערכת דרך דף אינטרנט הזה או להורדה ממשק למחשב.rar וכמובן יש למלאות בו את הפרטים הנצרכים (ל"צ למלאות טוקן מספיק לכתוב AAAAAAAAAAAAAA) ולהתחיל לתקשר עם המערכת.
ע"מ להוריד את הודעת אין מענה משרת הAPI יש להכניס להגדרות השלוחה בימות המשיח את הקובץ הבאM1607.wav
הערה חשובה: אין להגדיר את שלוחה 1 כיון שאליה מתקבלות התשובות
כמו"כ תמיד ניתן לשמוע את התשובות הקודמות בשלוחה 1
וכן בשימוש בדף הHTML יש לשנות את המזהה בראש הדף למספר כלשהו (1234 או כל מספר אחר עם אתם לא רוצים שההיסטוריה שלכם תתנגש עם מישהו אחר.
ההיסטוריה נמחקת לאחר 10 דקות בחוסר שימוש
המערכת יודעת גם לתת מסלולי נסיעה בתח"צ אך לשם כך יש להשתמש במפתח של גוגל קלואוד ולהפעיל את שירות הנסיעות שלהם הנקרא Directions API (יש להפעילו בספריה של הפרויקט), עיינו בפורום למידע נוסף כיצד לעשות זאת.
עריכה:
לאחר שראיתי שרבים לא הבינו מספיק את צורת השימוש במערכת, אפרט להלן בעזרת השם את הדברים בהרחבה, כולל הסבר על צורת הפעולה של המערכת.
על מנת להשתמש במערכת בטלפון יש לפעול לפי השלבים הבאים:- יצירת קו: יש ליצור קו תוכן רגיל ב'ימות המשיח' במספר הטלפון 0773137770 שלוחה 3, ושם לפעול לפי ההוראות וליצור קו חדש. בסיום נקבל את מספר הקו והסיסמה לקו.
- יצירת טוקן לקו: יש להיכנס לאתר 'ימות המשיח' בכתובת https://shmm.app/5.php ושם תחת לשונית אבטחה לחפש "יצירת מפתח גישה". יש לאמת את מספר הטלפון שפתח את הקו על מנת לקבל את מפתח הגישה. לאחר שלב זה אנו יוצאים עם הטוקן, שהוא כעין קוד זיהוי המאפשר שליטה מלאה על הקו למערכות חיצוניות.
- הפקת מפתח API: נכנסים לאתר https://aistudio.google.com/ במחשב שמחובר כבר לחשבון גוגל, ושם בצד שמאל למטה יש לשונית מפתחות API. יוצרים מפתח API מיד לאחר הלחיצה על הלשונית המדוברת ומעתיקים את המפתח. לחילופין, אפשר ליצור מפתח גם באתר Google Cloud. שם יש ליצור פרויקט חדש, ליצור מפתח API בחלונית של אישורים בצד שמאל, ולהפעיל את שירות ממשק הבינה המלאכותית של גוגל בספרייה של Google Cloud בחיפוש... למעוניינים בפונקציית נסיעות בתחבורה ציבורית יש להפעיל גם את שירות Directions API שייתכן ודורש חשבון חיוב המחובר לאשראי, בעלות אפסית ממש ועם תקופת ניסיון חינמית של 3 חודשים.
- לאחר שיש לנו טוקן ומפתח API תקף, נוריד את "יצירת קו מידע". נפתח אותו, נמלא בו את השדות הנצרכים ונבחר באיזו שלוחה לשאול את השאלות, והנה הקו מוכן. יצוין, שלפני כל תשובה תשמע הודעה "אין מענה משרת ה-API". זה לא מראה על תקלה, אך ניתן להסיר הודעה זו על ידי שמעלים לשלוחת השאלות ב'ימות המשיח' את הקובץ שהובא למעלה, M1607.
השימוש בממשק במחשב הוא פשוט יותר ודורש רק הכנסת מפתח API במקום הנצרך ומילוי של טקסט כלשהו במקום הטוקן, וזהו.
מצורף מפתח API לצורך ניסוי, אך יצוין שכמות השימוש החינמית בו לקו היא קטנה מאוד ומיועד יותר לשימוש בממשק במחשב.
AIzaSyBcDUmkwfsN2PGU6kF2p_DP_xNiG_Axkh0
בהצלחה, אשמח אם המשתמשים במערכת יכתבו כאן התרשמות שלהם מן המערכת וכן אשמח להצעות לשיפור והוספת נושאים נוספים נצרכים שהמערכת תדע לענות עליהם.
נ.ב. את כל ההסבר הזה הקלדתי ע"י תמלול טלפוני שפיתחתי שעליו יש גם נושא בפורום כל ההקלדה הייתה בלי תיקון אחד כולל הדגשות ופיסוק...
עריכה כח' אדר תשפו': לעת עתה הגדרות החסימה שוחררו יותר וכעת ניתן לשאול את המודל את כל השאלות שניתן לשאול AI רגיל תחת הנחיות נטפרי ייתכן שהדבר ישונה שוב בהמשך, אשמח מאד לכל מי שיעדכן אותי על חריגות של תשובות לא ראויות אם יהיו.
@ARISH אני לא כ"כ מבין בזה איך אני עושה שיענה לי גם על תחב"צ הבאתי לו מפתח רגיל וגם מיוחד לתחב"צ אבל גימיני טוען שאני צריך להכניס 2 מפתחות api איפה אני אמור לעשות את זה?
וכן אשמח להבין מה בדיוק צריך כי לחצתי הפעלה ועידכון לשלוחה 20 והתקשרתי לקו ולא היה כלום בשלוחה 20
תודה רבה!! -
@ARISH אני לא כ"כ מבין בזה איך אני עושה שיענה לי גם על תחב"צ הבאתי לו מפתח רגיל וגם מיוחד לתחב"צ אבל גימיני טוען שאני צריך להכניס 2 מפתחות api איפה אני אמור לעשות את זה?
וכן אשמח להבין מה בדיוק צריך כי לחצתי הפעלה ועידכון לשלוחה 20 והתקשרתי לקו ולא היה כלום בשלוחה 20
תודה רבה!!@שמואל-מסין אין צורך להכניס שני מפתחות אלא מפתח אחד בלבד לאחר שהפעלת עבורו את שירות המפות של גוגל בגוגל קלואוד (בפועל לא עולה כלל כסף בשימוש סביר)
בקשר לשלוחה 20 התשובה פשוטה מאד והיא שלא ניתן להגדיר שלוחה 20 בתפריט הראשי בצורה רגילה וצריך להכניס לזה הגדרה מיוחדת ולכןאמליץ לך לבחור שלוחה מ1-9 או לחפש את ההגדרה המתאימה בפורום ימות המשיח (לא יעזור לך לשאול בינה על זה כי הבינה לא מבינה בימות המשיח כ"כ). -
@שמואל-מסין אין צורך להכניס שני מפתחות אלא מפתח אחד בלבד לאחר שהפעלת עבורו את שירות המפות של גוגל בגוגל קלואוד (בפועל לא עולה כלל כסף בשימוש סביר)
בקשר לשלוחה 20 התשובה פשוטה מאד והיא שלא ניתן להגדיר שלוחה 20 בתפריט הראשי בצורה רגילה וצריך להכניס לזה הגדרה מיוחדת ולכןאמליץ לך לבחור שלוחה מ1-9 או לחפש את ההגדרה המתאימה בפורום ימות המשיח (לא יעזור לך לשאול בינה על זה כי הבינה לא מבינה בימות המשיח כ"כ).@ARISH תודה רבה לך!!
אני לא כ"כ הבנתי אני יצרתי מפתח בגוגל קלאוד כאן
זה טוב? -
@ARISH תודה רבה לך!!
אני לא כ"כ הבנתי אני יצרתי מפתח בגוגל קלאוד כאן
זה טוב?@שמואל-מסין התמונה בבדיקה, ובכ"מ א"א להפעיל את זה בלי להכניס פרטי אשראי כך שאם לא הכנסת אין לך לאיפה להתקדם.
-
@שמואל-מסין התמונה בבדיקה, ובכ"מ א"א להפעיל את זה בלי להכניס פרטי אשראי כך שאם לא הכנסת אין לך לאיפה להתקדם.
פוסט זה נמחק! -
@שמואל-מסין התמונה בבדיקה, ובכ"מ א"א להפעיל את זה בלי להכניס פרטי אשראי כך שאם לא הכנסת אין לך לאיפה להתקדם.
@ARISH ראית???
-
@ARISH ראית???
@שמואל-מסין אני רואה, המפתח מעולה אבל בשביל שהוא יפעל לך אתה צריך להפעיל את שירות הבניה המלאכותית ושירות המפות של גוגל כאמור, חפש בפוסטלמעלה מה להפעיל וחפש זאת בספרייה בגוגל קלואוד.
-
@שמואל-מסין אני רואה, המפתח מעולה אבל בשביל שהוא יפעל לך אתה צריך להפעיל את שירות הבניה המלאכותית ושירות המפות של גוגל כאמור, חפש בפוסטלמעלה מה להפעיל וחפש זאת בספרייה בגוגל קלואוד.
פוסט זה נמחק! -
@ARISH

זה לא עובד לי אחרי האישור אני נכנס לשלוחה 1 והוא אומר בשלוחה זו עדיין אין השמעות!
תדה רבה!! -
@ARISH

זה לא עובד לי אחרי האישור אני נכנס לשלוחה 1 והוא אומר בשלוחה זו עדיין אין השמעות!
תדה רבה!!@שמואל-מסין אתה צודק הבעיה היא אצלי, אני עובד כעת על שידרוג משמעותי של המערכת וכתוצאה מכך המערכת לא פעילה כעת,
בשעה הקרובה כפי הנראה העידכון כבר יהיה מוכן ואז תגדיר שוב את השלוחה ותקבל את המערכת המעודכנת, בהצלחה. -
@arish אני לא מצליח להוריד את ההודעה "אין מענה משרת API"