שיתוף | יצירת קו מידע אישי
-
הפוסט הראשון עודכן וכעת הכניסה להגדרת הקו או לתקשורת מהמחשב פשוטה יותר (קישור ישיר ללא הורדת קובץ).
@ARISH אןלי תעדכן גם מספר ישיר לפתיחת מערכת תוכן בימות המשיח (בלי כל ההרצאות בכניסה לשלוחה 3) 0733509000
-
@ARISH אןלי תעדכן גם מספר ישיר לפתיחת מערכת תוכן בימות המשיח (בלי כל ההרצאות בכניסה לשלוחה 3) 0733509000
@הישיבע-בוחר לא ידעתי שזה קיים, תודה רבה.
-
למי שרוצה ליצור מוזיקה בהמתנה אז דרך האתר זה מאד פשוט כשהעכבר מרחף על השלוחה לוחצים על מקש ימני ויש שמה אפשרות של יצירת מוזיקה
שמות מוזיקה יש כאן ואפשר גם ליצור לבד עיי"ש
דרך הטלפון אפשר לעשות במתמחים פון 039724907
להיכנס למערכת הגדרות מתקדמות (שלוחה 1 ואז 0) שלוחה 1 ואז 4 ואז 0
ושם אפשרות למוזיקות שמובנות שם כבר ויש גם אפשרות לבחור מוזיקה משלכם
אפשר גם ליצור מוזיקה דרך הטלפון ואם מישהו מעוניין אני יסביר כאן איך@הישיבע-בוחר כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
אז דרך האתר זה מאד פשוט כשהעכבר מרחף על השלוחה לוחצים על מקש ימני ויש שמה אפשרות של יצירת מוזיקה
ניסיתי ולא ממש הצלחתי כיון שהוא כותב באתר שהשלוחה צריכה להיות ריקה (בשביל שהמוזיקה תפעל) והיא לא יכולה להיות ריקה כי יש בה את קבצי ההגדרות.
-
@יודע-ספר חשוב להדגיש שיש להגדיר את שלוחה 1 כהשמעת קבצים
ומומלץ להגדיר שלאחר שמיעת קובץ אחד יחזור לשלוחת השאלותafter_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/מספר שלוחת השאלות שלכםיש לו קטע שלפעמים אתה עובר לשלוחה 1 לפני שהקובץ מגיע
וזה מעניין....
להוספת מנגינה בהמתנה אפשר להוסיף את ההגדרה הזאת לשלוחת השאלותapi_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=Vocal_ani_maaminהייתי שמח לדעת שהוא מקבל את ההסטוריה של השיחה הוא מקבל משלוחת ההקלטות של המאזין או משלוחת התשובות שלו???
בכל מקרה מערכת יפה מאוד -
@יודע-ספר חשוב להדגיש שיש להגדיר את שלוחה 1 כהשמעת קבצים
ומומלץ להגדיר שלאחר שמיעת קובץ אחד יחזור לשלוחת השאלותafter_play=return_amount return_amount=1 playfile_end_goto=/מספר שלוחת השאלות שלכםיש לו קטע שלפעמים אתה עובר לשלוחה 1 לפני שהקובץ מגיע
וזה מעניין....
להוספת מנגינה בהמתנה אפשר להוסיף את ההגדרה הזאת לשלוחת השאלותapi_wait_answer_music_on_hold=yes api_wait_answer_music_on_hold_different=Vocal_ani_maaminהייתי שמח לדעת שהוא מקבל את ההסטוריה של השיחה הוא מקבל משלוחת ההקלטות של המאזין או משלוחת התשובות שלו???
בכל מקרה מערכת יפה מאוד -
יצויין שאני עובד כעת על מספר שידרוגים למערכת ואקווה שבמהרה הכל יהיה מוכן:
1.אפשרות לבחירת מודל לשימוש.
2. אפשרות לבחירת סוג קריינות (בקריינות של גוגל קלואוד התשובה מגיעה בעשירית מהזמן כעת).
3. מוזיקה מובנית בהמתנה.
4. מחיקת הודעת "אין מענה משרת הAPI"
5. תפריט אפשרויות להמשך שיחה או חזרה על התשובה האחרונה או המשך לתשובה הקודמת.
6. בחירת שלוחה שאליה יגיעו התשובות.
7. זיהוי משתמש לפי מספר הטלפון כך שמשתמש אחד לא יוכל לשמוע את התשובות של השני גם באותו קו.
בע"ה בקרוב ממש כל השינויים יכנסו לתוקף, אך יהיה צריך לעשות עדכון להגדרות הקו בדף ההגדרות למעלה.
ההוראות יפורטו כשהשינוי ייכנס לתוקף בע"ה. -
-
מה לעשות במקרה שהמערכת אומרת לי "ניכר שהמערכת שונתה וצריך לאפס הגדרות או לפנות לשירות לקוחות"?
@arish -
@arish אני לא יתחיל לשבח את מה שעשית כאן כי אני לא יגמור... אבל יש לי כמה הצעות לשיפור:
1: ה-AI לא יודע למה הוא משמש כלומר:
כשניסיתי להגיד לו שיקריא טקסט מסוים וישנה את סגנון ההקראה בהתאמה לטקסט - הוא אמר לי שהוא רק מודל שפה והוא לא יכול ליצור הקראה של הטקסטהאם הוא יודע שהוא משמש כ-AI במערכות IVR - אין לי מושג אם הוא יודע או לא
ועל על הקטע של ההקראה - הוא לא יודע2: שיהיה אפשר להוסיף מפתחות לגיבוי - וכל המרבה הרי זה משובח
כי לפעמים נגמר המגבלה במפתח אחד ואין לי גישה למחשב כדי להחליף - אז שישתמש במפתח השני
3: שיהיה ניתן להכניס לו הוראות מערכת
4: בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובהאגב תשובות ארוכות - הוא ענה לי תשובה של 11 דקות תוך פחות משתי דקות המתנה!
לא יודע איך הצלחת לעשות את זה
תודה רבה!
-
@arish אני לא יתחיל לשבח את מה שעשית כאן כי אני לא יגמור... אבל יש לי כמה הצעות לשיפור:
1: ה-AI לא יודע למה הוא משמש כלומר:
כשניסיתי להגיד לו שיקריא טקסט מסוים וישנה את סגנון ההקראה בהתאמה לטקסט - הוא אמר לי שהוא רק מודל שפה והוא לא יכול ליצור הקראה של הטקסטהאם הוא יודע שהוא משמש כ-AI במערכות IVR - אין לי מושג אם הוא יודע או לא
ועל על הקטע של ההקראה - הוא לא יודע2: שיהיה אפשר להוסיף מפתחות לגיבוי - וכל המרבה הרי זה משובח
כי לפעמים נגמר המגבלה במפתח אחד ואין לי גישה למחשב כדי להחליף - אז שישתמש במפתח השני
4: בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובהאגב תשובות ארוכות - הוא ענה לי תשובה של 11 דקות תוך פחות משתי דקות המתנה!
לא יודע איך הצלחת לעשות את זה
תודה רבה!
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | יצירת קו מידע אישי:
האם הוא יודע שהוא משמש כ-AI במערכות IVR - אין לי מושג אם הוא יודע או לא
ועל על הקטע של ההקראה - הוא לא יודעבזה אתה בהחלט צודק, כרגע הוא לא יודע גם שהוא מיועד למערכת IVR וגם לא על ההקראה, בע"ה אתקן זאת בלי הרבה בעיה.
2: שיהיה אפשר להוסיף מפתחות לגיבוי - וכל המרבה הרי זה משובח
שני הדברים הללו זה רעיון טוב אך מעט מורכב לביצוע מבחינה טכנית, ובע"ה אבדוק בקרוב האם יתאפשר לי לעשות זאת בקלות.
4: בתשובות ארוכות ככל שעובר הזמן הוא מתחיל להקריא את התשובה יותר ויותר מהר - עד שבקושי מבינים משהו ונראה שהוא מנסה לדחוס הרבה טקסט בתוך זמן מסוים של תשובה
זה ממש קל לביצוע כי זה בס"כ תוספת הוראה למודל ובע"ה אתקן זאת בקרוב.