שיתוף | תגובות למדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.
-
@מגנוס-קרלסן היי, אני מנסה לערוך בצורה דומה אנדרואיד 15 ואני נתקל בשגיאה שלא מאפשרת לשמור את הקובץ.
screen-20260127-234125.mp4
מישהו יודע מה זה אומר, איך אפשר לפתור את זה?@אזולאי יש ב dumbdroid שגיאה דומה.
תלחץ על סגור של השגיאה ותראה האם הוא מסמן שורה בxml.
(אותה אחת שכתוב השגיאה)אגב אם זה הג'לי מקס אז אתה צריך את המדריך שלי, אחרת לא יהיה לך את כל השורה רשתות ולא יהיה גישה לסים.
(מסתמא יהיה את אותה שגיאה, רק אומר...) -
@אזולאי יש ב dumbdroid שגיאה דומה.
תלחץ על סגור של השגיאה ותראה האם הוא מסמן שורה בxml.
(אותה אחת שכתוב השגיאה)אגב אם זה הג'לי מקס אז אתה צריך את המדריך שלי, אחרת לא יהיה לך את כל השורה רשתות ולא יהיה גישה לסים.
(מסתמא יהיה את אותה שגיאה, רק אומר...)@נוחעם-FM כן, הוא מסמן את שורה 12 זאת שרשום בה
settings:useAdminDisabledSummary="true"/>שאלתי את ג'מיני והוא אומר שהעורך לא מסתדר עם לא מסוגל לקמפל את זה ככה, אז אפשר למחוק את זה.
מחקתי אבל אז גיליתי שכל שורה שמתחילה ב settings: עושה תקלה.
כמו אלהsettings:controller="com.android.settings.network.TopLevelNetworkEntryPreferenceController"settings:highlightableMenuKey="@7F140E48"אז מחקתי את כל השורות האלה (35 פעם), שמרתי, דחפתי חזרה לאפליקציה, אילוץ עצירה ו... אופס אפליקציית הגדרות קורסת, (מזל שהמכשיר לא קרס).
כמו שניחשת זה ג'לי מקס, הלוואי שאני אצליח.
למה המדריך שלך טוב יותר? -
@נוחעם-FM כן, הוא מסמן את שורה 12 זאת שרשום בה
settings:useAdminDisabledSummary="true"/>שאלתי את ג'מיני והוא אומר שהעורך לא מסתדר עם לא מסוגל לקמפל את זה ככה, אז אפשר למחוק את זה.
מחקתי אבל אז גיליתי שכל שורה שמתחילה ב settings: עושה תקלה.
כמו אלהsettings:controller="com.android.settings.network.TopLevelNetworkEntryPreferenceController"settings:highlightableMenuKey="@7F140E48"אז מחקתי את כל השורות האלה (35 פעם), שמרתי, דחפתי חזרה לאפליקציה, אילוץ עצירה ו... אופס אפליקציית הגדרות קורסת, (מזל שהמכשיר לא קרס).
כמו שניחשת זה ג'לי מקס, הלוואי שאני אצליח.
למה המדריך שלך טוב יותר?@אזולאי כן ככה בדיוק זה בdumdroid .
לא מצאתי פיתרון עדיין, יש לי על זה נ.
אמרו לי שם שאולי אפשר ע''י פירוק הapk עם עורך ואז לערוך ואז לקמפל.
אני לא כ''כ ניסיתי, אבל לא הצלחתי אפי' לפרק...המדריך שלי מיועד לפלאפונים אנדרואיד 13 ו14 (לא ניסיתי 15)
שצריכים שורה רשתות סלולריות אבל שבתוכה לא יהיה יהיה שורה אינטרנט.משא''כ נגנים שיש פשוט שורה wifi בהגדרות.
-
@אזולאי כן ככה בדיוק זה בdumdroid .
לא מצאתי פיתרון עדיין, יש לי על זה נ.
אמרו לי שם שאולי אפשר ע''י פירוק הapk עם עורך ואז לערוך ואז לקמפל.
אני לא כ''כ ניסיתי, אבל לא הצלחתי אפי' לפרק...המדריך שלי מיועד לפלאפונים אנדרואיד 13 ו14 (לא ניסיתי 15)
שצריכים שורה רשתות סלולריות אבל שבתוכה לא יהיה יהיה שורה אינטרנט.משא''כ נגנים שיש פשוט שורה wifi בהגדרות.
-
@נוחעם-FM היי הצלחתי
פשוט פירקתי עם apk tool m ואחרי העריכה קימפלתי בלי לחתום.
כרגע אפליקציית הגדרות עולה אבל עוד לא עשיתי ריבוט.@אזולאי לא לעשות ריבוט
אלא תלך לפרטי אפליקציה ותלחץ על אילוץ עצירה -
@אזולאי לא לעשות ריבוט
אלא תלך לפרטי אפליקציה ותלחץ על אילוץ עצירה@מגנוס-קרלסן מה נראה לך? ברור שעשיתי אילוץ עצירה.
איך אני יודע שהצלחתי?? ראיתי שזה השתנה.
אבל אז עשיתי ריבוט והמכשיר נתקע על הלוגו....
מזל שחיברתי ל ADB ואישרתי הכל במחשב הזה עוד קודם
אז דרך ADB החזרתי את המצב הקודם
שימו לב: זאת הסיבה שלא כדאי לערוך את הקובץ המקורי, או גם כשעורכים את המקורי, ליצור גיבוי במקום בטוחadb devicesאחרי שהמחשב מראה את המכשיר שלך, כותבים:
adb shellאני כתבתי גם ככה כדי להיכנס בתור רוט
suואז לאפשר עריכה למחיצה הרלוונטית, במקרה שלי system_ext -
mount -o rw,remount /system_extעכשיו ננווט למקום שלנו עם התחילית cd ואז הנתיב המבוקש
cd /system_ext/priv-app/MtkSettingsועכשיו הפקודה להפוך את קובץ הגיבוי שלנו לקובץ פעיל
mv MtkSettings.apk.bak MtkSettings.apkלתת לו הרשאות 644
chmod 644 MtkSettings.apkהפעלה מחדש
rebootאת הבסיס ידעתי אבל שאלתי ג'מיני מה הפרטים.
אולי תעשה על זה מדריך -
@מגנוס-קרלסן מה נראה לך? ברור שעשיתי אילוץ עצירה.
איך אני יודע שהצלחתי?? ראיתי שזה השתנה.
אבל אז עשיתי ריבוט והמכשיר נתקע על הלוגו....
מזל שחיברתי ל ADB ואישרתי הכל במחשב הזה עוד קודם
אז דרך ADB החזרתי את המצב הקודם
שימו לב: זאת הסיבה שלא כדאי לערוך את הקובץ המקורי, או גם כשעורכים את המקורי, ליצור גיבוי במקום בטוחadb devicesאחרי שהמחשב מראה את המכשיר שלך, כותבים:
adb shellאני כתבתי גם ככה כדי להיכנס בתור רוט
suואז לאפשר עריכה למחיצה הרלוונטית, במקרה שלי system_ext -
mount -o rw,remount /system_extעכשיו ננווט למקום שלנו עם התחילית cd ואז הנתיב המבוקש
cd /system_ext/priv-app/MtkSettingsועכשיו הפקודה להפוך את קובץ הגיבוי שלנו לקובץ פעיל
mv MtkSettings.apk.bak MtkSettings.apkלתת לו הרשאות 644
chmod 644 MtkSettings.apkהפעלה מחדש
rebootאת הבסיס ידעתי אבל שאלתי ג'מיני מה הפרטים.
אולי תעשה על זה מדריך -
@מגנוס-קרלסן @מגנוס-קרלסן כתב במדריך | המדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.:
קודם כל כדאי להעתיק את האפליקציה לאחסון הפנימי הרגיל שלכם
ואז להתחיל לעבוד על האפליקציה@מגנוס-קרלסן כתב במדריך | המדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.:
עכשיו מה שנשאר לנו זה להחליף את האפליקציה שערכנו באפליקציה המקורית. (ההרשאות בדרך כלל ניתנות אוטומטית)
לפי מה שידוע לי אם העריכה היא באחסון הרגיל כשמחזירים אותה צריך לתת הרשאות, ורק אם היא נשמרה בסיסטם בתור bak ההרשאות נשארות, תקן אותי אם אני טועה
-
@מגנוס-קרלסן @מגנוס-קרלסן כתב במדריך | המדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.:
קודם כל כדאי להעתיק את האפליקציה לאחסון הפנימי הרגיל שלכם
ואז להתחיל לעבוד על האפליקציה@מגנוס-קרלסן כתב במדריך | המדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.:
עכשיו מה שנשאר לנו זה להחליף את האפליקציה שערכנו באפליקציה המקורית. (ההרשאות בדרך כלל ניתנות אוטומטית)
לפי מה שידוע לי אם העריכה היא באחסון הרגיל כשמחזירים אותה צריך לתת הרשאות, ורק אם היא נשמרה בסיסטם בתור bak ההרשאות נשארות, תקן אותי אם אני טועה
@shishko בMT ההרשאות ניתנות אוטומטי לקבצים
-
@shishko בMT ההרשאות ניתנות אוטומטי לקבצים
@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | תגובות למדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.:
בMT ההרשאות ניתנות אוטומטי לקבצים
לא יודע אני כבר תקעתי את הנגן בגלל זה, אבל אולי תלוי בגרסאות
-
@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | תגובות למדריך להסרת השורה של הוויפי לאנדרואיד 13\14 {מיועד לנגנים}!!!!! | דורש רוט.:
בMT ההרשאות ניתנות אוטומטי לקבצים
לא יודע אני כבר תקעתי את הנגן בגלל זה, אבל אולי תלוי בגרסאות
@shishko מקסימום אם אתה רואה שההרשאות לא ניתנו אוטומטית
אז אתה יכול בעצמך לתת את ההרשאות