בעיה | לא שומע באוזניות שמע של אפליקציות
-
@אמר-מר כתב בבעיה | לא שומע באוזניות שמע של אפליקציות:
איפה אני בודק את זה?
אני לא יודע איזה מערכת הפעלה יש לך אבל זה ל ווינ11.
כנס להגדרות - אפליקציות - אפילקציות מותקנות. שם חפש את האפליקציה ואז תלחץ על ה - 3 נקודות - אפשרויות מתקדמות, שם תוכל לבדוק את ההרשאות שיש לאותה אפליקציה. -
איפה אני בודק את זה?
אני לא יודע איזה מערכת הפעלה יש לך אבל זה ל ווינ11.
כנס להגדרות - אפליקציות - אפילקציות מותקנות. שם חפש את האפליקציה ואז תלחץ על ה - 3 נקודות - אפשרויות מתקדמות, שם תוכל לבדוק את ההרשאות שיש לאותה אפליקציה. -
ואני לא שומע את זה באוזניות אל מהמחשב עצמו.
אתה שומע מהמחשב? אם כן יכול להיות שבהגדרות היציאה מוגדרת על מחשב ולא על האוזניות, ואז צריך להיכנס בהגדרות ל- מערכת - צליל. שם תוכל לעשות מאיזה פלט זה יצא.
||אצלי לדוג' אתה יכול לראות שיש את האוזניות (שהם למעלה) ואת היציאה מהמחשב (שזה התחתון|| בהצלחה -
ואני לא שומע את זה באוזניות אל מהמחשב עצמו.
אתה שומע מהמחשב? אם כן יכול להיות שבהגדרות היציאה מוגדרת על מחשב ולא על האוזניות, ואז צריך להיכנס בהגדרות ל- מערכת - צליל. שם תוכל לעשות מאיזה פלט זה יצא.
||אצלי לדוג' אתה יכול לראות שיש את האוזניות (שהם למעלה) ואת היציאה מהמחשב (שזה התחתון|| בהצלחה -
@אמר-מר תגלול שם למטה עד שתראה "מתקדם" שם אמור להיות כפתור פתרון בעיות שנקרא "התקני פלט" בצבע כחול כזה, תלחץ עליו ותראה לי מה הוא עושה.

-
@אמר-מר תגלול שם למטה עד שתראה "מתקדם" שם אמור להיות כפתור פתרון בעיות שנקרא "התקני פלט" בצבע כחול כזה, תלחץ עליו ותראה לי מה הוא עושה.

-
@אמר-מר תבדוק בהגדרות של הכרטיס קול (לפעמים תוכנות הקלטה משנות את אחראי הפלט) ואין לי מושג איך מגיעים לשם אני יודע איך מגיעים לשם בקיובייס
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות