בעיה| הוורד באנגלית
-
@דוד-משה-1 לא רואים תפרט יותר
@אום-אני-חומה תביא צילום מסך של החלק השמאלי של שורת המשימות שלך
-
@אום-אני-חומה תביא צילום מסך של החלק השמאלי של שורת המשימות שלך
@בנימין-מחשבים של הוורד ?
-
@בנימין-מחשבים של הוורד ?
@אום-אני-חומה

של שורת המשימות של המחשב שלך
קיצר- תן צילום מסך של החלק הכי התחתון-שמאלי של המסך שלך -
@אום-אני-חומה

קיצר- תן צילום מסך של החלק הכי התחתון-שמאלי של המסך שלךפוסט זה נמחק! -
@אום-אני-חומה

קיצר- תן צילום מסך של החלק הכי התחתון-שמאלי של המסך שלך -
@אום-אני-חומה וזה כותב לך עדיין באנגלית
-
למה שאני כותב בוורד זה כותב לי באנגלית (ושאף אחד לי יגיד לי להחליף את השפה כי עדיין לא חשבתי על האופציה הזו) גם הגדרתי בהגדרות של וורד וזה לא עוזר אשמח מאוד לעזרה כי זה גורם הרבה ביטול תירה
@אום-אני-חומה תכנס לכאן ותבטל את הסימון מהתיבה

-
וזה גם משנה לי את השפה במחשב@אום-אני-חומה כתב בבעיה| הוורד באנגלית:
וזה גם משנה לי את השפה במחשב
תנסה לשנות את הכיוון של ההקלדה לצד ימין, ואז אולי זה אמור לעבוד...

-
@אום-אני-חומה כתב בבעיה| הוורד באנגלית:
וזה גם משנה לי את השפה במחשב
תנסה לשנות את הכיוון של ההקלדה לצד ימין, ואז אולי זה אמור לעבוד...

@ילד-לומד חבל שאני עדיין לא יכול לתת לך לייק אבל זה עזר תודה (שאני יוכל אדאג לתת לך בשביל לקדם אותך)
-
א אום אני חומה סימן נושא זה כנפתר
-
@ילד-לומד חבל שאני עדיין לא יכול לתת לך לייק אבל זה עזר תודה (שאני יוכל אדאג לתת לך בשביל לקדם אותך)
למעישה זה לא כ"כ הסתדר כי זה חוזר לי לצד השני לא ברור למה כל פעם שאני פותח את הוורד מחדש זה עובר לי לצד שמאל וכותב באנגלית ושאני מחזיר זה חוזר לעברית
-
א אום אני חומה סימן נושא זה כלא נפתר
-
למעישה זה לא כ"כ הסתדר כי זה חוזר לי לצד השני לא ברור למה כל פעם שאני פותח את הוורד מחדש זה עובר לי לצד שמאל וכותב באנגלית ושאני מחזיר זה חוזר לעברית
פעם שאני פותח את הוורד מחדש זה עובר לי לצד שמאל וכותב באנגלית ושאני מחזיר זה חוזר לעברית
תנסה אולי זה יעבוד, תלחץ על הדף מקש ימני, ואז פיסקה, יפתח לך מין חלונית כזו, תלחץ למעלה על ישור תעשה ימין, ואז תעשה קבע כבררית מחדל ועל כל המסמכים של נורמל, לא מבטיח כלום אם זה לא יעבוד....
-
פעם שאני פותח את הוורד מחדש זה עובר לי לצד שמאל וכותב באנגלית ושאני מחזיר זה חוזר לעברית
תנסה אולי זה יעבוד, תלחץ על הדף מקש ימני, ואז פיסקה, יפתח לך מין חלונית כזו, תלחץ למעלה על ישור תעשה ימין, ואז תעשה קבע כבררית מחדל ועל כל המסמכים של נורמל, לא מבטיח כלום אם זה לא יעבוד....
כתב בבעיה| הוורד באנגלית:
תלחץ למעלה על ישור תעשה ימין,
סליחה שזה שני הודעות שכחתי לומר שגם הצד יהיה לימין, כלומר להגדיר קצת מתחת לישור יש לך "כיוון" ואז תעשה שם לצד ימין.