בעיה | שלש בעיות בכותרת עליונה בוורד.
-
רציתי לשאול את הציבור היקר על שלש בעיות שיש לי בכותרת עליונה בוורד, אם יש למישהו פתרון,
או שאפשר להוסיף לזה משהו ב"כלי קודש" @pcinfogmach או "בשולחן העורך" @שלמה11 או "בוורד תורני" @האדם-החושבא.
כשעושים כותרת עליונה, זה אותו כותרת בכל העמודים וא"א לשנות את זה בעמודים אחרים,
לדוג' אם אני כותב שם הספר ופרק ד' ודף מז: עכשיו בעמוד הבא אני רוצה לכתוב פרק ה' ודף נ"ח,
יש משהו לעשות שנוכל לשנות חלק מהכותרת בעמודים שונים???ב.
כשעושים כותרת למסמך א"א במגביל ג"כ לעשות מספרי עמודים למעלה, אפשר או מספרי עמודים או כותרת,
האם יש משהו לעשות שנוכל לעשות גם כותרת וגם מספר עמוד??ג.
תמיד הכותרת יוצא אפור אפי' שמוגדר כשחור,
יש משהו לעשות שיצא שחור כמו כל הטקסט במסמך??יש למישהו פתרון לזה?? או אפשרות להוסיף לזה תוסף כלשהו??
ושוב אני מודה מעומק ליבי לכל העושים כאן הרבה למען תועלת הכלל הן בתוספים והן בעזרה שוטפת.
-
נ נפתלי צבי יהודה סימן נושא זה כשאלה
-
הכל בסדר זה רק עניין של 'להכיר' את וורד יותר לעומק (גם אני לומד..)
אוקי נענה על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון:- יש דבר שנקרא 'מעברי מקטע' זאת אומרת שיש כמה חלקים במסמך שבהם אפשר לשנות (גם..) את הכותרת.

אני משתמש ב'רציף' (זה יורד קצת ועושה מעבר חדש)
תעמוד עם הסמן על תחילת הכותרת ותלחץ על זה (או שתחזור לעמוד הקודם ובמקום ללחוץ אנטר פשוט תעשה 'העמוד הבא')
ואז שתכנס לכותרות יהיה לך שמות של מקטעים

תעמוד על המקטע השני ותבטל את האפשרות 'קשר לקודם'

ואז גם אם תשנה את השני זה לא ישנה לך את הראשון - אפשר ואפשר, באותו החלונית למעלה תעשה (מצד ימין) כותרת עליונה ותבחר את השני (של שלוש חלקים) (לא חייב, רק יותר נוח לי) ואז בצד השמאלי\ימני תעשה מיספור

- זה באמת שחור- זה נראה אפור כדי להבדיל בין הכותרת לתוכן (אם זה עדיין מציק לך אני לא יודע איך לשנות את זה, אבל אל תפחד.. בהדפסה זה יהיה שחור, לא פחות מהתוכן עצמו
)
- יש דבר שנקרא 'מעברי מקטע' זאת אומרת שיש כמה חלקים במסמך שבהם אפשר לשנות (גם..) את הכותרת.
-
הכל בסדר זה רק עניין של 'להכיר' את וורד יותר לעומק (גם אני לומד..)
אוקי נענה על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון:- יש דבר שנקרא 'מעברי מקטע' זאת אומרת שיש כמה חלקים במסמך שבהם אפשר לשנות (גם..) את הכותרת.

אני משתמש ב'רציף' (זה יורד קצת ועושה מעבר חדש)
תעמוד עם הסמן על תחילת הכותרת ותלחץ על זה (או שתחזור לעמוד הקודם ובמקום ללחוץ אנטר פשוט תעשה 'העמוד הבא')
ואז שתכנס לכותרות יהיה לך שמות של מקטעים

תעמוד על המקטע השני ותבטל את האפשרות 'קשר לקודם'

ואז גם אם תשנה את השני זה לא ישנה לך את הראשון - אפשר ואפשר, באותו החלונית למעלה תעשה (מצד ימין) כותרת עליונה ותבחר את השני (של שלוש חלקים) (לא חייב, רק יותר נוח לי) ואז בצד השמאלי\ימני תעשה מיספור

- זה באמת שחור- זה נראה אפור כדי להבדיל בין הכותרת לתוכן (אם זה עדיין מציק לך אני לא יודע איך לשנות את זה, אבל אל תפחד.. בהדפסה זה יהיה שחור, לא פחות מהתוכן עצמו
)
@אביעד כתב בבעיה | שלש בעיות בכותרת עליונה בוורד.:
אפשר ואפשר, באותו החלונית למעלה תעשה (מצד ימין) כותרת עליונה ותבחר את השני (של שלוש חלקים) (לא חייב, רק יותר נוח לי) ואז בצד השמאלי\ימני תעשה מיספור
@אביעד דבר ראשון תודה רבה!!
דבר שני מה שכתבת על ענין מספור העמודים ניסיתי את זה כמה פעמים ולא הולך.
- יש דבר שנקרא 'מעברי מקטע' זאת אומרת שיש כמה חלקים במסמך שבהם אפשר לשנות (גם..) את הכותרת.
-
אפשר ואפשר, באותו החלונית למעלה תעשה (מצד ימין) כותרת עליונה ותבחר את השני (של שלוש חלקים) (לא חייב, רק יותר נוח לי) ואז בצד השמאלי\ימני תעשה מיספור
@אביעד דבר ראשון תודה רבה!!
דבר שני מה שכתבת על ענין מספור העמודים ניסיתי את זה כמה פעמים ולא הולך.
-
@נפתלי-צבי-יהודה איזה מיספור אתה מנסה?
אחרי שעשית את הכותרת, תעשה מספר עמוד- במיקום נוכחי@אביעד כתב בבעיה | שלש בעיות בכותרת עליונה בוורד.:
אחרי שעשית את הכותרת, תעשה מספר עמוד- במיקום נוכחי
עובד מצוין @אביעד תודה רבה!!
עדיין לבעיה הראשונה היה עדיף אם היו מוסיפים לזה כפתור קל ופשוט בתוספים כלי קודש או שולחן העורך.
-
נ נפתלי צבי יהודה סימן נושא זה כנפתר
-
אחרי שעשית את הכותרת, תעשה מספר עמוד- במיקום נוכחי
עובד מצוין @אביעד תודה רבה!!
עדיין לבעיה הראשונה היה עדיף אם היו מוסיפים לזה כפתור קל ופשוט בתוספים כלי קודש או שולחן העורך.
@נפתלי-צבי-יהודה אז אני עשיתי לי קיצור

תגיע אל האפשרות הזאת (היא נמצאת ב'הוספה')
תלחץ על זה מקש ימני- והוסף לסרגל הכלים לגישה מהירה
זה ייתן לך את זה למעלה בתור קיצור.
טיפ:
אתה יכול ללחוץ על ALT (לחיצה קצרה) הוא יסמן לך למעלה כל מיני אותיות -בשורה של סרגל הכלים יהיה לך מספרים- תראה איפה הוא ממוקם (המעבר עמוד) ותלחץ על המספר

אצלי הוא בשלוש (ואז אתה יכול להמשיך..)